Pacanelele cu fructe si septari sunt unele dintre cele mai cautate jocuri de noroc in momentul de fata. Cazinoul online Betano are in oferta multe astfel de sloturi foarte interesante.

In randurile ce urmeaza iti voi face prezentarea a 3 dintre cele mai tari sloturi cu fructe la care te poti distra pe site-ul Betano Romania.

Cele mai tari pacanele cu fructe si septari

Atunci cand vine vorba de sloturi clasice, cu 77777 si fructe, furnizorul EGT ocupa un loc fruntas. Acesta este recunoscut pentru pacanelele cu aceasta tematica.

De asemenea exista si sloturi Novomatic foarte interesante cu fructe. In cadrul cazinoului Betano vei gasi jocuri de la ambii furnizori amintiti.

Iata mai jos care sunt cele mai cautate 3 sloturi online cu fructe in momentul de fata:

1. Shining Crown

shining crown

Produs sub emblema EGT, Shining Crown online este unul dintre cele mai apreciate video sloturi in cadrul carora intalnesti simboluri cu fructe si septari.

Pe langa elementele clasice, in cadrul acestui joc cu pacanele vei intalni si simboluri speciale. Exista 2 simboluri Scatter (dolar si stea), care iti vor aduce castiguri in bani daca apar de 3 sau mai multe ori pe ecran, indiferent de pozitie.

Si mai interesant este simbolul Wild, afisat sub forma unei coroane. Cand un astfel de element aterizeaza pe ecran el se va extinde si va acoperi intreaga rola de joc respectiva, putand sa genereze castiguri frumoase.

Un alt motiv pentru care jucatorii Betano Cazino aleg in numar mare Shining Crown este reprezentat de premiile jackpot ce pot fi castigate. Despre asta afli toate informatiile la finalul articolului.

2. Sizzling Hot

sizzling hot deluxe

In acest top isi face loc cu usurinta si un joc cu fructe si septari de la Novomatic. Iti spun din start ca pe site-ul top-cazino.ro poti juca Sizzling Hot gratis, daca accesezi pagina cu pacanele online gratis

Acest joc de pacanele atrage tocmai prin simplitatea lui. Exista un singur simbol special si anume Scatter, reprezentat printr-o pictograma cu stea. Acesta iti va aduce castiguri instant in bani daca apare de 3, 4 sau 5 ori oriunde pe ecran.

Sizzling Hot online se adreseaza tuturor clientilor la cazino, indiferent de buget. Poate fi jucat chiar si cu o miza de numai 0.05 RON per rotire, ceea ce reprezinta clar un avantaj.

3. Burning Hot

burning hot

Nu in ultimul rand trebuie inclus in acest top al celor mai tari sloturi cu fructe si septari si Burning Hot de la EGT. Vei gasi acest joc de pacanele in cazinourile online sub mai multe variante: Burning Hot, 20 Burning Hot, 40 Burning Hot si 100 Burning Hot.

Singura diferenta intre aceste versiuni este reprezentata de numarul de linii de plata disponibile, precum si de miza minima acceptata.

Exista 2 elemente Scatter la Burning Hot online, insa cel mai interesant este simbolul Wild, pe care il vei intalni drept un trifoi cu 4 foi.

Odata ce acest element aterizeaza pe ecran se va extinde pe intreaga coloana respectiva si inlocuieste orice alt simbol, cu exceptia celor Scatter.

Bineinteles ca si la acest joc, fiind unul EGT exista premii jackpot pe 4 nivele.

Premii jackpot la sloturile EGT Betano

La toate pacanelele produse de catre EGT ai sansa sa castigi si premii jackpot EGT. La finalul oricarei invartiri poti fi selectat pentru a participa la jocul Jackpot Cards.

Iti vor fi afisate 12 carti intoarse cu fata in jos. Va trebui sa descoperi pe rand cate una pana in momentul in care gasesti 3 carti identice.

In acel moment vei castiga premiul jackpot pentru categoria respectiva.

Interesant este faptul ca toti jucatorii au sanse egale si indiferent de miza cu care joci sloturile EGT poti fi selectat pentru jocul jackpot.

Ti-am prezentat doar cateva dintre pacanelele cu fructe si septari. Odata ce vei intra insa pe betano.com vei gasi sute de sloturi in oferta si te vei putea distra la multe alte jocuri interesante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here