Jungle Spirit – Joaca Gratuit

Acceseaza aceasta pagina daca vrei sa joci slotul Jungle Spirit gratis online. Pe langa jocul propriu-zis gratuit vei gasi si o lista cu cele mai bune cazinouri la care il poti juca si pe bani reali, precum si toate informatiile legate de modul de functionare, liniile de plata, simbolurile si functiile speciale disponibile.

2.800 RON + 227 ROTIRI GRATUITE


2.500 RON + 550 ROTIRI GRATUITE


5.450 RON + 800 ROTIRI GRATUITE

 Unde poti sa joci slotul Jungle Spirit pe bani reali?

In cazul in care vrei sa joci slotul si pe bani adevarati, iata in lista urmatoare cazinourile de top licentiate din Romania care au jocul in oferta:

CASINO

BONUS

L1203785W001253

1.500 RON + 400 ROTIRI GRATUITE

L1170664W000663

1.000 RON + 1000 ROTIRI GRATUITE

L1160659W000328

1.200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

Incearca si alte pacanele gratis:

Pagina [tcb_pagination_current_page] din [tcb_pagination_total_pages]

 Joaca slotul Jungle Spirit gratuit

Mai sus gasesti fereastra cu jocul in mod demo, pe bani virtuali. Il poti accesa in cele mai bune conditii chiar si de pe tableta sau mobil, deoarece este optimizat si pentru astfel de dispozitive.

 Ce trebuie sa stii despre Jungle Spirit online?

Nu ai mai jucat niciodata pana acum acest video slot NetENT? Iti prezint in continuare toate informatiile necesare.

 Caracteristici Jungle Spirit

  • Producator: NetENT.
  • Rata de plata: 96.5%.
  • Linii de plata: 243.
  • Simboluri si functii speciale: Scatter, Symbol Expansion, Butterfly Boost.
  • Miza minima: 1 RON.

 Prezentarea jocului

In primul rand Jungle Spirit se remarca inca din start printr-un numar foarte mare de linii de plata, mai exact 243. Chiar si in aceste conditii insa miza minima cu care poti juca o rotire este de numai 1 RON.

De asemenea, ceea ce il face atat de popular in randul jucatorilor de pacanele online este seria de simboluri si functii speciale disponibile, despre care iti ofer toate detaliile mai jos.

 Simboluri si functii speciale Jungle Spirit

In ceea ce priveste simbolurile extra, in cadrul acestui joc vei avea parte doar de simbolul Scatter. Aparitia acestuia de cel putin 3 ori pe ecranul de joc va declansa free spins. De asemenea, daca Scatter apare de 4 sau 5 ori atunci vei primi in plus si un castig in bani, in valoare de 15x, respectiv 50x miza plasata.

Atunci cand se castiga rotiri gratuite vei putea alege dintre 5 tipuri de free spins online. Acestea variaza in functie de numarul invartirilor gratis pe care le primesti, precum si de simbolul dominant. Optiunile cu mai putine runde gratis sunt mai riscante, insa au si un potential de castig mai mare.

De asemenea, in timpul free spins beneficiezi de o linie suplimentara de joc, astfel ca numarul de combinatii castigatoare ajunge la 1024!

  • Functia Symbol Expansion - se poate activa atat in jocul normal, cat si la free spins. Orice simbol care este marcat de fluturi (cu exceptia Scatter) si care intra intr-o combinatie castigatoare se va extinde pe intreaga rola pe care se afla.
  • Functia Butterfly Boost - fluturele zboara pe langa rolele de joc si poate face ca pana la 3 simboluri sa fie extinse pe intreaga rola de care apartin si astfel sa genereze un castig.

Top jocuri online gratis

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *