Madame Destiny Megaways – Joaca Gratuit

Madame Destiny Megaways este disponibil acum si gratuit. In cadrul acestei pagini poti sa joci slotul amintit in format demo, cu bani virtuali.

De asemenea iti voi oferi toate informatiile necesare despre modul in care functioneaza acest slot - linii de plata, simboluri si functii speciale si altele. In plus iti recomand si cele mai bune cazinouri online la care il poti juca pe bani reali.

2.800 RON + 227 ROTIRI GRATUITE


2.500 RON + 550 ROTIRI GRATUITE


5.450 RON + 800 ROTIRI GRATUITE

Unde poti sa joci slotul Madame Destiny Megaways pe bani reali?

Iti place acest slot si vrei sa castigi si bani adevarati in timp ce te distrezi in cadrul lui? Atunci alege unul dintre cazinourile recomandate din lista de mai jos:

CASINO

BONUS

L1203785W001253

1.500 RON + 400 ROTIRI GRATUITE

L1170664W000663

1.000 RON + 1000 ROTIRI GRATUITE

L1160659W000328

1.200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

Incearca si alte pacanele gratis:

Pagina [tcb_pagination_current_page] din   [tcb_pagination_total_pages]

Joaca slotul Madame Destiny Megaways gratuit

Indiferent de dispozitivul de pe care il accesezi, in fereastra anterioara ai la dispozitie jocul in format demo. El este optimizat atat pentru laptop si PC, cat si pentru telefon si tableta, asadar te vei bucura de o experienta de joc la cel mai inalt nivel.

Ce trebuie sa stii despre Madame Destiny Megaways online?

Este unul dintre cele mai interesante jocuri slot produse de Pragmatic Play. In continuare iti ofer toate detaliile despre modul in care el functioneaza.

Caracteristici Madame Destiny Megaways

  • Producator: Pragmatic Play.
  • Rata de plata: 96.56%.
  • Linii de plata: 200704.
  • Simboluri speciale: Wild, Scatter.
  • Miza minima: 0.20 RON.

Prezentarea jocului

Inca din start iti vei da seama ca acest joc este unul foarte interesant. Numarul de linii de plata este unul impresionant, astfel ca exista 200704 moduri in care simbolurile pot forma combinatii castigatoare.

De asemenea, tabela de joc nu are un format regulat. Astfel, rolele 1 si 6 pot cuprinde pana la 7 simboluri, in timp ce rolele centrale, adica 2, 3, 4 si 5 pot afisa pana la 8 elemente. Interesant este faptul ca randul de sus se invarte independent de restul rolelor.

Madame Destiny Megaways se desfasoara in mod colapsabil. Asta inseamna ca, dupa acordarea castigurilor dintr-o runda, simbolurile care au intrat in combinatii castigatoare dispar de pe ecran si lasa locul altora noi, totul in cadrul aceluiasi pariu (aceeasi invartire).

Simboluri speciale Madame Destiny Megaways

Pe langa elementele clasice de plata, in cadrul acestui joc sunt disponibile si doua simboluri bonus, dupa cum urmeaza:

  • Wild - apare pe rolele 2, 3, 4, 5 si 6 si inlocuieste orice alt simbol, cu exceptia celui Scatter. De asemenea, simbolul Wild acorda si un multiplicator de castig 2x atunci cand intra intr-o combinatie castigatoare.
  • Scatter - cel putin 3 astfel de simboluri, afisate oriunde pe ecran iti vor aduce rotiri gratuite, adica vor declansa jocul bonus.

Inainte de inceperea jocului bonus se va afisa pe ecran o Roata a Norocului, care contine rotiri gratuite si multiplicatori de castig. Astfel, roata iti va indica numarul de rotiri gratuite obtinute, precum si multiplicatorul de castig care se va aplica pe parcursul jocului bonus, in fiecare runda.

In timpul rundelor gratis, daca apar din nou pe ecran cel putin 3 elemente Scatter atunci Roata Norocului apare iarasi si iti va aduce alte rotiri bonus suplimentare si va creste si multiplicatorul de castig.

Functii speciale

  • Miza extra - ai posibilitatea sa joci cu miza extra, adica cu o miza de 1.25 ori mai mare decat pariul initial. In acest fel iti dublezi sansele de a declansa jocul bonus.
  • Cumpara speciala - daca platesti de 100 ori valoarea pariului utilizat per runda atunci poti cumpara jocul bonus, fara sa mai astepti aparitia simbolurilor Scatter.

Top jocuri online gratis

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *