Jack and the Beanstalk – Joaca Gratuit

Acceseaza aceasta pagina daca vrei sa te distrezi gratis la slotul Jack and the Beanstalk. De asemenea tot aici vei gasi si top cazinouri online la care vei gasi acest video slot si il vei putea juca pe bani reali.

In final iti ofer toate informatiile despre functionarea acestui joc de cazino - rata de plata, liniile castigatoare, miza minima acceptata, simboluri si functii speciale.

yoji icon

2.500 RON + 750 ROTIRI GRATUITE


3.000 RON + 1.050 ROTIRI GRATUITE


5.450 RON + 800 ROTIRI GRATUITE

 Unde poti sa joci Jack and the Beanstalk pe bani reali?

Daca vrei sa accesezi acest video slot si pe bani reali, iata cele mai bune cazinouri de pe internet care il au in oferta:

CASINO

BONUS

L1203785W001253

1.500 RON + 400 ROTIRI GRATUITE

L1170664W000663

1.000 RON + 1000 ROTIRI GRATUITE

L1160659W000328

1.200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

Incearca si alte pacanele gratis:

Pagina [tcb_pagination_current_page] din [tcb_pagination_total_pages]

 Joaca slotul Jack and the Beanstalk gratuit

Nu conteaza daca te afli pe desktop, laptop sau mobil, deoarece in fereastra de mai sus vei putea accesa in cele mai bune conditii, pe gratis slotul video Jack and the Beanstalk produs de catre cei de la NetENT.

 Ce trebuie sa stii despre Jack and the Beanstalk online?

Daca nu ai mai jucat niciodata pana acum acest slot atunci cu siguranta te intereseaza informatiile de mai jos, deoarece vei gasi tot ce trebuie sa stii despre joc.

 Caracteristici Jack and the Beanstalk

  • Producator: NetENT.
  • Rata de plata: 96.3%.
  • Linii de plata: 20.
  • Simboluri speciale: Walking Wild, Scatter, cheie.
  • Miza minima: 1 RON.

 Prezentarea jocului

Acest video slot nu impresioneaza la prima vedere, asta deoarece tabela de joc este una clasica, in format 3x5, iar numarul de linii de plata este si el unul obisnuit, se poate spune, de 20.

In schimb acest video slot atrage jucatorii datorita rotirilor gratuite cu functii speciale pe care le acorda. 

Fiind acceptata o miza minima per rotire de 1 RON orice jucator, indiferent de bugetul disponibil va putea sa joace slotul Jack and the Beanstalk online pe bani.

 Simboluri si functii speciale Jack and the Beanstalk

In cadrul acestui joc de cazino NetENT exista 3 simboluri speciale, dupa cum urmeaza:

  • Scatter - cel putin 3 astfel de simboluri iti aduc 10 rotiri gratuite. De asemenea, in timpul free spins aparitia din nou a minim 3 elemente Scatter iti va acorda 5 runde gratis suplimentare.
  • Walking Wild - simbolul Wild inlocuieste orice alt element, cu exceptia celui Scatter si Cheie. De asemenea, cand un simbol Wild aterizeaza pe role se acorda un re-spin gratuit, moment in care elementul Wild se va muta cu o rola la stanga. Reinvartirile se acorda succesiv pana in momentul in care pe ecranul de joc nu mai exista niciun Wild. De asemenea, toate castigurile care includ un simbol Wild se acorda cu un multiplicator x3.
  • Cheie - la free spins pe rola 5 pot sa apara simboluri cheie, care deblocheaza urmatoarele functii Wild:

2 saci de bani gramada - colecteaza 3 simboluri Cheie, iar urmatorul Wild care apare pe ecran se transforma in Stacked Wild de 2 simboluri saci de bani.

3 gaini de aur gramada - trebuie sa aduni 6 simboluri Cheie pentru ca urmatorul Wild afisat sa se transforme in Stacked Wild de 3 elemente gaini de aur.

Harpe aurii extensibile - colectezi 9 elemente Cheie, iar Wild-ul urmator care va ateriza pe rolele de joc se transforma in Expanding Wild cu un simbol harpa aurie.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *