Lucky New Year – Joaca Gratuit

Daca si tu vrei sa te distrezi la pacanele online gratis, atunci slotul Lucky New Year gratis poate fi o alegere excelenta. Il gasesti in fereastra de mai jos, fiind disponibil pe toate dispozitivele, iar pe langa jocul propriu-zis in format demo iti prezint toate detaliile legate de el, precum si cele mai bune cazinouri online unde il poti juca pe bani.

2.800 RON + 227 ROTIRI GRATUITE


3.000 RON + 1.050 ROTIRI GRATUITE


5.450 RON + 800 ROTIRI GRATUITE

Incearca si alte pacanele gratis:

Joaca Lucky New Year gratis

Daca esti in cautarea unui slot cu tematica de Anul Nou, atunci Lucky New Year gratis este alegerea excelenta. Slotul produs de catre Pragmatic Play sarbatoreste trecerea in noul an cu simboluri si functii bonus extrem de atractive. 

In fereastra de mai sus ai la dispozitie Lucky New Year demo, cu bani virtuali, astfel ca te poti distra complet gratuit la unul dintre cele mai captivante jocuri cu pacanele. Slotul este perfect optimizat pentru orice dispozitiv. Astfel, indiferent daca il accesezi de pe laptop, desktop, telefon sau tableta te vei bucura de o experienta de joc excelenta.

In continuare afli tot ceea ce trebuie sa stii despre Lucky New Year gratis - tabela de joc si linii de plata, simboluri si functii speciale, jocul bonus si multe altele.

Lucky New Year demo - prezentarea jocului

Din punct de vedere al tabelei de joc, Lucky New Year gratis nu putem spune ca iese in evidenta cu ceva. Vei intalni 3 linii si 5 role, la fel ca la majoritatea jocurilor cu pacanele, iar numarul de combinatii castigatoare este de 25. De asemenea, rata de plata este de 96%, una destul de buna ce iti ofera sanse mari de castig.

Ca si simboluri standard de plata, vei intalni literele clasice A, K, Q si J, dar si simboluri cu portocale, tobe, artificii si un dragon. In ceea ce priveste elementele speciale, acestea sunt 3 la numar, dupa cum urmeaza:

  • Wild - inlocuieste orice alt simbol de pe ecran pentru a forma combinatii castigatoare, cu exceptia Scatter si a Simbolurilor cu bani
  • Scatter - apare doar pe rolele 1, 3 si 5 si este cel care declanseaza speciala la Lucky New Year demo, atunci cand apare de 3 ori pe ecran
  • Simbolurile cu bani - sunt prezente pe toate rolele si iau diferite valori aleatoare sau valorile jackpot-urilor Minor (de 30x valoarea mizei tale) sau Major (de 100x valoarea mizei tale); 6 simboluri cu bani afisate pe role in timpul jocului standard vor declansa jocul bonus "Lampioanele norocoase"

Jocurile bonus la Lucky New Year

In cadrul Lucky New Year gratis exista 2 jocuri bonus ce pot fi declansate. Iata mai exact despre ce este vorba:

  • Speciala cu rotiri gratuite

Speciala se declanseaza in momentul in care pe rolele de joc sunt afisate 3 simboluri Scatter. Acestea iti vor aduce 5 rotiri gratuite. De fiecare data insa cand in timpul specialei apar pe ecran 3 simboluri Scatter vei primi 3 jocuri gratis suplimentare.

Ceea ce este atractiv la speciala Lucky New Year este faptul ca pe tot parcursul ei rolele 2, 3 si 4 sunt unite in cadrul unui simbol unic urias. Astfel ai sansa sa obtii niste castiguri excelente daca rolele 1 si 5 se potrivesc cu simbolul central.

  • Lampioanele norocoase

Poate chiar mai interesant decat speciala la Lucky New Year gratis este jocul bonus intitulat "Lampioanele norocoase". Acesta se declanseaza in momentul in care pe ecranul de joc sunt afisate 6 sau mai multe simboluri cu bani. In acel moment apare un ecran cu role de joc alternative.

In timpul acestui joc bonus, singurele simboluri disponibile sunt simbolurile cu bani si spatii libere. Odata ce un simbol cu bani aterizeaza pe o pozitie libera, el ramane fixat pana la incheierea jocurilor bonus. Jocul "Lampioanele norocoase" se incheie numai in momentul in care niciun simbol cu bani nu este afisat in 3 rotiri consecutive sau in momentul in care toate pozitiile de pe ecranul de joc sunt acoperite.

La finalul jocului, toate simbolurile cu bani se aduna, iar valoarea totala a castigului este creditata in contul tau. De asemenea, in cazul in care toate cele 15 pozitii sunt acoperite cu simboluri cu bani, pe langa castigul standard vei fi recompensat si cu premiul Jackpot Grand, a carui valoare este de 1.000x miza folosita per invartire.

Asadar, Lucky New Year gratis este un slot extrem de interesant si sa il joci in perioada Anului Nou sau a sarbatorilor de iarna este cu siguranta un moment si mai potrivit.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *