Verificare cont Betano

Verificare cont Betano

50 Rotiri Gratuite FARA Depunere

Toti clientii care se inregistreaza pe site-ul betano.com trebuie sa parcurga la un moment dat procesul de verificare cont Betano, care este unul obligatoriu prin lege. Daca nu ti-ai verificat deja contul de joc la acest operator si nu stii cum sa faci acest lucru citeste randurile de mai jos.

Din acest articol vei afla totul despre validare cont Betano - de ce trebuie sa iti verifici contul, ce documente sunt necesare, cum trimiti documentele si alte detalii importante.

1. De ce sa iti verifici contul la Betano?

Validare cont Betano

In primul rand procesul de verificare cont Betano este unul obligatoriu, pe care trebuie sa il duca la bun sfarsit toti jucatorii inregistrati pe site. Pentru asta ai la dispozitie 30 de zile din momentul efectuarii primei depuneri sau 6 luni din momentul inscrierii pe site (vezi tutorialul Betano inregistrare daca nu stii cum iti faci cont).

Odata cu reglementarea jocurilor de noroc online, ONJN a impus cateva reguli clare atat pentru organizatori, cat si pentru jucatori. Printre acestea se numara si validarea conturilor de catre clienti.

Pe langa aceasta obligativitate, verificarea contului la Betano iti va aduce si cateva beneficii:

 • vei putea depune in cont orice suma doresti; cu un cont neverificat depunerile sunt limitate la 200 Euro (echivalent in RON)
 • vei putea efectua retrageri, lucru pe care jucatorii fara cont validat nu o pot face

Asadar eu iti recomand cu incredere sa treci prin procesul de validare cont Betano chiar dupa ce te-ai inregistrat pe site, pentru a beneficia din plin de avantajele acestei platforme de pariuri si cazino online.

2. Documente necesare pentru verificare cont Betano

Pentru a avea un cont 100% validat la Betano Casino va trebui sa trimiti staff-ului cateva documente. Acestea sunt necesare pentru verificarea identitatii (pot participa la jocuri de noroc doar persoanele majore), verificarea metodei de plata (poti depune doar folosind metode de plata care iti apartin) si verificarea adresei (doar jucatorii din Romania pot accesa platforma Betano).

Chiar daca este posibil sa nu iti fie cerute toate aceste 3 documente trebuie totusi sa stii la ce sa te astepti. Asadar, iata in lista de mai jos ce documente sunt necesare:

 • Verificarea identitatii - trebuie sa trimiti o poza clara cu un act de identitate; poti apela la buletin, pasaport sau permis de conducere.
 • Verificarea metodei de plata - daca ai depus cu cardul bancar atunci va trebui sa trimiti poze fata/verso cu cardul folosit. Trebuie sa acoperi codul de securitate de pe spatele cardului, iar pe fata trebuie sa lasi vizibile doar primele 6 si ultimele 4 cifre ale cardului. Daca ai folosit la depunere un portofel electronic (Skrill, Neteller, Paysafecard), atunci un print screen din contul tau va fi suficient.
 • Verificarea adresei - pentru acest pas din verificare cont Betano trebuie sa furnizezi o factura de utilitati emisa pe numele tau sau un extras de cont bancar, in care sa fie vizibila si adresa. Aceste documente nu trebuie sa fie mai vechi de 60 zile.

3. Cum trimiti documentele pentru verificare cont Betano?

Incarcarea documentelor pentru validare cont Betano se face extrem de simplu si rapid, direct pe platforma operatorului. Astfel, pentru a trimite catre Betano documentele solicitate urmeaza pasii de mai jos:

 • Pasul 1 - acceseaza www.betano.com si logheaza-te in contul tau de jucator.
 • Pasul 2 - da click pe balanta ta, apoi pe butonul "Cont".
 • Pasul 3 - se va deschide o noua fereastra, iar din meniul din partea stanga selectezi "Profil" - "Incarcare documente":
Incarcare documente validare cont Betano
 • Pasul 4 - vei observa 3 sectiuni disponibile, pentru incarcare act de identitate, card bancar si alte documente. Dai click pe sectiunea care te intereseaza si incarci documentul respectiv de pe dispozitivul tau.

Asta este tot. Nu iti ramane decat sa astepti ca documentele trimise sa fie verificate de catre staff-ul Betano. Tot pe aceasta pagina, dupa ce ele au fost aprobate vei gasi un mesaj cu privire la faptul ca s-a incheiat procesul de verificare cont Betano, la fel ca in imaginea de mai jos:

Cont Betano verificat

Daca ai incarcat doar o parte din cele 3 documente prezentate, atunci in cazul in care va fi nevoie de acte suplimentare vei fi contactat de catre echipa Betano.

4. Ce mai trebuie sa stii?

 • Pentru a nu intampina probleme la verificare cont Betano trimite poze cat mai clare cu documentele cerute si sa fie vizibile toate cele 4 colturi ale acestora.
 • Daca unul sau mai multe documente ti-au fost respinse nu este nicio problema. Le poti incarca din nou, respectand indicatiile primite.
 • In general verificare cont Betano dureaza cel mult 24 de ore. Totusi, daca exista foarte multe astfel de cereri in perioada respectiva atunci verificarea contului se poate prelungi.
 • In cazul in care contul tau Betano a fost inchis pentru neverificarea acestuia in timp util poti lua legatura prin metodele de contact Betano pentru rezolvarea situatiei. In niciun caz sa nu iti deschizi inca un cont, pentru ca acest lucru nu este permis.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *