Retragere FavBet

 

Daca ai obtinut ceva castiguri pe site-ul de jocuri FavBet Casino, dar nu stii cum sa le retragi, atunci citeste randurile de mai jos. Vei afla totul despre metodele de retragere FavBet si in cat timp intra banii de la FavBet.

Bonus 2.000 RON (150%) + 755 Rotiri

INFORMATII CHEIE

 • Poti sa faci o retragere FavBet numai daca ai contul verificat.
 • Metodele de retragere FavBet sunt: card bancar, Skrill, Neteller.
 • Suma minima acceptata pentru retragere este de 50 RON, indiferent de metoda de plata selectata.
 • Pentru a face o retragere intra in cont, da click pe butonul cu o silueta umana, selecteaza "Balanta", apoi "Retragere" din dreptul metodei dorite.
 • In cat timp intra banii de la FavBet?: in 1-6 zile lucratoare pe card si maxim 24 de ore prin Skrill si Neteller.

1. Metode de retragere FavBet

FavBet retragere

Inainte de toate, consider ca este util sa stii in primul rand care sunt metodele acceptate la retragere FavBet. Atunci cand joci la cazinouri online sau case de pariuri este important sa ai la dispozitie cat mai multe variante de plata.

Daca site-ul pe care te distrezi iti ofera posibilitati diverse de depunere si retragere tu vei putea alege intotdeauna cea mai convenabila varianta pentru tine.

La capitolul metode de retragere FavBet se prezinta destul de bine, oferind in acest moment urmatoarele variante de plata:

 • Card bancar (VISA, MasterCard)
 • Skrill
 • Neteller

Asadar, vei putea efectua o retragere FavBet prin carduri bancare sau prin cele doua portofele foarte cunoscute printre cei care pariaza la jocuri de noroc online, adica Skrill si Neteller.

Inainte de a efectua insa o cerere de retragere FavBet sunt cateva lucruri importante de stiut, dupa cum urmeaza:

 • Pot solicita retrageri ale castigurilor doar jucatorii care au parcurs procesul de verificare cont FavBet.
 • Vei putea retrage numai printr-o metoda de plata pe care ai folosit-o anterior si pentru depunere FavBet.
 • In cazul in care ai un bonus activ in contul tau (inclusiv FavBet bonus fara depunere), daca soliciti o retragere atunci bonusul, precum si castigurile obtinute din el vor fi anulate.
 • Pentru fiecare retragere FavBet iti va fi oprit impozitul pe castig, in valoare de 3% din suma retrasa, daca aceasta nu depaseste valoarea de 10.000 RON.

In continuare vei afla si mai multe informatii pe acest subiect, prezentandu-ti care este suma minima retragere FavBet pentru fiecare metoda in parte, dar si in cat timp intra banii de la FavBet.

Bonus 2.000 RON (150%) + 755 Rotiri

2. Suma minima retragere FavBet

La fel de importanta ca si metodele de plata disponibile este si suma minima retragere FavBet. Bineinteles ca este un lucru util ca site-ul pe care joci sa iti ofere posibilitatea de a scoate din cont cat mai putini bani.

In acest fel nu vei fi nevoit niciodata sa astepti pana stragi o suma mai mare in cont, ci mereu cand obtii ceva castiguri le vei putea retrage imediat in contul tau bancar sau prin alta metoda preferata.

Asadar, iata in lista de mai jos care sunt sumele pentru retragere minima FavBet in functie de fiecare metoda de plata in parte:

 • Card bancar - suma minima retragere FavBet: 50 RON
 • Skrill - suma minima retragere FavBet: 50 RON
 • Neteller - suma minima retragere FavBet: 50 RON

Astfel, indiferent de metoda selectata pentru retragere FavBet, suma minima ce o poti scoate din cont este de numai 50 RON. Este o limita destul de buna, deci punctam aici un nou atuu al acestui site de jocuri.

Bonus 2.000 RON (150%) + 755 Rotiri

3. Cum faci o retragere FavBet?

Tutorial retragere FavBet online

Acum dupa ce ai vazut care sunt metodele acceptate la retragere, precum si sumele minime impuse de catre FavBet pentru astfel de tranzactii, a venit momentul sa vezi si cum faci efectiv o cerere de retragere.

Bineinteles ca primul pas este sa accesezi www.favbet.ro si sa te conectezi in contul de joc. Ulterior, da click pe butonul din partea dreapta sus care reprezinta o silueta umana si apasa pe link-ul "Balanta". 

Se va deschide apoi o pagina la fel ca in fereastra de mai sus. Vei observa acolo toate metodele folosite la depunere, iar pentru fiecare dintre ele vei avea la dispozitie doua optiuni - "Depunere" si "Retragere".

Retragerile sunt identice indiferent de metoda de plata utilizata. Apasa pe butonul de retragere din dreptul metodei de plata dorite, specifica suma pe care vrei sa o scoti din cont, confirma tranzactia si asta este tot.

Ulterior, nu iti ramane decat sa astepti ca banii sa intre in contul tau.

Bonus 2.000 RON (150%) + 755 Rotiri

4. Ce mai trebuie sa stii?

 • In cat timp intra banii de la FavBet?: retragerile prin card bancar pot dura intre 1-6 zile lucratoare (in unele cazuri insa ai banii chiar si in cateva ore), in timp ce tranzactiile prin Skrill si Neteller sunt procesate in cel mult 24 de ore.
 • Ce faci daca intampini probleme la retragere?: daca nu reusesti sa faci o retragere FavBet din diferite motive si ai nevoie de ajutor, atunci poti lua legatura cu Serviciul de Relatii cu Clientii de pe site prin metodele FavBet contact disponibile.

Concluzionand, ai aflat din acest articol totul despre retragerile de la FavBet, care sunt usor de realizat de catre orice jucator. In cazul in care te intereseaza mai multe informatii despre aceasta platforma de jocuri, atunci citeste pareri FavBet ale clientilor.

Bonus 2.000 RON (150%) + 755 Rotiri

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *