Verificare cont ContiCazino

ContiCazino

130 ROTIRI GRATUITE FARA DEPUNERE

ContiCazino

4.500 RON + 300 ROTIRI LA DEPUNERE

Daca ai cont pe platforma ContiCazino sau intentionezi sa iti faci unul, trebuie sa stii ca va fi necesar sa parcurgi la un moment dat etapa de verificare cont ContiCazino. 

Este o procedura simpla, deci nu trebuie sa iti faci griji, iar in continuare iti voi oferi toate detaliile de care ai nevoie - de ce este necesara verificarea, ce documente sunt solicitate pentru validare cont ContiCazino, cum trimiti documentele, cat dureaza verificarea si multe alte informatii de mare folos.

130 Rotiri FARA depunere

Bonus 4.500 RON + 300 Rotiri

1. De ce sa iti verifici contul la ContiCazino?

Verificare cont ContiCazino

Probabil ca te intrebi de ce este necesara aceasta etapa de verificare cont ContiCazino, nu-i asa? Exista cateva motive importante pentru care trebuie si merita in acelasi timp sa parcurgi etapa de validare a contului. Iata care sunt acestea:

 • Este obligatoriu prin lege - regulile impuse de catre ONJN (Oficiul National pentru Jocuri de Noroc) specifica faptul ca toti romanii sunt obligati sa isi verifice conturile deschise la cazinouri online sau case de pariuri online. Astfel, ai la dispozitie 30 de zile de la prima depunere ContiCazino sau 6 luni de la inregistrare pentru a-ti verifica contul. Daca nu il verifici in timp util atunci acesta va fi blocat, iar eventualele sume de bani ramase in cont vor fi virate catre bugetul de stat si nu le mai poti recupera
 • Poti depune orice suma doresti - jucatorii care nu au contul verificat pot efectua depuneri in valoare totala de maxim 900 RON. Parcurgand etapa de validare cont ContiCazino scapi de aceasta limita si vei putea depune oricat doresti
 • Poti solicita retrageri - doar clientii care au contul verificat pot efectua retrageri ale castigurilor, deci iata un motiv excelent pentru a-ti activa contul
 • Poti fi recompensat cu bonusuri - pentru verificare cont ContiCazino poti uneori chiar sa primesti la ContiCazino bonus fara depunere si sa te distrezi astfel gratuit pe platforma

Ai asadar suficiente motive foarte bune pentru care sa iti verifici contul. In continuare iti voi prezenta ce documente sunt necesare si cum le trimiti catre operator pentru verificare.

Bonus 4.500 RON + 300 Rotiri

2. Documente necesare pentru validare cont ContiCazino

Documente necesare pentru validare cont ContiCazino

Pentru a parcurge complet etapa de verificare cont ContiCazino va fi nevoie de 2 sau 3 documente. Asta tine si de operator, care, daca considera ca sunt necesare verificari suplimentare este posibil sa iti ceara si un al 3-lea document, insa in majoritatea cazurilor doar doua sunt suficiente. Iata despre ce este vorba:

2.1. Verificarea identitatii

Primul pas necesar pentru validare cont ContiCazino este verificarea identitatii. Aceasta trebuie realizata in termen de 30 zile de la prima depunere sau 6 luni de la inregistrare (vezi tutorialul ContiCazino inregistrare pentru a afla cum iti deschizi cont).

Pentru a-ti verifica identitatea trebuie sa trimiti o poza cu unul dintre urmatoarele documente: buletin, pasaport sau permis de conducere. Asigura-te ca poza este clara si ca toate informatiile de pe document sunt vizibile si usor de citit.

Acest pas de verificare cont ContiCazino este necesar pentru a dovedi ca esti o persoana majora, ca esti titularul real al contului si ca informatiile introduse la inregistrare sunt corecte.

Bonus 4.500 RON + 300 Rotiri

2.2. Verificarea metodei de plata

A doua etapa obligatorie in verificarea contului este verificarea metodei de plata. Acest lucru este necesar deoarece pe site-urile de jocuri de noroc trebuie sa depui doar prin metode de plata care iti apartin. Asadar, trebuie sa dovedesti acest lucru.

In cazul in care ai depus cu cardul bancar va fi necesara o poza fata/verso cu acesta. Ai grija sa acoperi codul de securitate, iar din numarul cardului sa lasi vizibile doar primele 6 si ultimele 4 cifre, la fel ca in imaginea de mai jos.

Verificare cont ContiCazino - card bancar

Daca ai depus cu Skrill, Neteller sau Paysafecard, atunci va fi nevoie de un print screen din cadrul contului tau.

Verificarea metodei de plata este solicitata de regula inainte de prima retragere ContiCazino. Daca insa vrei ca prima retragere sa fie procesata mai repede, atunci poti efectua aceasta etapa de verificare din timp.

2.3. Verificarea adresei

Ultimul pas in etapa de verificare cont ContiCazino este reprezentat de verificarea adresei. Aceasta nu este intotdeauna solicitata, dar trebuie sa stii totusi la ce sa te astepti. Acest pas de verificare este necesar uneori deoarece numai rezidentii romani se pot distra pe site-urile licentiate de gambling. Trebuie sa faci asadar dovada faptului ca locuiesti in Romania.

Pentru acest lucru poti apela la mai multe documente, dupa cum urmeaza: o factura de utilitati emisa pe numele tau (din ultimele 3 luni), un extras de cont bancar in care sa apara adresa ta sau o scrisoare cu una dintre institutiile statului - Primarie, ANAF, Politie, Judecatorie etc.

Bonus 4.500 RON + 300 Rotiri

3. Cum trimiti documentele pentru verificare cont ContiCazino?

Incarcare documente ContiCazino

Incarcarea documentelor pentru validare cont ContiCazino se face extrem de usor, direct pe site-ul operatorului. Mai exact, iata care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi:

 • logheaza-te in contul de jucator pe site-ul www.conticazino.ro
 • da click pe balanta contului tau, iar apoi pe butonul "Cont"
 • in pagina nou deschisa intra in sectiunea "Documente"
 • da click pe "Buletin/Pasaport" si ulterior mai jos pe "Documente"
 • ti se va deschide o noua pagina in care trebuie sa bifezi faptul ca esti de acord cu termenii si conditiile amintite si trebuie sa dai click pe "Continua"
 • alegi ulterior tipul de document pe care vrei sa il trimiti, il incarci sau faci in acel moment o poza utilizand camera telefonului si apoi apesi pe butonul "Incarca"

Apoi trebuie doar sa astepti ca staff-ul celor de la ContiCazino sa iti verifice documentul trimis si vei fi instiintat cand acesta a fost aprobat.

Bonus 4.500 RON + 300 Rotiri

4. Ce mai trebuie sa stii?

 • Daca un document ti-a fost respins va trebui sa il retrimiti, respectand indicatiile primite.
 • Verificarea contului nu dureaza mai mult de 72 de ore, insa in cele mai multe cazuri aceasta se realizeaza mult mai repede.
 • In cazul in care contul tau a fost blocat fiindca nu l-ai verificat in timp util, contacteaza echipa de suport ContiCazino pentru reactivarea acestuia.

Ai vazut asadar ca etapa de verificare cont ContiCazino este extrem de simpla. Nu cred ca vei intampina probleme, dar daca ai nevoie de ajutor poti sa contactezi serviciul de Relatii Clienti prin live chat sau poti lasa un mesaj mai jos, in sectiunea de comentarii. De asemenea, te invit sa citesti si ContiCazino pareri ale clientilor pentru a afla mai multe informatii despre acest operator.

Bonus 4.500 RON + 300 Rotiri

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *