Fortune Spells – Joaca Gratuit

Daca vrei sa te distrezi la slotul Fortune Spells gratis, atunci ai ajuns exact in locul potrivit. Ai la dispozitie mai jos acest joc cu pacanele in format demo, iar pe langa el iti voi prezenta cazinouri online la care il poti juca, precum si toate detaliile privind functionarea lui - linii de plata, simboluri si functii speciale, premii jackpot si altele.

2.800 RON + 227 ROTIRI GRATUITE


2.500 RON + 550 ROTIRI GRATUITE


5.450 RON + 800 ROTIRI GRATUITE

Incearca si alte pacanele gratis:

Joaca Fortune Spells gratis

Din gama de sloturi produse de catre EGT (Amusnet Interactive) face parte si slotul Fortune Spells. Chiar daca nu este un joc cu fructe si septari, asa cum sunt cele mai populare de la acest producator, totusi Fortune Spells gratis este un slot foarte interesant, care atrage romanii intr-un numar destul de mare.

In cadrul ferestrei de mai sus ai la dispozitie jocul Fortune Spells demo, cu bani virtuali. Astfel te poti distra gratis in cadrul lui si mai mult decat atat, slotul este disponibil atat pe laptop si PC, cat si de pe telefon sau tableta. Daca nu stii prea multe despre acest joc cu pacanele gratis, atunci citeste randurile de mai jos, in cadrul carora vei gasi toate detaliile necesare.

Fortune Spells demo - prezentarea jocului

Dupa cum probabil ti-ai dat deja seama si din denumirea jocului, tematica acestui slot este una magica. Odata ce vei invarti rolele slotului vei intra parca intr-o alta lume, dominata de magie si de simboluri misterioase. Pe langa simbolurile clasice ce se intalnesc la multe pacanele online (10, J, Q, K si A), la Fortune Spells gratis vei intalni si simboluri cu ciuperci, pitici norocosi, zana, magician si unicorn.

Simbolul "unicorn" este de departe cel mai interesant al jocului, deoarece el are rol dublu. In primul rand este element Wild, ceea ce inseamna ca inlocuieste orice alt simbol de pe ecran pentru a forma combinatii castigatoare. In plus este si simbol Scatter, asadar iti poate aduce si rotiri gratuite. Despre jocul bonus (speciala) cu rotiri gratuite afli tot in continuare:

Jocul bonus la Fortune Spells

Speciala la Fortune Spells demo se declanseaza in momentul in care pe ecranul de joc apar 3 sau mai multe simboluri Scatter (unicorn), indiferent de pozitia lor pe role. Jocul bonus consta initial in 12 rotiri gratuite, insa daca in timp acestor free spins apar din nou pe ecran minim 3 simboluri Scatter, atunci vei primi inca 12 rotiri suplimentare.

Partea interesanta la jocul bonus Fortune Spells gratis este faptul ca, inainte de startul rundelor gratis este ales in mod aleator un simbol bonus expandabil. Asta inseamna ca, in timpul free spins, acel simbol se va extinde pe intreaga rola pe care aterizeaza, acoperind astfel 3 pozitii. In plus, vei obtine castiguri cu simbolurile bonus chiar daca acestea nu sunt afisate pe role consecutive.

Astfel e usor de inteles de ce multi jucatori asteapta speciala la Fortune Spells gratis, deoarece in timpul ei ai sansa unor castiguri excelente.

Premiile Jackpot Cards pe 4 nivele

Fiind un joc produs de catre EGT Amusnet Interactive, bineinteles ca nu aveau cum sa lipseasca nici de la Fortune Spells gratis premiile jackpot pe 4 nivele. Deasupra rolelor de joc vei observa 4 premii jackpot, care pot fi castigate de orice jucator care se distreaza in cadrul slotului.

Mai exact, la finalul oricarei invartiri poti fi selectat pentru a participa la Jackpot Cards, in mod aleator. Daca esti selectat, atunci vei observa 12 carti de joc intoarse cu fata in jos. Vei da click pe cate una din ele pana atunci cand descoperi 3 carti identice, iar in acel moment vei fi recompensat cu jackpot-ul corespunzator categoriei respective (trefla, caro, cupa sau pica).

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *