Double Stacks – Joaca Gratuit

Slotul Double Stacks online este disponibil acum si gratuit. In cadrul acestei pagini poti sa joci slotul NetENT fara sa risti vreun ban. Pe langa jocul propriu-zis iti voi oferi si toate informatiile legate de modul in care acesta functioneaza.

De asemenea te voi sfatui si la care cazinouri de pe internet sa il accesezi pe bani adevarati.

yoji icon

2.500 RON + 750 ROTIRI GRATUITE


3.000 RON + 1.050 ROTIRI GRATUITE


5.450 RON + 800 ROTIRI GRATUITE

 Unde poti sa joci slotul Double Stacks pe bani reali?

Daca vrei sa iti incerci norocul la acest joc de pacanele online si pe bani adevarati, atunci iata in lista de mai jos cazinourile licentiate la care iti recomand sa faci asta:

CASINO

BONUS

L1203785W001253

1.500 RON + 400 ROTIRI GRATUITE

L1170664W000663

1.000 RON + 1000 ROTIRI GRATUITE

L1160659W000328

1.200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

Incearca si alte pacanele gratis:

Pagina [tcb_pagination_current_page] din [tcb_pagination_total_pages]

 Joaca slotul Double Stacks gratuit

In fereastra anterioara ai la dispozitie jocul in format demo. Trebuie sa stii ca acesta este optimizat si pentru mobil si tableta. Astfel il vei putea accesa in conditii de top de pe orice dispozitiv doresti.

 Ce trebuie sa stii despre Double Stacks online?

In continuare iti voi oferi toate detaliile necesare despre functionarea jocului - linii de plata, miza minima cu care poate fi jucat, simboluri si functii speciale.

 Caracteristici Double Stacks

  • Producator: NetENT.
  • Rata de plata: 96.1%.
  • Linii de plata: 10.
  • Simboluri si functii speciale: Wild, Scatter, Double Stacks.
  • Miza minima: 0.50 RON.

 Prezentarea jocului

Inca din start acest video slot atrage jucatorii prin tematica sa. Vorbim de un joc de pacanele cu fructe si septari ca la aparate. Tabela de joc e in format clasic, 3x5, numarul de combinatii castigatoare este de 10, in timp ce miza minima acceptata pe rotire este de 0.50 RON.

Ceea ce insa il diferentiaza de celelalte sloturi online este reprezentat de simbolurile si functiile bonus.

Pana ce iti voi prezenta detalii despre ele, trebuie sa stii ca in partea de sus a tabelei de joc poti observa care sunt castigurile pe care le vei obtine in cazul in care intreg ecranul de joc va fi acoperit cu acelasi tip de simbol.

 Simboluri si functii speciale Double Stacks

Exista 2 simboluri bonus care pot fi afisate si anume:

  • Wild - inlocuieste orice alt element de pe ecran, cu exceptia celui Scatter. Apare doar in timpul free spins, ca simbol singular sau ca Stacked Wilds.
  • Scatter - 3 sau mai multe astfel de simboluri iti aduc free spins, in numar de 5, 15 sau 30 (in functie de numarul de elemente Scatter afisate). In timpul rotirilor gratuite poti castiga noi rotiri gratuite, prin aparitia a cel putin 2 simboluri Scatter noi.

Functia speciala Double Stacks se refera la faptul ca orice rola care este acoperita in intregime de simboluri de acelasi tip va fi dublata. Asta inseamna ca orice simbol de pe rola respectiva va conta ca 2 elemente identice la calcularea castigurilor.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *