Roata Norocoasa Betano

Vino pe Betano unde te așteaptă un noiembrie plin de premii! Încearcă-ți norocul pentru premii zilnice în device-uri de ultimă generație, Jetoane de Aur, Free Bet-uri și Rotiri Gratuite fără condiții de rulaj.

Bonus 1.000 RON la prima depunere

Betano pune la bătaie 30 de telefoane mobile, câte unul în fiecare zi a lunii noiembrie. Cum poți juca și tu? E simplu! Dacă ai un cont activ și verificat la Betano și o depunere în ultimele 7 zile, învârte roata o dată pe zi, în fiecare zi, și câștigă Free Bet-uri la Sport, Rotiri Gratuite în Cazinou, Jetoane de Aur în Cazinoul LIVE sau șansa de a intra în posesia unui telefon Samsung Galaxy A52s la extragerile săptămânale găzduite de fostul atacant al României, Ciprian Marica! Extragerile au loc în fiecare zi de luni din noiembrie, de la ora 18:00, pe canalul de YouTube Betano Romania.

Joacă-te pe Betano și învârte Roata Norocoasă! 

Roata Norocoasă continuă să fie în topul preferințelor utilizatorilor Betano gata să te mențină plin de energie și gata de acțiune cu premii zilnice la Sport, Cazinou, Virtuale, și în această lună, cu câte un telefon Samsung Galaxy A52s pe zi! Roata Norocoasă îți oferă acum zilnic doza de adrenalină a unui spin întotdeauna câștigător. Bonusurile sunt fără condiții de rulaj și îți garantează o bucurie triplă: cea a primirii unui Bonus atunci când prinzi rotirea norocoasă, după care faptul că poți profita la maximum de experiența Betano, dar și emoțiile pentru tragerile la sorți ce vor avea loc săptămânal.

Totul e posibil pe Betano atunci când îți încerci norocul, iar atunci când apeși butonul „ROTEȘTE” cu gândul că orice spin poate fi câștigător, inima-ți tresare! Astfel, cu moralul la Cote Maxime după un spin câștigător, ești gata să te relaxezi și să descoperi oferta Betano la Sport, Cazinou sau Virtuale. De ce? Pentru că la Roata Norocoasă de pe Betano 6 din 6 pot fi norocoase! Poți primi un Bonus pentru Pariuri la Sport sau Virtuale, Rotiri Gratuite la unul din sloturile populare din Betano Casino sau Jetoane de Aur pentru a trăi experiența unică a meselor exclusive de Ruletă și Blackjack din secțiunea Cazinou LIVE, dar și o șansă la un telefon pe zi!

Descarcă gratuit și instalează acum cea mai bună aplicație de pariuri online din lume pentru o experiență completă și Bonusuri zilnice fără condiții de rulaj la Sport, Cazinou sau Virtuale!

Bonus 1.000 RON la prima depunere

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *