Retragere Gets Bet

Gets Bet

137 Rotiri Gratuite FARA Depunere

Gets Bet

35 RON Free Bet FARA Depunere (Pariuri)

Daca si tu joci pe site-ul Gets Bet Casino si vrei sa afli cum poti sa faci simplu si rapid o retragere Gets Bet, atunci citeste acest articol. Vei gasi in continuare toate informatiile de care ai nevoie astfel incat sa iti retragi fara probleme castigurile din contul tau de joc. 

Bonus 2.000 RON + 450 Rotiri

INFORMATII CHEIE

 • Poti solicita o retragere numai daca ai parcurs in prealabil etapa de verificare cont Gets Bet.
 • Metodele de plata acceptate pentru retragere Gets Bet sunt: card bancar, Paysafecard si agentiile stradale Gets Bet.
 • Sumele pentru retragere minima Gets Bet sunt: 20 RON pentru card bancar, 50 RON pentru Paysafecard si 10 RON pentru agentiile Gets Bet.
 • Pentru a face o retragere intri pe www.getsbet.ro, te loghezi in cont, dai click pe numele de utilizator, iar apoi selectezi "Retragere" si vei vedea optiunile disponibile.
 • In cat timp intra banii de la Gets Bet?: in 2-5 zile lucratoare prin card bancar si 24 de ore prin Paysafecard si agentiile stradale.

1. Metode de retragere Gets Bet

Metode de retragere Gets Bet

In momentul in care te distrezi la case de pariuri sau cazinouri online, este important sa ai la dispozitie metode de plata variate, atat in ceea ce priveste depunerile, cat si retragerile. 

In acest fel, mereu cand vei dori sa realizezi o tranzactie pe site-ul de jocuri vei putea alege metoda de plata cea mai convenabila si mai rapida pentru tine.

La capitolul metode de retragere Gets Bet acceptate, acest operator se prezinta destul de bine. Iata mai jos care sunt variantele prin care iti poti retrage castigurile de pe acest site:

 • Card bancar
 • Paysafecard
 • Agentiile stradale Gets Bet

Chiar daca in ceea ce priveste numarul optiunilor de retragere acestea nu sunt foarte numeroase, totusi ele acopera orice necesitate.

Pe langa retragerile prin card bancar sunt disponibile si cele prin Paysafecard sau agentiile Gets Bet, ceea ce inseamna ca vei putea retrage chiar si bani cash. Asadar, punctam aici un mare avantaj oferit de site-ul Gets Bet clientilor sai.

Inainte insa de a solicita o retragere Gets Bet sunt cateva lucruri esentiale pe care trebuie sa le stii:

 • Iti vei putea retrage banii de pe site-ul www.getsbet.ro numai daca ai contul verificat.
 • Poti efectua o retragere Gets Bet numai printr-o metoda de plata pe care ai folosit-o anterior si la depunere.
 • Pentru fiecare retragere iti va fi oprit impozitul pe castig (comision retragere Gets Bet) in valoare de 3% din suma retrasa (daca aceasta nu depaseste 10.000 RON).
 • In cazul in care ai un bonus activ in cont (inclusiv Gets Bet bonus fara depunere) si soliciti o retragere, atunci bonusul, precum si castigurile provenite din acesta vor fi anulate.

Bonus 2.000 RON + 450 Rotiri

2. Retragere minima Gets Bet

La fel de importanta ca si varietatea metodelor de plata de pe un site de jocuri este si suma minima acceptata pentru retragere.

Astfel, este foarte util ca site-ul pe care te distrezi sa iti ofere posibilitatea de a scoate din cont sume cat mai mici de bani. In acest fel nu vei fi obligat sa joci mai mult decat doresti si oricand obtii ceva castiguri vei putea solicita o cerere de retragere.

La capitolul sume acceptate pentru retragere minima Gets Bet, acestea difera in functie de fiecare metoda de plata in parte, astfel:

 • Card bancar - retragere minima Gets Bet: 20 RON
 • Paysafecard - retragere minima Gets Bet: 50 RON
 • Agentiile stradale Gets Bet - retragere minima Gets Bet: 10 RON

Asadar, sumele minime acceptate pentru retragere Gets Bet sunt excelente si iti vor asigura faptul ca vei putea solicita o retragere aproape mereu cand obtii ceva castiguri pe site.

De asemenea, trebuie sa stii ca exista si limite maxime acceptate pentru fiecare tranzactie de retragere si anume 9.000 RON pentru card bancar si agentiile stradale si 20.000 RON pentru Paysafecard.

In continuare vei afla cum soliciti efectiv o retragere, dar si alte informatii utile, cum ar fi, de exemplu, ce comision retragere Gets Bet se aplica.

Bonus 2.000 RON + 450 Rotiri

3. Cum faci o retragere de la Gets Bet?

Acum ca ai aflat care sunt metodele de plata acceptate, precum si sumele minime ce pot fi retrase, este momentul perfect sa vezi si cum faci efectiv o retragere Gets Bet.

Primul pas este bineinteles sa accesezi www.getsbet.ro si sa te loghezi in contul tau de jucator. Ulterior, vei observa in partea dreapta sus a ecranului numele tau de utilizator, pe care trebuie sa dai click.

Iti va aparea apoi o lista cu mai multe optiuni, dintre care tu va trebui sa selectezi "Retragere", moment in care se va deschide o fereastra la fel ca in imaginea de mai jos, unde vei observa metodele de plata disponibile:

Tutorial cum faci o retragere Gets Bet

Chiar daca vei vedea pe pagina de retragere toate metodele de plata, trebuie sa stii insa ca le vei putea utiliza doar pe cele pe care le-ai folosit anterior si pentru depunerea de bani in cont.

Bonus 2.000 RON + 450 Rotiri

3.1. Retragere Gets Bet prin card bancar

Pentru a face o retragere utilizand cardul bancar trebuie doar sa selectezi din pagina principala de retrageri aceasta metoda, sa introduci suma pe care vrei sa o scoti din cont si sa selectezi cardul bancar pe care vrei sa primesti banii.

Vei putea retrage intre 20 RON si 9.000 RON pe tranzactie si bineinteles ca se va aplica un comision retragere Gets Bet in valoare de 3%.

3.2. Retragere prin Paysafecard

Nu foarte multe site-uri de jocuri de noroc din Romania ofera retrageri prin Paysafecard, dar iata ca la Gets Bet ai si aceasta varianta.

Pentru a retrage cu Paysafecard trebuie doar sa selectezi aceasta varianta de plata si sa introduci suma dorita si in cel mult 24 de ore banii vor intra in contul tau.

Bonus 2.000 RON + 450 Rotiri

3.3. Retragere prin agentiile stradale Gets Bet

Probabil ca cea mai interesanta metoda de retragere Gets Bet este cea prin intermediul agentiilor stradale ale acestui operator. Ca si in cazul celorlalte variante insa, vei putea folosi aceasta metoda de plata doar daca ai depus anterior cel putin o data din agentie.

Pentru a face o astfel de retragere trebuie intai sa selectezi metoda de plata "Retragere in agentie" si sa introduci suma pe care vrei sa o retragi din contul online.

Ulterior va trebui sa cauti agentia Gets Bet din care vrei sa ridici banii, selectand judetul, localitatea, iar apoi adresa exacta a agentiei. 

Dupa ce apesi pe butonul de retragere vei primi pe adresa de e-mail un cod PIN cu care va trebui sa te prezinti in agentie. De asemenea, vei gasi acolo si alte informatii importante, printre care si data pana la care poti ridica banii.

Concluzionand, ai aflat totul despre procesul de retragere a banilor de pe site-ul Gets Bet, care este unul simplu si intuitiv. Daca totusi intampini orice dificultate in retragerea castigurilor, poti sa apelezi la metodele de contact Gets Bet a echipei de suport tehnic.

De asemenea, pentru si mai multe informatii despre platforma de jocuri Gets Bet te invit sa citesti Gets Bet pareri si opinii ale clientilor.

Bonus 2.000 RON + 450 Rotiri

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *