Cowboys Gold – Joaca Gratuit

Daca vrei sa te distrezi la un slot care abordeaza tematica Vestului Salbatic, atunci ai la dispozitie in fereastra de mai jos jocul Cowboys Gold gratis. Pe langa jocul propriu-zis in format demo iti voi prezenta si toate detaliile privind functionarea lui, precum si cele mai bune cazinouri online unde il poti accesa pe bani.

2.800 RON + 227 ROTIRI GRATUITE


2.500 RON + 550 ROTIRI GRATUITE


5.450 RON + 800 ROTIRI GRATUITE

Incearca si alte pacanele gratis:

Joaca Cowboys Gold gratis

In ziua de astazi poti chiar sa te distrezi la pacanele gratis, fara sa scoti vreun ban din buzunar, astfel ca cele mai tari jocuri slot sunt disponibile si in format demo. Unul dintre sloturile foarte interesante din gama Pragmatic Play este Cowboys Gold, pe care il poti accesa gratuit in fereastra de mai sus.

Cowboys Gold gratis este disponibil pe orice dispozitiv. Astfel, indiferent ca il accesezi de pe desktop, laptop, telefon sau tableta, vei beneficia de o experienta de joc interesanta si captivanta, iar in continuare gasesti toate informatiile legate de acest slot.

Cowboys Gold demo - prezentarea jocului

Sloturile cu tematica ce amintesc de Vestul Salbatic au fost intotdeauna extrem de apreciate de catre romani. Chiar daca ele nu se intalnesc intr-un numar foarte mare, totusi Pragmatic Play abordeaza si aceasta tematica de pacanele prin jocul Cowboys Gold gratis, destul de cautat si accesat in mediul online.

In cadrul acestui joc cu pacanele, pe langa simbolurile clasice J, Q, K si A vei intalni si elemente specifice Vestului Salbatic, precum pistoale, potcoave de cai sau cowboy. Din punct de vedere al tabelei de joc, Cowboys Gold demo este un slot clasic, oferind 3 linii si 5 role de joc si un total de 10 linii de plata, cu o rata de plata teoretica de 96.5%.

In ceea ce priveste simbolurile speciale, in cadrul Cowboys Gold demo vei intalni urmatoarele 4 elemente:

  • Wild - apare pe toate rolele de joc si substituie orice alt element cu exceptia celor Bonus si Renegade (colector)
  • Bonus - este un simbol care apare numai pe rolele 2, 3 si 4 si declanseaza speciala cu rotiri gratuite in momentul in care apare de 3 ori pe role
  • Cowboys - exista mai multe simboluri care infatiseaza 7 cowboy; acestea se conecteaza toate intre ele pentru a forma combinatii de plata si in plus aduc cu ele si multiplicatori de castig de pana la 100x
  • Renegade - este simbolul colector, care apare numai pe rola 5; atunci cand apare, colecteaza toti multiplicatorii simbolurilor cowboys afisati pe ecran; in plus, atunci cand pe rolele de joc este afisat cel putin un simbol Bonus si simbolul Renegade pe rola 5, se declanseaza speciala

Toate detaliile despre jocul bonus cu speciala ti le prezint in cele ce urmeaza:

Speciala la Cowboys Gold - jocul bonus

Cu siguranta cel mai asteptat moment la Cowboys Gold gratis este declansarea jocului bonus. Acest lucru se poate intampla in doua moduri:

  • prin aparitia pe ecran a 3 simboluri Scatter
  • prin aparitia a cel putin unui simbol Scatter si a simbolului "Renegade" pe rola 5

Indiferent de modul de declansare a specialei, aceasta iti va aduce 10 rotiri gratuite initiale. In timpul free spins exista si posibilitatea de redeclansare a jocurilor gratis, prin aparitia din nou a 3 elemente Scatter sau a unui Scatter si simbolului "Renegade". In plus, la fiecare redeclansare creste si multiplicatorul total de castig, astfel:

  • prima redeclansare - multiplicator 2x
  • a 2-a redeclansare - multiplicator 3x
  • a 3-a redeclansare - multiplicator 5x

In concluzie, Cowboys Gold demo este un joc cu pacanele modern si foarte captivant, iar simbolurile si functiile bonus prezente in numar mare il fac cu atat mai atractiv, deci merita din plin sa il incerci si tu.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *