Oferte de neratat de Black Friday la Betano

Betano vrea să te bucuri de Black Friday la maximum! Pentru că Jocul Începe Acum și nu se termină niciodată pe cea mai bună platformă de pariuri online din lume, pe lângă ofertele zilnice deja active, Betano marchează un hat-trick spectaculos în cea mai “neagră” vineri a anului!

Bonus 1.000 RON la prima depunere

Oferte Black Friday Betano

ÎNCEPE WEEKEND-UL CU UN FREE BET FĂRĂ DEPUNERE

Sportul se trăiește la Cote Maxime pe Betano cu ofertă completă de pariere, BetCombo (LIVE și pre-meci), Streaming LIVE și, de Black Friday, cu 120 de lei sub forma unui Free Bet, fără depunere, la conturile noi!

Cum intri în posesia Bonusului?

  1. Deschide-ți un cont nou pe Betano, aici.
  2. Introdu codul promo BLACKFRIDAY la pasul 3 din înregistrare.
  3. Imediat după înregistrare primești Bonusul în cont. Simplu și ușor!

TURNEU CU PREMII DE 100.000 FĂRĂ RULAJ ÎN CAZINOU

Ce zici de un Turneu cu premii în Bani Cash fără rulaj de Black Weekend? Pe Betano Casino distracția continuă și după Black Friday cu premii totale de 100.000 de lei în Cazinou la Turneul de Black Weekend!

Vino în Cazinoul Betano și încearcă-ți norocul la cele mai populare sloturi cu fructe norocoase, simboluri wild cu multiplicatori speciali sau șeptari în linie pentru a deveni câștigătorul Marelui Premiu de 20.000 de lei, fără condiții de rulaj. Sloturile NoLimit City ridică temperaturile și îți pot aduce de până la 20.000 de ori miza, doar în Cazinoul Betano!

MISIUNE SPECIALĂ DE BLACK WEEKEND

Ca hat-trick-ul să fie complet, după ce afli secretele din Book of Shadows și fentezi blestemele din Tomb of Nefertiti, Black Weekend continuă pe Betano! Misiunea de fotbal te așteaptă cu Bonusuri duble pentru extra-buget care să-ți transforme pasiunea pentru sportul rege în bilete verzi și câștiguri pe măsură!

Completează-ți cererea de transfer, legitimează-te pe Betano și profită de avantajul de a fi în fruntea ierarhiei! Deschide-ți cont acum, driblează printre oferte și joacă responsabil pe cea mai bună platformă mobilă de pariuri din lume!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *