Book of Golden Sands – Joaca Gratuit

Vrei sa te distrezi gratuit la un slot modern cu tematica egipteana? Atunci Book of Golden Sands gratis de la Pragmatic Play poate fi o alegere excelenta pentru tine.

In fereastra de mai jos gasesti slotul in format demo si de asemenea iti voi prezenta toate detaliile despre functionarea lui, precum si top cazinouri online la care il poti accesa pe bani.

1.500 RON + 250 ROTIRI GRATUITE


1.500 RON + 150 ROTIRI GRATUITE


Yoji Casino

2.500 RON + 450 ROTIRI GRATUITE

Incearca si alte pacanele gratis:

Joaca Book of Golden Sands gratis

Pacanelele cu tematica egipteana au fost intotdeauna pe placul romanilor. Acum in mediul online exista multe astfel de sloturi interesante, iar un bun exemplu este Book of Golden Sands gratis, produs de catre Pragmatic Play.

In fereastra de mai sus te poti distra la Book of Golden Sands gratis, fara sa scoti niciun ban din buzunar. In plus, jocul in format demo este disponibil pe toate dispozitivele, deci indiferent ca il accesezi de pe laptop, desktop, tableta sau mobil te vei bucura de cea mai buna experienta de joc.

Pe langa acest joc cu pacanele gratis la care te poti distra mai sus, in randurile de mai jos vei afla totul despre functionarea lunii - tematica, grafica, linii de plata, simboluri si functii speciale, jocul bonus alte detalii utile.

Book of Golden Sands demo - prezentarea jocului

In primul rand, cred ca acest joc cu pacanele te va atrage inca din prima clipa in care il vei deschide. Spun asta deoarece tematica este una perfect aleasa, ducandu-te imediat cu gandul la Egiptul Antic.

Simbolurile cu faraoni, serpi si alte elemente specifice antichitatii egiptene iti vor garanta o experienta de joc inedita, la care se adauga si celelalte functii si elemente speciale ce le vei intalni in timpul jocului.

Din punct de vedere al ecranului de joc, Book of Golden Sands demo este un slot care iti va oferi 3 linii si 6 role de joc. Rundele de joc sunt invartiri obisnuite, astfel ca din acest punct de vedere nu putem spune ca jocul iese prea mult in evidenta.

Pe langa simbolurile clasice de plata, care reprezinta simboluri ale Egiptului Antic si diferite hieroglife, exista la Book of Golden Sands demo si 2 simboluri speciale:

  • Wild - apare pe rolele 2, 3, 4, 5 si 6 si inlocuieste orice alt simbol de pe ecran, cu exceptia celui Scatter. In plus, simbolurile Wild aduc cu ele si multiplicatori de castig 2x sau 3x
  • Scatter - este reprezentat sub forma unei carti magice si apare pe toate rolele de joc. Cel putin 3 astfel de simboluri afisate pe rolele de joc vor declansa speciala (jocul bonus) cu rotiri gratuite, despre care iti ofer toate informatiile mai jos

Speciala la Book of Golden Sands gratis

Cel mai asteptat moment la jocul Book of Golden Sands gratis este fara doar si poate declansarea specialei. Acest lucru se poate face in doua moduri, dupa cum urmeaza:

  • prin aparitia pe ecran in timpul jocului normal a cel putin 3 simboluri Scatter
  • prin cumpararea ei oricand doresti, platind o suma de 100 ori mai mare decat valoarea pariului

Indiferent de modul in care se declanseaza speciala, aceasta iti va aduce 10 rotiri gratuite. In plus, inainte de startul acestor free spins va fi ales in mod aleator un simbol bonus expandabil.

In timpul jocului bonus, vei primi de fiecare data inca 10 rotiri gratuite suplimentare atunci cand pe ecran apar minim 3 simboluri Scatter.

Simbolul bonus ales inainte de startul specialei se va extinde pe intreaga rola de joc pe care aterizeaza in timpul free spins, daca pe ecran sunt cel putin 3 role care afiseaza acest simbol. 

Astfel, simbolurile bonus iti vor aduce castiguri chiar daca apar pe role neadiacente. Mai mult decat atat, de fiecare data cand un simbol bonus aterizeaza pe o rola de joc si genereaza castiguri, acesta va fi contorizat deasupra rolei pe care a aterizat.

La urmatoarea aparitie a simbolului bonus pe o rola, pe langa cele 3 pozitii standard pe care le va ocupa, vor fi adaugate pana la 7 simboluri suplimentare, in functie de contorul de deasupra coloanei.

In aceste conditii, in timpul specialei la Book of Golden Sands gratis ai sansa obtinerii unor castiguri de-a dreptul fabuloase, deci merita din plin sa incerci si tu acest joc.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *