Un alt sistem de joc care poate fi aplicat cu succes la ruleta online este Sirul lui Fibonacci. Si aceasta strategie are la baza o progresie pozitiva a mizelor, insa nu atat de brusca precum in cadrul Martingale, de exemplu. In cele ce urmeaza iti voi prezenta tot ceea ce trebuie sa stii despre acest sistem si cum poti incepe sa il pui in aplicare in cadrul cazinourilor online.

Apasa AICI si joaca la ruleta online – primesti 500 Ron bonus!

Sirul lui Fibonacci strategie pentru ruleta pe internet

Strategie la ruleta bazata pe Sirul lui Fibonacci

La fel ca majoritatea strategiilor pentru jocurile de cazino online si acest sistem a fost inventat cu mult timp in urma. Acesta are la baza un management corespunzator al mizelor plasate astfel incat sa poti obtine profit la ruleta online chiar si un procentaj mic de pariuri castigatoare. Considerand o singura serie insa vei obtine castiguri garantate cu un singur pariu corect, ca si in cazul sistemului Martingale.

Asa cum ii spune si denumirea, strategia presupune alegerea mizelor pe baza sirului lui Fibonacci. Acest sir incepe cu cifra 1, iar urmatoarele numere reprezinta suma precedentelor doua.

Astfel, sirul lui Fibonacci este urmatorul: 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55 etc.

Cum se aplica Sirul lui Fibonacci la ruleta

Dupa cum poti observa mizele nu sunt foarte ridicate, ceea ce face ca acest sistem de joc sa poata fi aplicat chiar si de catre jucatorii la casino online cu un buget ceva mai redus.

Probabil ca te intrebi insa cum poti face profit cu mize care nu cresc foarte brusc? Trebuie sa stii ca sistemul bazat pe Sirul lui Fibonacci trebuie aplicat pe cote de minim 3.00. Asadar, iata mai jos pariurile la ruleta online de cota 3.00 pe care poti incepe sa testezi acest sistem de joc:

  • pariuri pe interval (1-12, 13-24 sau 25-36).
  • pariuri pe coloana (prima, a doua sau a treia coloana).

Pentru a intelege mai bine cum functioneaza aceasta strategie voi considera un exemplu, pariind pe intervalul numarului castigator 1-12:

Nr. pariuMizaPariezi peStatus pariuProfit
111-12pierdut-1
211-12pierdut-1
321-12pierdut-2
431-12pierdut-3
551-12pierdut-5
681-12castigator+16

Iata asadar ca dupa un singur pariu castigator din totalul de 6 plasate se obtine un profit destul de bun, de +4 unitati, asta in conditiile in care nici investitia totala nu a fost una foarte mare (20 unitati).

Mai mult decat atat, castigurile variaza in functie de momentul in care prinzi pariul corect. De exemplu daca in tabelul de mai sus as mai fi adaugat un pas, care ar fi fost castigator atunci profitul ar fi fost chiar mai mare, de +6 unitati.

Bonus 500 Ron la cazino online – da CLICK AICI si obtine-l!

In teorie acest sistem de joc pare a fi unul foarte bun, nu-i asa? Vezi mai jos insa care sunt avantajele si dezavantajele acestuia:

Avantajele sistemului bazat pe Sirul lui Fibonacci

  • Iti asiguri profitul cu un singur pariu castigator – asa cum ai putut vedea si in exemplul de mai sus ai nevoie de un singur pariu corect pentru a recupera toate pierderile anterioare si chiar pentru a trece pe plus.
  • Nu ai nevoie de un buget foarte mare – spre deosebire de alte sisteme de joc, in special Martingale, pentru a aplica Sirul lui Fibonacci ai nevoie de o banca mai mica, ceea ce face ca aceasta strategie sa poata fi adoptata de mai multi jucatori la cazino pe internet.

Dezavantajele strategiei Sirul lui Fibonacci la ruleta

  • Ai sanse mai mari de a prinde o serie lunga de pariuri pierzatoare – tinand cont ca strategia presupune alegerea unui pariu de cota 3.00 este clar ca din start cresc sansele de a prinde o serie mai lunga de pariuri gresite.
  • Poti ajunge sa pariezi sume foarte mari – ca de altfel la orice alta strategie cu progresia pozitiva a mizelor trebuie punctat dezavantajul ca o serie lunga de pariuri gresite te va aduce in situatia de a plasa foarte multi bani.

Niciun sistem de joc la ruleta online nu este perfect si niciunul nu iti va asigura profitul. Astfel de strategii iti dau insa o sansa mai mare de a fi profitabil pe termen lung, deoarece presupun respectarea unui anumit set de reguli.

Ramane sa analizezi singur avantajele si dezavantajele prezentate, sa testezi acest sistem si sa vezi daca el iti poate aduce rezultate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here