Pariaza la Betano pe Liga Nationala de Golf

Un nou sezon inedit al Ligii Naționale de Golf Betano este pe cale de a începe în acest weekend. Urmărește pe Betano cele mai spectaculoase lovituri ale noului sezon în prima etapă ce se va desfășura pe 15-16 aprilie la Izvor de Golf!

Bonus 1.000 RON la prima depunere

Liga Nationala de Golf la Betano

CUM ARATĂ TABLOUL PARTICIPANȚILOR 

Prima etapă a competiției ce aduce laolaltă toți iubitorii golfului din România va lua start sâmbătă începând cu ora 13:00 și va putea fi urmărita LIVE pe pagina de Facebook a Ligii Naționale de Golf Betano.

Comentariul etapei de la Potigrafu va fi asigurat de Santiago Munoz (profesionist al circuitului PGA), cunoscutul actor, pasionat de golf, Mugur Mihăescu și Sorin Dănescu, fondator al formației Vița de Vie, fost campion național la golf.

Prima rundă a Ligii Naționale de Golf Betano se va desfășura așadar sub o companie selectă din punct de vedere al analiștilor ce vor asigura comentariul etapei, dar și din punct de vedere al participanților. Cele mai importante nume din golful românesc vor lua startul în sezonul 2022 al Ligii Naționale, printre care îi enumerăm pe Nicolae Kovacs, Laurențiu Coman, Nick Eftimie, Adrian Simon sau fostul lider politic, Victor Ponta.

Iată cum arată cotele Betano pentru prima etapă a Ligii Naționale de Golf:

Câștigător Brut

  • Nicolae Kovacs - 1.30
  • Viorel Coman - 6.50
  • Nick Eftimie - 8.00
  • Adrian Simon - 10.00
  • Victor Ponta - 50.00

Piețele Betano disponibile pentru cel mai important eveniment al primăverii din golful românesc nu se opresc aici și sunt UNICE pe piața de betting din România! Pentru etapa 1 de la Izvor de Golf, mai poți paria pe:

  • cine va termina pe primele 5 locuri,10 sau 20 de locuri;
  • duel cea mai bună poziție finală;
  • cel mai bun din cei 4 participanți.

GOLFUL, SPORT CU ȘTATE VECHI ÎN ROMÂNIA

Istoria golfului din România este strâns legată de Familia Regală. Regele Ferdinand I este autorul primei lovituri de golf dată vreodată pe teritoriul țării noastre. Se întâmpla în 1929, cu ocazia inaugurării Country Club, cunoscut azi ca și Clubul Diplomatic.

Primul jucător profesionist de golf din țară a fost Paul Tomiță, participant la nu mai puțin de 6 campionate mondiale, performanță unica pentru acest sport în țara noastră.

În prezent, România are nu mai puțin de 8 terenuri de golf - Clubul Diplomatic, Sun Garden Golf & Spa Resort, Transilvania Golf Club, Kings Land Country Club, Golf Club Paul Tomiță, Lac de Verde Golf Club, Izvor de Golf și Theodora Golf Club.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *