Greek Gods

Zeii din mitologia greaca te asteapta sa iti ofere castigurile mult dorite in cadrul slotului Greek Gods demo de mai jos. Pe langa jocul gratis, vei gasi si cele mai bune cazinouri online la care il poti juca pe bani si toate informatiile despre modul de functionare al acestui joc cu pacanele.

Producator: Pragmatic Play
Rata de plata: 96.50%
Simboluri speciale: Wild, Scatter
Functii: Free Spins, Premii Aleatorii

Cazinouri Online Noi 2023

1.500 RON + 250 ROTIRI GRATUITE
1.500 RON + 150 ROTIRI GRATUITE
2.500 RON + 450 ROTIRI GRATUITE

Alte pacanele gratis:

Joaca slotul Greek Gods demo

Greek Gods gratis

Jocurile cu pacanele online gratis se gasesc astazi intr-o varietate de forme si abordeaza tematici foarte diversificate. Asta inseamna ca tu poti alege exact sloturile care iti plac cel mai mult, iar Greek Gods demo din fereastra de mai sus poate fi o alegere excelenta.

Jocul de pe aceasta pagina este disponibil si usor accesibil de pe orice tip de dispozitiv. Asta inseamna ca te vei putea distra la Greek Gods demo atat de pe laptop sau desktop, cat si de pe telefonul tau mobil sau chiar tableta.

Informatii despre Greek Gods

Pe langa jocul in format demo prezentat mai sus, in continuare iti voi oferi toate detaliile pe care trebuie sa le stii despre functionarea acestuia – grafica si tematica, tabela de joc, linii de plata, simboluri si functii speciale si multe alte lucruri utile.

Tematica, simboluri si castiguri la Greek Gods

Mitologia greaca a fost dintotdeauna o buna sursa de inspiratie pentru multi producatori de pacanele online. Asa se intampla si in cazul jocului Greek Gods, produs de catre Pragmatic Play, care abordeaza o asemenea tematica cu zei din Grecia Antica.

Grafica este una de exceptie si toate elementele din fereastra de joc te vor duce imediat cu gandul la mitologia greaca.

Pana si rolele de joc sunt incadrate intre stalpii unui templu grecesc, astfel ca e foarte probabil ca acest joc sa te atraga inca de la prima invartire.

In ceea ce priveste tabela de joc, aceasta este una clasica, fiind formata din 3 linii si 5 role. Ceea ce impresioneaza in schimb este numarul urias de combinatii de plata.

Astfel, exista nu mai putin de 243 de modalitati de obtinere a castigurilor, ceea ce, combinat cu o rata de plata excelenta de 96.5% se poate traduce prin castiguri foarte bune.

Simbolurile standard de plata prezente la Greek Gods gratis sunt reprezentate prin 10, J, Q, K, A, pocal, harpa, zeita Hera si Zeus.

Mai exact, iata in lista de mai jos toate simbolurile pe care le vei intalni in cadrul slotului Greek Gods demo:

Simboluri de plata si castiguri la Greek Gods demo
 • 10, J, Q, K, A – acorda castiguri cuprinse intre 0.20x2x miza plasata
 • Pocal – acorda castiguri cuprinse intre 0.40x3x miza plasata
 • Harpa – acorda castiguri cuprinse intre 0.40x4x miza plasata
 • Hera – acorda castiguri cuprinse intre 0.80x5x miza plasata
 • Zeus – acorda castiguri cuprinse intre 1x6x miza plasata
 • Wild
 • Scatter

In plus, in imaginea anterioara poti vedea si care sunt castigurile exacte pentru fiecare simbol de plata in parte. Ele sunt calculate pentru o miza de 1 Euro per invartire.

Simboluri bonus

Asa cum era de asteptat, de altfel, la Greek Gods exista si simboluri speciale pe langa cele standard de plata. Mai exact, vei intalni 2 elemente bonus si anume:

 • Wild – este reprezentat chiar printr-o pictograma cu textul „Wild” si inlocuieste orice alt element din joc, cu exceptia Scatter, pentru a forma combinatii castigatoare, fiind prezent pe toate rolele
 • Scatter– este reprezentat printr-un fulger si este simbolul care declanseaza speciala cu rotiri gratuite azi; el apare doar pe rolele 3, 4 si 5 in timpul jocului de baza si pe toate rolele in timpul jocului bonus cu rotiri gratuite

Functii bonus la Greek Gods demo

Premii aleatorii

Una dintre functiile bonus interesante de care te vei bucura la Greek Gods gratis este cea cu premii aleatorii.

Mai exact, in timpul jocului de baza, deasupra rolelor 3, 4 si 5 vei observa premii aleatorii, care isi schimba valoarea la fiecare noua invartire. In timpul specialei cu rotiri gratuite, premiile aleatorii sunt afisate deasupra tuturor celor 5 role.

Aceste premii se obtin (atat in jocul de baza, cat si in jocul cu rotiri gratuite) in momentul in care rola pe care este afisat premiul respectiv este complet acoperita de simboluri Scatter.

Premiile ce pot fi afisate in cadrul acestor campuri sunt urmatoarele:

 • Premii in bani – sunt afisate premii in bani a caror valoare poate ajunge pana la 50x miza pariului tau
 • Bonus – se declanseaza un joc bonus cu o roata norocoasa (se invarte o roata, care iti va aduce un premiu in bani cu o valoare intre 10x si 1000x fata de miza pariului tau)
 • Rotiri gratuite – declanseaza speciala cu rotiri gratuite (sau iti aduce rotiri gratuite suplimentare daca acest premiu aleatoriu se castiga in timpul specialei)
Speciala cu rotiri Gratuite

Bineinteles ca fiind un joc cu pacanele online modern, la Greek Gods exista si un joc bonus (speciala) cu rotiri gratuite. Acesta poate fi declansat in doua moduri si anume:

 • prin aparitia pe ecran a cel putin 5 simboluri Scatter
 • prin acoperirea uneia dintre rolele 3, 4 si 5 cu simboluri Scatter si afisarea simbolului „Rotiri gratuite” deasupra rolei respective

Indiferent de modul in care este declansata, speciala iti va aduce 3 free spins + inca o rotire pentru fiecare simbol Scatter afisat.

Asta inseamna un minim de 8 free spins si pana la 12 free spins din simbolurile Scatter sau 24 free spins din cadrul premiilor aleatorii.

De asemenea, in timpul jocurilor bonus, rotirile gratis pot fi redeclansate. Poti obtine astfel pana la 40 invartiri suplimentare: 25 din cadrul premiilor aleatorii si 15 din cadrul simbolurilor Scatter afisate pe ecran.

Asadar, la Greek Gods demo in timpul specialei poti obtine un numar foarte mare de rotiri gratuite, care sa iti aduca si castiguri pe masura.

Concluzii

E clar ca trebuie sa incerci si tu slotul Greek Gods de la Pragmatic Play, deoarece pe langa o tematica si o grafica de exceptie, vei avea parte si de multe simboluri si functii speciale, care iti vor asigura distractia.

Acesta nu este singurul motiv insa pentru care iti recomand slotul Greek Gods. Daca esti in cautarea unor castiguri fabuloase, atunci acest slot ti le poate acorda, daca esti suficient de norocos.

Nu mai pierde timpul asadar si distreaza-te gratuit in fereastra de mai sus la Greek Gods demo sau chiar pe bani reali in cazinourile recomandate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *