Daca nu ai mai jucat pana acum remi sau pur si simplu vrei sa afli mai multe informatii despre acest joc te afli in locul potrivit. In cele ce urmeaza vei gasi toate detaliile despre remi online. Pentru a te ajuta sa ai o sansa mai mare de a castiga la rummy online iti voi oferi si o serie de sfaturi de care sa tii cont.

Vrei sa incasezi bonus la cazino? Vezi AICI cele mai bune oferte!

tot ce trebuie sa stii despre jocul de remi online

Cum se joaca remi – sfaturi utile

Un joc de remi se bazeaza pe o serie de reguli importante, dar inca de la inceput este important sa tii cont de mai multe sfaturi de baza. In timp ce joci un turneu de remi-online este foarte important sa ramai concentrat pe tot parcursul competitiei. De asemenea, este esential sa iti faci o strategie pe baza pieselor pe care le ai si sa observi cu atentie modul in care adversarii joaca.

Foarte multe site-uri sustin ca sunt de incredere insa acest lucru nu este adevarat. Atunci cand vrei sa alegi cel mai bun remi joc recomandarea noastra este sa te asiguri ca site-urile nu sunt false, au certificate de securitate si gateway-uri de plata bune.

Stai departe de site-urile care nu sunt de incredere. Poti afla mai multe accesand opiniile si recenziile celorlalti jucatori despre site-urile pe care se joaca, pe care le lasa pe retelele de socializare.

De asemenea este foarte important sa cauti toate regulile in ceea ce priveste retragerile de bani. In timp ce te inscrii pentru a juca un joc pe un site web de remi este foarte important sa citesti cu foarte mare atentie termenii si conditiile inainte de participare. Cu siguranta nu vrei sa termini dezamagit dupa ce ai castigat un joc.

Modul in care joci jocul de remi este decisiv in momentul in care vrei sa castigi. Atunci cand alegi sa iti incerci norocul la jocuri cu remi este important sa stii de la inceput regulile pe care te bazezi.

Obiectivul la remi, in special online este sa reusesti sa inchizi inaintea adversarului sau sa faci mai multe puncte decat adversarul. Modul in care se desfasoara jocul depinde in mare masura de abilitatile tale de logica si de deprinderile pe care le ai.

Sunt mai multe tipuri de formatii pe care le poti face atunci cand joci remi si este foarte important sa le cunosti de la bun inceput.

Tipuri de formatii acceptate la remi on line etalat

Pentru remi on line etalat jocul contine 106 piese, dintre care 2 piese sunt reprezentate de Jolly sau Jocker, cum vrei sa ii spui.

Piesele cu numere sunt divizate in 4 culori: galben, rosu, albastru si negru. In fiecare culoare exista piese de la 1 si pana la 13, dublate.

Jocul contine si 4 table pe care se vor tine piesele pentru ca fiecare jucator sa isi vada doar piesele proprii. De cele mai multe ori se accepta si un extra Jocker in fiecare joc si fiecare jucator il poate utiliza pentru a avea mai multe sanse de castig.

Functia aceasta poate sa fie utilizata doar o data si doar atunci cand jucatorul are un astfel de Jocker in cont. In cazul in care toti jucatorii de la masa apeleaza la functia prezentata, in joc vor fi 6 Jolly.

La jocuri rummy etalat jucatorul care are 15 piese este cel care da prima piesa jos. Dupa ce sunt amestecate toate piesele ele vor fi asezate pe tabla.

Obiectivul fiecarui joc este de a cumula piese care pot sa fie alaturate pentru a genera formatii. Inainte de orice, jucatorul trebuie sa traga o piesa si la final sa dea jos o piesa.

Piesele date jos sunt puse in sir. Scopul jocului este in acest sens sa fie etalate cat mai multe puncte. Atunci cand dupa lipire sau dupa etalarea tuturor formatiilor pe tabla ramane doar o piesa, jocul este terminat.

In acest sens, exista doua tipuri de combinatii de piese acceptate.

Suita este reprezentata de un grup de piese format din minim 3 consecutive si de culoare identica.

Terta este formata din 3 sau din 4 piese, care au acelasi numar dar culori diferite. Jolly poate fi utilizat pentru a inlocui piesele in formatii. O piesa se poate lipi la formatiile etalate atunci cand jucatorul este deja etalat si daca piesa este potrivita.

Stiai ca poti sa joci pacanele online gratis? Apasa AICI si distreaza-te 100% gratuit!

Remi on line pe tabla – reguli

In cazul jocului pe tabla, regulile de inceput si de sfarsit sunt similare cu cele de mai sus, insa modul in care sunt realizate formatiile difera.

Obiectivul final este cel de a inchide pe tabla. Grupurile de piese sunt similare si se impart in terte si suite, iar Jolly poate fi utilizat pentru a inlocui o piesa sau pentru a inchide cu el.

Intr-un joc simplu pe tabla in care jucatorul face terte si suite, jocul se va termina atunci cand pe langa piesa data jos, jucatorul are doar formatii facute pe tabla.

Scorul la un joc remi online pe tabla

Scorul poate fi stabilit in functie de regulile aplicate pentru fiecare platforma de jocuri de noroc online. Iti voi oferi cateva exemple, care pot varia de la o platforma la alta. Se iau de cele mai multe ori in calcul urmatoarele variante de joc:

 • Joc simplu cu 2 jolly inclusi in formatii;
 • Joc simplu cu un jolly inclus in formatie;
 • Joc simplu;
 • Bicolor – toate piesele de pe tabla trebuie sa fie in maxim 2 culori, caz in care se vor face doar suite;
 • Minore – sunt acceptate doar piese de la 1 si pana la 7;
 • Majore – sunt acceptate doar piese de la 8 si pana la 1 inclusiv;
 • Joc simplu cu jolly dat jos;
 • Joc simplu in care se inchide cu Jolly;
 • Duble – jucatorul va face 7 perechi de duble;
 • Grand Care – jucatorul trebuie sa aiba toate piesele de un anumit numar plus alte formatii;
 • Monocolor – toate piesele de pe tabla sunt de aceeasi culoare.

Uneori intr-un joc de remi online se poate ca nimeni sa nu inchida pana in momentul in care toate piesele sunt terminate, caz in care jocul se termina si nimeni nu pierde.

Atunci cand vrei sa joci remi pe tabla este foarte important sa tii cont de regulile mesei la care te asezi, pentru ca sunt si jocuri care nu permit formatii simple si solicita doar jocuri speciale cum ar fi Duble sau Bicolor. De asemenea, sunt si situatii in care se impune un anumit punctaj pentru a putea inchide.

Da CLICK AICI si vezi care sunt cele mai bune casinouri din Romania!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here