Betano Night Show

În prag de sărbătoare, te distrezi gratuit la Ruleta Betano și urmărești un nou episod din seria UNICĂ în România pentru jocurile de Casino Live - Betano Night Show.

Bonus 1.000 RON la prima depunere

Emi de la Noaptea Târziu a acceptat provocarea Betano și este noul invitat al Ramonei Olaru. Ești pregătit pentru o oră de distracție, provocări, întrebări picante și discuții fun? Ramona și Emi te așteaptă pe 12 aprilie, de la 21:00, să trăiești distracția și emoția jocului live, într-un nou episod, unde câștigi Jetoane de Aur Fără Rulaj la masa de Ruletă Betano.

De ce să urmărești show-ul live?

La Betano Night Show, rând pe rând vedetele te-au surprins cu cele mai neașteptate ipostaze - povești despre blind date-uri, persoanele preferate din viețile lor, cadouri primite și date mai departe, provocări cu talente ascunse, dans sau cântat.  În noul episod, e rândul lui Emi să facă față provocărilor Ramonei și să răspundă celor mai arzătoare curiozități pe care le ai despre el. Urmărește show-ul live pe canalul de YouTube și pe pagina de Facebook Betano România.

În plus, te bucuri de Jetoane de Aur fără condiții de rulaj și trăiești emoția numerelor norocoase la Ruletă. Betano Night Show revine!

Bonus 1.000 RON la prima depunere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *