Campionatul National de Raliuri este in oferta Betano

Raliul Maramureșul dă startul sezonului 2022 al CNR Betano. 77 de echipaje vor fi aliniate pentru prima rundă a stagiunii, iar cel mai așteptat este cu siguranță cel al campionului Simone Tempestini cu o nouă mașină de concurs!

Te așteptăm să iei și tu startul pe Betano acolo unde poți găsi oferta completă de pariere pentru Raliul Maramureșului!

Bonus 1.000 RON la prima depunere

Campionatul National de Raliuri - Betano

TEMPESTINI ȘI MARIȘCA, NOU DUEL PENTRU SUPREMAȚIE

Simone Tempestini, campionul en-titre și membru al Napoca Rally Academy, va începe sezonul 2022 la volanul unei noi mașini, Porsche 977 RGT!

După ce în sezonul trecut, Simone și Sergiu Itu s-au impus în Maramureș la volanul Skodei Fabia R5, același echipaj pleacă din pole-position-ul cotelor și în acest an. 1.50 este cota pe care principalii favoriți au primit-o în platforma Betano.

Bogdan Marișca, colegul lui Tempestini din Napoca Rally Academy, este bineînțeles prezent pe grila de start a noului sezon, pregătit alături de Sebastian Itu pentru a răsturna așteptările.

În episodul 2021 al Raliului Maramureșului, Marișca a terminat la doar 2 minute în spatele colegului Tempestini, rămânând și pentru acest an, al doilea favorit al cotelor. 3.50 este cota Betano a echipajului Marișca-Sebastian Itu pentru a face surpriza în Maramureș, însă este de menționat că cei doi sunt principalii favoriți la Clasa RC2.

CUM ARATĂ PROGRAMUL PRIMEI RUNDE CNR BETANO 2022

Tradițional, raliul va începe cu etapa de shakedown, aceasta reprezentând oportunitatea echipajelor de a-și testa mașinile de concurs pe un teren similar cu cel al raliului propriu-zis.

Shakedown-ul va avea loc în satul Copalnic, vineri începând cu orele 15:30, urmând ca startul festiv și prezentarea echipajelor să aibe loc în aceeași zi, începând cu 20:30, la Value Center din Baia Mare.

Sâmbătă, la 10:13, prima mașina va lua startul în prima proba specială, totul urmând a se încheia în seara de duminică, cu ceremonia de premiere.

Nu mai puțin de 2 probe speciale noi și o superspecială nouă ce va avea loc în Baia Mare, completează tabloul spectacolului care ne așteaptă în prima rundă a CNR Betano 2022!

Fii cu ochii pe Betano și ia și tu parte la acțiunea acestui weekend de motorsport, participă la Misiunea dedicată CNR Betano și a Mondialului de Formula 1, iar noi te premiem cu o surpriză fără rulaj pentru și mai multă adrenalină și bilete verzi! 

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *