Iti voi prezenta in acest articol cele mai tari pacanele EGT cu rotiri gratuite. Chiar daca furnizorul EGT este renumit pentru jocurile sale cu fructe si septari ca la aparate, totusi aceste sloturi nu permit jucatorilor sa castige rotiri gratuite.

Asta nu inseamna insa ca nu exista pacanele online de la EGT si cu aceasta functie. Tocmai din acest motiv m-am gandit sa scriu articolul de fata, iar in randurile de mai jos iti voi prezenta cele mai populare 3 jocuri cazino EGT in cadrul carora poti castiga runde gratis.

Bonus 1.500 RON pentru sloturi EGT – profita si tu ACUM!

top 3 pacanele egt cu rotiri gratuite

Top pacanele EGT cu rotiri gratuite

Iata mai jos un top 3 al celor mai cautate sloturi EGT in cadrul carora se pot castiga free spins online. Bineinteles ca vorbind de sloturi video preferintele jucatorilor difera. Trebuie sa stii ca exista multe alte pacanele de la EGT cu runde gratis, dar in general cele de mai jos sunt foarte apreciate de majoritatea clientilor la cazino pe internet.

1. Olympus Glory

olympus glory - pacanele egt cu rotiri gratuite

Acest video slot este apreciat de jucatori atat pentru rundele gratis care se pot castiga, cat si pentru tematica sa inspirata din Grecia Antica. Dupa cum poti vedea si in imaginea anterioara numarul total de linii de plata este de 10 si nu poate fi modificat.

Pe langa simbolurile clasice Q, J, 10, A si K exista alte 5 elemente afisate prin pictograme cu zei si zeite din Grecia Antica. Dintre acestea Zeus este cel mai important, fiind si singurul simbol special din joc, care indeplineste doua functii:

  • Simbol Wild – inlocuieste in timpul rundelor normale orice alt element de pe tabela de joc.
  • Simbol Scatter – aparitia a 3 sau mai multe astfel de simboluri oriunde pe ecran va declansa 10 runde gratis.

Mai mult decat atat, inainte de startul rotirilor gratuite se va alege in mod aleator un simbol bonus expandabil. Aparitia acestuia pe oricare dintre rolele de joc va conduce la inlocuirea intregii coloane respective cu elementul in cauza. Vei inregistra astfel castiguri cu 2 sau 3 simboluri bonus, indiferent de pozitia lor.

Rundele gratis pot fi redeclansate, iar simbolul bonus se va pastra in continuare.

Cel mai mare castig pe linie ce poate fi inregistrat la Olympus Glory este in valoare de 500x miza plasata si se obtine in cazul a 5 simboluri reprezentand zeita Athena.

2. Secrets of Alchemy

secrets of alchemy

Secrets of Alchemy este un video slot EGT cu rotiri gratuite ce ofera un numar total de 25 de linii de plata. De asemenea, functia Toppling Reels face ca acest joc de cazino sa fie extrem de apreciat.

Toppling Reels se refera la faptul ca dupa orice combinatie castigatoare elementele din linia respectiva vor fi eliminate, iar simbolurile de deasupra vor cadea pe pozitiile de mai jos, in cadrul aceleiasi rotiri.

Simbolul Wild este afisat sub forma unei pictograme cu un magician, alaturi de textul “Wild”, fiind de tipul wild stivuit. Acest element poate sa apara pe rolele 2, 3, 4 si 5 si inlocuieste orice alt simbol, evident cu exceptia celui Scatter.

Elementul Scatter este cel care iti aduce si rotirile gratuite la Secrets of Alchemy. Acesta apare numai pe rolele 1, 2 si 3 si declanseaza un set de 7 runde gratis.

De asemenea, rotirile gratuite pot fi declansate si in mod “misterios”, la finalul oricarei invartiri care nu a adus 3 simboluri Scatter. Rundele gratis pot fi redeclansate prin reaparitia elementelor potrivite.

40 ori valoarea totala a mizei reprezinta cel mai mare castig pe linie, insa iti reamintesc faptul ca vorbim de 25 de linii de plata, astfel ca profitul total cu siguranta va fi mult mai mare, deoarece vei prinde mai multe combinatii castigatoare.

Da CLICK AICI si joaca pacanele online de la EGT!

3. Rise of Ra

rise of ra

Inspirat din mitologia antica, Rise of Ra este un video slot care cu siguranta te duce cu gandul la Book of Ra. Doar denumirea este insa asemanatoare, deoarece simbolurile si functionarea acestui joc de cazinou online sunt complet diferite. Pentru inceput trebuie sa stii ca la Rise of Ra exista un numar fix de 15 linii de plata.

Pe langa simbolurile clasice precum faraoni, cufar de comori si altele exista si doua elemente cu functii speciale, dupa cum urmeaza:

  • Simbol Wild – substituie orice alt element cu exceptia celui Scatter. Daca un simbol Wild intra intr-o combinatie castigatoare atunci castigul va fi acordat cu un multiplicator 2x!
  • Simbol Scatter – 3 sau mai multe astfel de elemente declanseaza 15 rotiri gratuite. In timpul rundelor gratis toate castigurile se acorda cu un multiplicator 3x. Rotirile gratis pot fi redeclansate prin aparitia din nou a cel putin 3 simboluri Scatter.

Cel mai mare castig pe linie la Rise of Ra este in valoare de 666 ori miza plasata, obtinandu-se in cazul unei linii de 5 simboluri Wild. Vei fi multumit insa cu siguranta si cu 4 wild-uri, care iti vor aduce de 166 miza totala.

Premii jackpot la pacanele EGT

Daca nu stiai deja iti aduc la cunostinta faptul ca la toate sloturile EGT poti castiga premii jackpot. La finalul oricarei invartiri, indiferent de miza utilizata poti fi selectat in mod aleator pentru a participa la Jackpot Cards.

Vor fi afisate 12 carti de joc intoarse cu fata in jos, iar tu va trebui sa dai click pe cate una dintre ele pana in momentul in care descoperi 3 carti identice. Atunci vei castiga premiul jackpot pentru categoria respectiva.

Exista 4 nivele de premii jackpot, a caror valoare o poti vedea in partea de sus a ferestrei de joc. Partea buna este ca odata ce esti selectat pentru Jackpot Cards stii sigur ca vei castiga unul dintre premiile puse in joc.

Joaca ACUM cele mai bune sloturi EGT cu bonus la primele 2 depuneri!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here