Butterfly Staxx 2 – Joaca Gratuit

Aici poti sa joci slotul Butterfly Staxx 2 online gratuit. Pe langa jocul propriu-zis in format demo vei gasi in continuare si toate informatiile legate de modul sau de functionare - linii de plata, miza minima acceptata, simboluri si functii speciale si altele.

De asemenea, iti voi recomanda si cele mai bune cazinouri online in cadrul carora poti juca acest video slot NetENT si pe bani reali.

yoji icon

2.500 RON + 750 ROTIRI GRATUITE


3.000 RON + 1.050 ROTIRI GRATUITE


5.450 RON + 800 ROTIRI GRATUITE

 Unde poti sa joci slotul Butterfly Staxx 2 pe bani reali?

Vrei sa castigi si bani adevarati jucand acest video slot de la NetENT? Atunci in lista de mai jos iti prezint cele mai bune cazinouri licentiate care au jocul in oferta. De asemenea acesti operatori te vor intampina cu un bonus de bun-venit:

CASINO

BONUS

L1203785W001253

1.500 RON + 400 ROTIRI GRATUITE

L1170664W000663

1.000 RON + 1000 ROTIRI GRATUITE

L1160659W000328

1.200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

Incearca si alte pacanele gratis:

Pagina [tcb_pagination_current_page] din [tcb_pagination_total_pages]

 Joaca slotul Butterfly Staxx 2 gratuit

In fereastra anterioara ai la dispozitie jocul in cauza in modul gratis, cu bani virtuali. El este optimizat si pentru mobil si tableta, asadar il vei putea accesa in cele mai bune conditii de pe orice dispozitiv.

 Ce trebuie sa stii despre Butterfly Staxx 2 online?

In continuare iti voi prezenta toate informatiile pe care trebuie sa le cunosti despre acest joc de pacanele pe internet.

 Caracteristici Butterfly Staxx 2

  • Producator: NetENT.
  • Rata de plata: 96.3%.
  • Linii de plata: 40.
  • Simboluri si functii speciale: Wild, Scatter, Re-Spins, Butterfly Spins, Butterfly Frenzy.
  • Miza minima: 1.25 RON.

 Prezentarea jocului

In primul rand imediat ce vei accesa acest video slot vei observa tabela de joc in format extins. Ma refer aici la faptul ca ea contine 4 linii si 5 role de joc, spre deosebire de 3 linii ca majoritatea pacanelelor online.

Asta face ca numarul de linii de plata sa fie destul de ridicat, de 40. 1.25 RON este suma minima cu care poti juca o invartire la acest slot.

Jocul se remarca in mod deosebit prin simbolurile si functiile bonus pe care le ofera, iar despre acest subiect gasesti toate detaliile in continuare.

 Simboluri si functii speciale Butterfly Staxx 2

Iata care sunt elementele speciale pe care le vei intalni la acest joc de cazinou:

  • Wild - apar oriunde pe ecran in timpul jocului normal si la re-spins. Simbolul Wild substituie orice alt element, cu exceptia celui Scatter.
  • Scatter - 3 astfel de simboluri, care pot sa apara pe rolele 1, 3 si 5 iti vor oferi posibilitatea de a alege intre doua jocuri bonus: Butterfly Spins sau Butterfly Frenzy.

La Butterfly Spins primesti 5 free spins, la care doar simbolurile Cocon pot sa aterizeze pe rolele de joc. Acestea pot fi in asteptare sau active, in cazul din urma transformandu-se in simboluri Butterfly. Elementele Butterfly se deplaseaza pe cea mai din stanga rola disponibila si raman active pana la finalul Butterfly spins. De asemenea in timpul acestor invartiri vor fi disponibile 3 tabele de joc.

Daca alegi Butterfly Frenzy atunci va trebui sa apesi pe simbolurile Butterfly afisate si vei avea astfel sansa de a creste valoarea castigului total.

Pe langa ceea ce ti-am prezentat anterior trebuie sa mai stii ca exista o functie de Re-Spins. Aceasta este activata in momentul in care o rola este complet acoperita de simboluri Butterfly.

Aceste simboluri se deplaseaza pe cea mai din stanga pozitie disponibila care nu e ocupata de un alt element Butterfly si declanseaza un re-spin gratuit, ramanand active pana la finalul re-spins.

In timpul Re-spins, daca primele 2 role de joc sunt acoperite in intregime de simboluri Butterfly atunci se activeaza a doua zona de joc. Daca primele 3 role vor contine doar elemente Butterfly atunci se va debloca si o a treia zona de joc.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *