Calendarul de Craciun Betano

Betano

24 RON + 124 Rotiri FARA Depunere

Betano

100% pana la 1.000 RON la prima depunere

In Luna Cadourilor, Betano ofera premii zilnice jucatorilor sai. Fie ca esti client existent, fie ca iti deschizi acum cont la Betano vei beneficia in luna Decembrie in fiecare zi de cate o surpriza. In cadrul acestui articol vei gasi zi de zi detalii despre promotia de care poti beneficia.

Bonus 1.000 RON la prima depunere

26 DECEMBRIE 2021

100% CashBack la pariuri

  • Pe 26 Decembrie poti sa plasezi un pariu fara risc la Betano, fiindca daca este necastigator primesti banii inapoi in totalitate.
  • Joaca cu cel putin 50 RON un bilet simplu sau multiplu pe meciurile din Anglia - Premier League ale zilei.
  • Cota totala a biletului trebuie sa fie de cel putin 3.00.
  • Daca biletul este necastigator primesti banii 100% inapoi, in limita a 100 RON, sub forma de pariu gratuit (Free Bet).

Calendarul de Craciun 2022

Calendarul de Craciun Betano 2021

Ai toate motivele sa te distrezi in luna Decembrie pe platforma Betano Casino si pariuri. Acest operator a lansat Calendarul de Craciun, iar in fiecare zi va oferi clientilor sai diverse promotii, chiar si bonus fara depunere sau rotiri fara depozit.

Pentru a participa la oferta trebuie doar sa apesi pe ACEST LINK SPECIAL si sa descoperi premiul zilnic. Daca nu ai deja cont la Betano iti recomand sa vezi tutorialul Betano inregistrare si iti vei deschide cont in doar cateva minute.

Betano este unul dintre cei mai apreciati operatori de jocuri de noroc online din Romania. Faptul ca ofera in luna Decembrie premii zilnice gratuite clientilor sai reprezinta un alt mare avantaj al acestei platforme. 

Practic in perioada 1-26 Decembrie poti sa incasezi zi de zi la Betano bonus fara depunere si astfel sa te distrezi la pacanele gratis sau pariuri sportive fara sa scoti vreun ban din buzunar.

Partea si mai interesanta este ca toate bonusurile pe care le vei incasa nu au conditii de rulaj. Asadar ai sanse foarte bune de a castiga ceva bani in plus in aceasta perioada, totul fara niciun risc din partea ta.

Bonus 1.000 RON la prima depunere

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *