Pirate Golden Age

Aventureaza-te intr-o lume a piratilor si descopera comorile furate de acestia in timp ce te distrezi la slotul Pirate Golden Age demo. Pe langa jocul gratis, vei gasi mai jos cele mai bune cazinouri la care il poti juca pe bani, alaturi de toate informatiile despre acest slot.

Producator: Pragmatic Play
Rata de plata: 96.49%
Simboluri speciale: Wild, Bonus, Simbol Misterios
Functii: Free Spins

Cazinouri Online Noi 2023

5.450 RON + 800 ROTIRI GRATUITE
3.000 RON + 1.050 ROTIRI GRATUITE
2.500 RON + 750 ROTIRI GRATUITE
2.500 RON + 500 ROTIRI GRATUITE
3.300 RON + 700 ROTIRI GRATUITE

Alte pacanele gratis:

Joaca slotul Pirate Golden Age demo

Pirate Golden Age gratis

Pasionatii de jocuri cu pacanele gratis vor gasi in ziua de astazi pe internet orice slot isi doresc. Tematicile abordate sunt foarte diverse, iar la Pirate Golden Age demo vei patrunde intr-o lume a piratilor aflati in cautare de comori.

In cadrul ferestrei de mai sus te poti distra 100% gratuit la slotul Pirate Golden Age, fara sa risti vreun ban din propriul buzunar.

Mai mult decat atat, slotul amintit este disponibil pe orice tip de dispozitiv. Il vei putea accesa fara probleme atat de pe desktop si laptop, cat si de pe telefonul mobil sau tableta.

Informatii despre Pirate Golden Age

Pe langa jocul gratis din fereastra de mai sus, in randurile ce urmeaza iti voi prezenta tot ce trebuie sa stii despre Pirate Golden Age – linii de plata, simboluri speciale, jocul bonus si multe altele.

Tematica, simboluri si castiguri la Pirate Golden Age

In primul rand, trebuie sa stii ca Pirate Golden Age gratis este produs de catre Pragmatic Play.

Este vorba despre unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati producatori din industria de sloturi online, astfel ca te poti astepta inca din start la un joc extrem de interesant.

Tematica abordata de acest joc este si ea una foarte atractive si care nu se regaseste in prea multe sloturi de pe internet.

Astfel, asa cum probabil ti-ai dat seama deja, la Pirate Golden Age este vorba despre pirati, comori si diverse simboluri specifice.

Grafica este una interesanta, fundalul sonor este si el de exceptie, astfel ca toate aceste elemente te vor introduce intr-o lume fascinanta a piratilor, acolo unde poti chiar sa obtii castiguri substantiale.

La o prima accesare a jocului Pirate Golden Age demo probabil ca nu vei ramane impresionat. Spun asta deoarece tabela de joc este una clasica, cu 3 linii si 5 role, iar numarul de linii de plata este si el unul des intalnit, mai exact de 20.

Iata in imaginea urmatoare si in lista de mai jos care sunt tipurile de simboluri pe care le vei intalni atunci cand te distrezi la Pirate Golden Age demo:

Simboluri de plata si castiguri la Pirate Golden Age demo
 • J, Q – acorda castiguri cuprinse intre 0.15x1.50x miza plasata
 • K, A – acorda castiguri cuprinse intre 0.30x3x miza plasata
 • Bomba – acorda castiguri cuprinse intre 0.60x6.25x miza plasata
 • Ancora – acorda castiguri cuprinse intre 1x12.50x miza plasata
 • Papagal – acorda castiguri cuprinse intre 1.50x20x miza plasata
 • Barbat pirat  – acorda castiguri cuprinse intre 2.50x30x miza plasata
 • Femeie pirat – acorda castiguri cuprinse intre 4x50x miza plasata
 • Capitanul pirat – acorda castiguri cuprinse intre 6.25x75x miza plasata
 • Wild – apare pe toate rolele si inlocuieste celelalte simboluri pentru a forma combinatii de plata
 • Bonus – apare pe toate rolele si declanseaza speciala cu rotiri gratuite
 • Simbolul misterios – apare numai in timpul rotirilor gratuite din cadrul jocului bonus

In imaginea anterioara poti vedea si care sunt castigurile pentru fiecare tip de simbol in parte. Ele sunt calculate pentru o miza de 1 Euro per invartire.

Simboluri bonus

Fiind un joc cu pacanele modern, bineinteles ca la Pirate Golden Age exista si cateva simboluri cu functii speciale. Acestea sunt 3 la numar, dupa cum urmeaza::

 • Wild – este reprezentat printr-o pictograma cu un craniu si textul „WILD” si inlocuieste orice alt element de pe ecran, cu exceptia celui Bonus, pentru a forma combinatii castigatoare
 • Bonus – poate sa apara pe toate rolele, iar atunci cand este afisat de cel putin 3 ori, indiferent de pozitie, va declansa jocul bonus cu rotiri gratuite
 • Simbol Misterios – este disponibil doar in timpul rundelor gratuite. Este reprezentat printr-o pictograma cu craniu si sabii, iar toate simbolurile misterioase se transforma la finalul invartirii in acelasi simbol de plata, inclusiv Wild

Functii bonus la Pirate Golden Age demo

Speciala cu rotiri Gratuite

Singura functie bonus la Pirate Golden Age este reprezentata de speciala cu rotiri gratuite, insa este un joc bonus foarte interesant si care iti poate aduce castiguri pe masura.

Asa cum ti-am prezentat si mai sus, jocul bonus incepe in momentul in care pe ecran sunt afisate 3 sau mai multe simboluri Bonus. In acel moment vei primi 7 rotiri gratuite initiale.

In timpul acestor free spins, pe rolele de joc vor aparea si simbolurile misterioase despre care ti-am vorbit. La finalul fiecarei invartiri, aceste simboluri misterioase se transforma toate in acelasi simbol platitor sau in simboluri Wild.

De asemenea, toate simbolurile misterioase sunt colectate intr-un contor. Astfel, la fiecare invartire va fi adaugat pe role numarul de simboluri misterioase stranse in contor la momentul respectiv.

Mai mult decat atat, pentru fiecare 5 noi simboluri misterioase stranse in contor vei primi 1, 2 sau 3 invartiri gratuite suplimentare.

Daca pe o pozitie ocupata de un simbol misterios aterizeaza un nou astfel de element, atunci multiplicatorul de castig al simbolului respectiv va creste cu 1x.

Concluzii

In concluzie, dupa cum ai putut vedea, Pirate Golden Age demo este un joc cu pacanele modern, care te va atrage atat prin tematica abordata, cat si prin grafica de exceptie.

De asemenea, simbolurile si functiile speciale interesante iti pot aduce castiguri substantiale, deci e clar ca merita din plin sa te distrezi si tu in cadrul acestui slot Pragmatic Play.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *