Betano sprijina organizatia non-profit HOSPICE Casa Sperantei

BETANO.com, operator european de top al industriei de pariuri sportive și cazinou online, continuă să se implice activ în susținerea comunității locale și anunță noul parteneriat cu organizația non-profit HOSPICE Casa Speranței. Acest nou parteneriat este parte  din ampla inițiativă regională One Team Race desfășurată de Kaizen Gaming, compania din care Betano face parte.

Anul acesta, compania a inițiat proiectul OneTeam-Race, în cadrul căruia peste 300 de angajați din România, Grecia, Portugalia, Cipru, Brazilia și Germania s-au implicat în cursa virtuală pentru caritate. Peste 16.100 km au fost parcurși înot, prin alergare sau pedalare în timpul proiectului, iar peste 33.400 EUR au fost donați către trei organizații non-profit din România, Grecia și Portugalia.

Prin proiectul OneTeam-Race, Kaizen Gaming și-a propus să încurajeze angajații să aibă activitate fizică și să asigure o interacțiune directă și o conexiune între membrii echipei din diverse țări, prin implicarea acestora într-un efort colectiv, unitar, cu un scop comun. Astfel, în contextul pandemic actual, în care și organizațiile sunt puternic afectate de criză, BETANO a donat o mașină către organizația non-profit HOSPICE Casa Speranței, cu scopul de a le facilita deplasările la domiciliul pacienților, ca parte a programului amplu de responsabilitate socială corporativă. 

“Credem în solidaritate și în forța uriașă pe care o pot avea oamenii care se unesc pentru atingerea unui obiectiv comun. Pentru noi, OneTeam-Race s-a tradus prin entuziasmul și dorința de a ne autodepăși, dar și de a contribui activ la susținerea unor cauze cu impact real în societate. Ne bucurăm că împreună am reușit să venim în ajutorul HOSPICE, să le fim alături și să contribuim și noi, într-o mică măsură, la binele pe care ei îl întorc zilnic în comunitate”, a declarat Roxana Dinescu, Marketing Manager - Brand and Communication BETANO România.

“Să fie îngrijiți în confortul casei lor, aceasta este cea mai mare dorință a pacienților noștri. O dorință pe care dorim să o îndeplinim, dar a cărei îndeplinire e condiționată de anumiți factori. Sigur, pacientul trebuie să fie eligibil pentru o astfel de îngrijire, dar la fel de importante sunt și resursele noastre, fie că vorbim de cele umane, fie că vorbim de cele financiare. Datorită donației făcută de BETANO, pentru noi, pentru echipa noastră multidisciplinară, este mai ușoară deplasarea la domiciliul pacienților, mai ales în condițiile în care anul acesta am înregistrat și o extindere a serviciului. Din luna mai, Fundația noastră are și o echipă de îngrijire la domiciliu dedicată copiilor cu un diagnostic rar sau amenințător de viață. Suntem recunoscători să avem sprijin, acesta ne dă puterea de a asigura în continuare servicii de îngrijire paliativă”, a declarat Mirela Nemtanu, Director General HOSPICE.

Ca parte din același proiect, Kaizen Gaming sprijină organizația non-profit Audiovisual Union din Portugalia în proiectele dedicate angajaților din domeniul cultural, și Emfasis Foundation din Grecia, prin donarea unei unități mobile de asistență, necesară în transportarea muncitorilor stradali, a alimentelor și bunurilor esențiale pentru persoane fără adăpost.

***

Despre BETANO

BETANO face parte din grupul Kaizen Gaming, cea mai mare companie de GameTech din Grecia și una dintre cele mai dinamice din Europa. Cu peste 1000 de angajați în Europa și America de Sud, Kaizen Gaming este prezent în România, Portugalia, Germania, Chile și Brazilia, prin brandul Betano, iar în Grecia și Cipru, prin brandul Stoximan.

BETANO are o prezență activă în zona de Joc Responsabil, prin implementarea unor soluții inovatoare, bazate pe utilizarea Inteligenței Artificiale (AI), pentru a veni în sprijinul utilizatorilor și a le oferi o experiență de pariuri sportive și cazinou online completă.

În România, BETANO investește constant în susținerea sportului de performanță și a sportivilor de elită, fiind partenerul principal al echipei Universitatea Craiova, partenerul oficial al echipei de fotbal FCSB, partenerul oficial al celei mai bune luptătoare a României, Alina Vuc, al gimnastului român Marian Drăgulescu și al echipei de canotaj Gianina Beleagă - Ionela Cozmiuc, dar și partenerul principal al Federației Române de Automobilism Sportiv pentru Campionatul Național de Raliuri. De asemenea, BETANO a încheiat parteneriate strategice cu fostul jucător de fotbal la echipele Steaua și Rapid, Narcis Răducan, cu Ciprian Marica, fostul internațional român, dar și cu pilotul de raliu Simone Tempestini. BETANO susține performanța în toate ramurile sportive, devenind și partenerul principal al celei mai bune echipe de Counter-Strike: Global Offensive din România, Nexus Gaming CS:GO. De asemenea, compania susține comunitățile din toate țările în care este prezentă, prin implicarea în proiecte ample de responsabilitate socială la nivel regional.

Pentru mai multe detalii, vizitați: BETANO.com și pagina de Facebook.

Despre HOSPICE Casa Speranţei

HOSPICE Casa Speranței, organizație non-profit înființată în 1992 la Brașov, a introdus conceptul de îngrijire paliativă în România și este cea mai mare fundație din țară care oferă gratuit servicii specializate gratuite de acest tip. Organizația are două spitale cu servicii integrate, în Brașov și București, echipe mobile în patru orașe – București, Brașov, Făgăraș și Zărnești, șase sedii destinate oferirii de îngrijire paliativă și educație și peste 100 de paturi pentru internare și activități adiacente, destinate îngrijirii persoanelor diagnosticate cu boli incurabile.

HOSPICE a dezvoltat servicii complete de îngrijire paliativă, care sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. În cei 29 de ani de existență, HOSPICE a adus alinare și speranță pentru peste 40.000 de copii și adulți. HOSPICE Casa Speranței este furnizor de educație medicală continuă, acreditată de către OAMGMAMR şi înscrisă în Lista Furnizorilor de EMC.

Puteți sprijini pacienții HOSPICE și cauza îngrijirii paliative cu o donație (https://www.hospice.ro/doneaza/) sau cu un SMS la 8846 cu textul TIMP (4euro).

Pentru mai multe informații, vizitați www.hospice.ro, paginile de Facebook și de Instagram.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *