Betano Night Show

Roșu sau negru? Par sau impar? La Ruleta Betano, distracția live îți este asigurată! Prelungim Ziua Femeii și pe 9 martie, când Betano Night Show revine cu un episod special.

Regina Distracției și Regina Junglei te așteaptă de la 21:00, să trăiești distracția și emoția jocului live, într-un nou episod din seria UNICĂ în România pentru jocurile de Casino Live, unde câștigi Jetoane de Aur fără depunere și fără rulaj!

Bonus 1.000 RON + 1.000 Rotiri

Betano Night Show

Anisia Gafton a acceptat provocarea Betano și este noul invitat al Ramonei Olaru. Tu ești pregătit? Urmărește show-ul live pe canalul de YouTube și pe pagina de Facebook Betano România. Distrează-te la masa de Ruletă Betano și profită de Jetoanele de Aur care te așteaptă direct în cont, de la 21:00!

De ce să urmărești show-ul live?

Anisia Gafton va trece prin cele mai amuzante provocări, îi vei putea adresa cele mai arzătoare curiozități și vei putea juca la aceeași masă cu vedetele tale preferate! În plus, te bucuri de Jetoane de Aur fără depunere și fără rulaj și trăiești emoția numerelor norocoase la Ruletă.

Sărbătorește Ziua Femeii și astăzi, pentru că Betano Night Show revine!

Bonus 1.000 RON + 1.000 Rotiri

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *