Retragere Betfair

In cazul in care ai adunat ceva bani in contul de joc si vrei sa afli cum faci o retragere Betfair, atunci ai ajuns exact in locul potrivit. Afli din randurile urmatoare tot ce trebuie sa stii - metodele de plata acceptate, suma pentru retragere minima Betfair, comision retragere si multe altele.

100 Rotiri Gratuite la prima depunere

INFORMATII CHEIE

 • Doar jucatorii care au parcurs etapa de verificare cont Betfair pot solicita retrageri.
 • Metodele prin care poti face o retragere Betfair sunt card bancar, Skrill, Neteller si transfer bancar.
 • Sumele pentru retragere minima Betfair sunt: 40 RON prin card bancar, 60 RON prin transfer bancar, 70 RON prin Skrill si Neteller.
 • Cum faci o retragere? Accesezi www.betfair.ro, te loghezi in cont si intri in sectiunea "Contul meu" - "Contul meu Betfair" - "Retrageti fonduri", selectezi metoda de plata si introduci suma pe care vrei sa o retragi.

1. Metode de retragere Betfair

Metode de retragere Betfair

Platformele de jocuri Betfair Casino, Betfair Pariuri si inclusiv Betfair Exchange nu se remarca doar prin calitatea lor, oferta excelenta de jocuri si pariuri sau bonusurile si promotiile interesante (vezi ce cod promotional Betfair trebuie sa introduci).

Acest site licentiat de gambling online pune accent si pe modalitatile de plata oferite clientilor. Trebuie sa stii ca este un avantaj important sa ai la dispozitie cat mai multe variante de plata. In acest fel, mereu cand doresti sa faci o depunere sau o retragere Betfair vei putea alege metoda cea mai potrivita.

In ceea ce priveste modalitatile prin care poti solicita o retragere Betfair, acestea sunt in prezent 4 la numar si anume:

 • Card bancar
 • Skrill
 • Neteller
 • Transfer bancar

Inainte insa de a solicita o retragere Betfair este util sa cunosti cateva informatii de baza si anume:

 • Vei putea face o retragere numai daca ti-ai verificat in prealabil contul de joc. Aceasta este o regula impusa de catre ONJN si se aplica pe toate site-urile de jocuri de noroc din Romania.
 • Poti efectua o retragere Betfair numai printr-o metoda de plata folosita anterior si la depunere.
 • Inainte de a solicita o retragere, asigura-te ca nu mai ai in cont niciun bonus activ (inclusiv daca ai primit la Betfair bonus fara depunere). In caz contrar, bonusul va fi anulat, la fel si castigurile obtinute cu ajutorul lui.
 • Pentru fiecare retragere ti se va opri un comision retragere Betfair. Este vorba despre impozitul pe castig in valoare de 3% din suma (pentru retragerile de pana la 10.000 RON), pe care toate site-urile de gambling sunt obligate sa il opreasca.

100 Rotiri Gratuite la prima depunere

2. Sumele pentru retragere minima Betfair

Pe langa metode de plata cat mai diversificate, site-ul pe care te distrezi la jocuri de noroc online trebuie sa iti ofere si posibilitatea de a retrage din cont sume cat mai mici de bani.

Daca ai la dispozitie retrageri minime reduse, atunci nu vei fi nevoit sa joci mai mult decat ti-ai propus sau sa astepti pana strangi in cont o suma mai mare de bani. Vei putea asadar sa efectuezi o retragere oricand ai obtinut cateva castiguri.

Sumele pentru retragere minima Betfair variaza in functie de fiecare metoda de plata in parte. Iata in lista de mai jos care sunt limitele minime acceptate la retragere Betfair:

 • Card bancar - retragere minima Betfair: 40 RON
 • Skrill - retragere minima Betfair: 70 RON
 • Neteller - retragere minima Betfair: 70 RON
 • Transfer bancar - retragere minima Betfair: 60 RON

In ceea ce priveste retragerile folosind cardurile bancare, suma minima acceptata este excelenta, printre cele mai mici de pe piata. Si limitele pentru celelalte metode de plata sunt destul de bune, asadar Betfair se prezinta bine la acest capitol.

100 Rotiri Gratuite la prima depunere

3. Cum faci o retragere Betfair?

Cum faci o retragere Betfair

Acum dupa ce ti-am prezentat metodele de plata acceptate la retragere, precum si sumele minime necesare, voi trece la a-ti prezenta cum realizezi efectiv o retragere Betfair.

In primul rand, evident ca primul pas este sa intri pe www.betfair.ro si sa te conectezi in contul tau de jucator. Ulterior va trebui sa apesi pe butonul "Contul meu", iar apoi sa intri in sectiunea "Contul meu Betfair" - "Retrageti fonduri".

In acel moment se va deschide o pagina la fel ca in imaginea de mai sus. In cadrul ei va fi deja preselectata optiunea de retragere prin card bancar. Daca insa vrei sa folosesti o alta metoda de plata, atunci trebuie sa apesi pe "Metode alternative de plata".

 • Pentru a retrage prin card bancar trebuie sa introduci suma dorita in dreptul unuia dintre cardurile bancare salvate in contul tau si sa apesi pe butonul de retragere. Nu iti ramane apoi decat sa astepti ca banii sa intre pe card.
 • Daca vrei sa retragi prin Skrill sau Neteller, apesi intai pe "Metode alternative de plata", iar apoi introduci suma pe care vrei sa o scoti din cont in dreptul uneia dintre aceste metode si asta este tot.
 • Retragerile prin transfer bancar necesita introducerea mai multor informatii. Dupa ce introduci suma pentru retragere Betfair si apesi pe butonul de retragere, va trebui sa completezi datele contului tau bancar si anume: banca, beneficiar, IBAN, SWIFT, adresa, oras, cod postal, tara, data nasterii.

100 Rotiri Gratuite la prima depunere

4. Ce mai trebuie sa stii?

Sunt multi jucatori care se intreaba cat dureaza o retragere la Betfair. Timpul de procesare al tranzactiilor difera in functie de metoda de plata. Iata mai jos care sunt in general timpii de asteptare:

 • Card bancar - cateva ore sau 2-3 zile lucratoare (in functie de banca emitenta a cardului si de cardul tau; daca banca are activa optiunea VISA Direct, atunci vei primi banii foarte repede)
 • Skrill si Neteller - de obicei instant, insa in cel mai rau caz in cel mult 24 de ore
 • Transfer bancar - 2-5 zile lucratoare

Evident ca pentru toate aceste metode de plata ti se va opri si acel comision retragere Betfair de 3% din suma retrasa din cont.

Concluzionand, ai aflat asadar tot ce trebuie sa stii despre retragerile la Betfair, astfel ca acum iti vei putea retrage fara probleme, simplu si rapid banii din cont. Iti recomand sa citesti despre Betfair pareri ale clientilor daca vrei sa afli si mai multe informatii despre aceasta platforma.

100 Rotiri Gratuite la prima depunere

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *