Age of Troy – Joaca Gratuit

Daca vrei sa te distrezi la slotul Age of Troy gratis atunci ai ajuns exact in locul potrivit. In cele ce urmeaza ai la dispozitie Age of Troy demo si pe langa jocul propriu-zis vei gasi si multe alte detalii utile despre acesta - linii de plata, simboluri si functii speciale, premii jackpot, cazinouri online la care merita sa il joci si altele.

1.500 RON + 250 ROTIRI GRATUITE


1.500 RON + 150 ROTIRI GRATUITE


Yoji Casino

2.500 RON + 450 ROTIRI GRATUITE

Incearca si alte pacanele gratis:

Joaca Age of Troy gratis

Inspirat din Grecia Antica, slotul Age of Troy este in ziua de astazi unul dintre cele mai cunoscute jocuri din gama celor de la EGT Amusnet Interactive. Jocul avand in centrul sau calul troian te va atrage cu siguranta inca de la primele invartiri ale rolelor, iar grafica interesanta, simbolurile si functiile speciale, precum si muzica de fundal ce insoteste fiecare invartire fac deliciul celor care il acceseaza.

In ceea ce priveste privirea de ansamblu asupra Age of Troy gratis, acest slot iti ofera 20 de linii de plata, tabela de joc fiind una in format clasic, adica cu 5 role si 3 linii. Evident ca, la fel ca in cazul oricarui joc de pacanele gratis si la Age of Troy cel mai asteptat moment este declansarea specialei, adica a jocului bonus, despre care insa iti voi oferi toate detaliile ceva mai jos.

De asemenea, trebuie sa mai stii ca ai la dispozitie si functia Gamble. Aceasta iti va permite sa iti dublezi succesiv castigul obtinut dupa orice invartire in timpul jocului de baza.

Age of Troy demo - prezentarea jocului

Interesant este faptul ca la Age of Troy toate simbolurile sunt inspirate din Grecia Antica, astfel ca vei intalni elemente precum vase de lut, corabii de lupta, coifuri, personajele Paris si Elena, precum si calul troian sau Partenonul, asta pe langa simbolurile clasice intalnite la multe alte pacanele, Q, A si K.

In ceea ce priveste simbolurile speciale la Age of Troy demo, acestea sunt doua la numar si anume:

  • Wild (calul troian) - este prezent pe toate rolele de joc si substituie orice alt element, cu exceptia celui Scatter
  • Scatter (Partenonul) - este simbolul care va declansa secventa bonus (speciala), atunci cand apare de minim 3 ori pe ecranul de joc

Speciala la Age of Troy (jocul bonus)

Asa cum ti-am spus si mai sus, speciala la Age of Troy gratis se declanseaza in momentul in care in timpul jocului normal sunt afisate pe role 3 sau mai multe simboluri Scatter. 

In acel moment va incepe jocul bonus, care foloseste un set de role alternative. Pentru inceput vei porni cu 12 rotiri gratuite acordate drept bonus, insa daca in timpul acestora pe rolele de joc aterizeaza din nou minim 3 elemente Scatter vei primi 12 runde gratis suplimentare.

Ce este interesant la jocul bonus Age of Troy este faptul ca in timpul acestuia simbolurile Wild sunt stivuite, adica apar in gramezi de cate mai multe astfel de elemente. Asadar ai sansa sa prinzi role intregi acoperite in totalitate de simboluri Wild, astfel ca sansa unor castiguri mari este la tot pasul.

Jackpot Cards

Nu in ultimul rand, bineinteles ca la Age of Troy gratis este disponibil si jocul Jackpot Cards, ca de altfel la orice slot din gama EGT Amusnet Interactive. La finalul oricarei invartiri poti fi selectat aleator pentru a participa la acest joc cu premii jackpot pe 4 nivele.

Vei vedea initial 12 carti de joc intoarse cu fata in jos. Dai click pe cate una dintre ele pana in momentul in care vei descoperi 3 carti identice, iar in acel moment vei fi recompensat cu jackpot-ul categoriei respective. Asadar, odata ce esti selectat pentru Jackpot Cards esti sigur ca obtii unul din cele 4 premii disponibile.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *