Queen of Gods

Distreaza-te in fereastra de mai jos la slotul Queen of Gods demo, un slot foarte interesant care te va atrage de la prima invartire. Pe langa jocul gratis, vei gasi in continuare cele mai bune cazinouri online la care il poti juca pe bani, precum si toate detaliile despre functionarea lui.

Producator: Pragmatic Play
Rata de plata: 96.38%
Simboluri speciale: Wild, Scatter
Functii: Free Spins, Wild-uri suprapuse

Cazinouri Online Noi 2023

5.450 RON + 800 ROTIRI GRATUITE
3.000 RON + 1.050 ROTIRI GRATUITE
2.500 RON + 750 ROTIRI GRATUITE
2.500 RON + 500 ROTIRI GRATUITE
3.300 RON + 700 ROTIRI GRATUITE

Alte pacanele gratis:

Joaca slotul Queen of Gods demo

Queen of Gods gratis

Daca esti in cautarea unor sloturi noi si interesante la care sa te distrezi, atunci merita din plin sa incerci si jocul Queen of Gods demo din fereastra de mai sus.

Jocul este disponibil pe orice tip de dispozitiv. Asta inseamna ca indiferent daca il accesezi de pe laptop, desktop, tableta sau telefon, te vei bucura de o experienta de joc foarte buna.

Informatii despre Queen of Gods

Pe langa slotul Queen of Gods demo de mai sus, in continuare iti voi prezenta toate informatiile importante despre functionarea lui – tematica si grafica, linii de plata, simboluri si functii speciale si multe altele.

Tematica, simboluri si castiguri la Queen of Gods

In primul rand, probabil ca iti pui si tu intrebarea cine produce jocul Queen of Gods gratis. Pragmatic Play este producatorul sub emblema caruia sta acest joc cu pacanele gratis, astfel ca din prima clipa te poti astepta la un slot extrem de interesant.

Tematica abordata de Queen of Gods demo este una populara si foarte interesanta. Mai exact, acest slot te va duce imediat cu gandul la Egiptul Antic, iar in cadrul jocului regina Cleopatra reprezinta simbolul care plateste cel mai bine.

Din punct de vedere al tabelei de joc, aceasta este una in format clasic. Sunt disponibile 3 linii si 5 role de joc, iar numarul total de linii de plata oferit la Queen of Gods gratis este de 10.

Chiar daca tabela de joc este una obisnuita, totusi simbolurile si functiile bonus din cadrul Queen of Gods conduc la o rata de plata excelenta a acestui slot, mai exact de 96.38%.

Majoritatea simbolurilor din joc sunt specifice Egiptului Antic. Iata mai exact in lista de mai jos care sunt toate simbolurile pe care le vei intalni la Queen of Gods:

Simboluri de plata si castiguri la Queen of Gods demo
 • J, Q, K, A – acorda castiguri cuprinse intre 1x5x miza plasata
 • Zeul Anubis – acorda castiguri cuprinse intre 2x10x miza plasata
 • Zeul Sebek – acorda castiguri cuprinse intre 2x10x miza plasata
 • Zeul Horus – acorda castiguri cuprinse intre 3x20x miza plasata
 • Regina Cleopatra – acorda castiguri cuprinse intre 3x20x miza plasata
 • Wild – apare numai pe rolele 2, 3 si 4
 • Scatter – apare pe rolele 1, 3 si 5 si acorda un castig de 5x miza plasata

Daca te intereseaza castigurile exacte pentru fiecare numar de simboluri in parte, atunci consulta imaginea de mai sus. Acolo poti observa castigurile calculate pentru o miza de 1 Euro.

Simboluri bonus

Fiind un slot modern, la Queen of Gods demo bineinteles ca exista si simboluri speciale pe langa cele standard de plata. Ele sunt doua la numar, mai exact:

 • Wild – este reprezentat printr-o pictograma cu textul „WILD”; este disponibil pe rolele 2, 3 si 4 si inlocuieste orice alt simbol pentru a forma combinatii castigatoare, cu exceptia Scatter
 • Scatter – este reprezentat printr-o pictograma cu un soare; apare numai pe rolele 1, 3 si 5 si este simbolul care declanseaza jocul bonus (speciala) la Queen of Gods, atunci cand apare de cel putin 3 ori pe ecran

Functii bonus la Queen of Gods demo

Speciala cu rotiri Gratuite

Bineinteles ca jocul bonus (speciala) este momentul mult asteptat la Queen of Gods demo de catre orice jucator care acceseaza acest titlu.

Asa cum ti-am spus si mai sus, speciala se declanseaza in momentul in care pe ecranul de joc apar 3 simboluri Scatter. In acel moment va trebui sa alegi dintre 4 variante de joc bonus, dupa cum urmeaza:

 • 15 rotiri gratuite cu simboluri Wild fara multiplicator de castig
 • 11 rotiri gratuite cu simboluri Wild cu multiplicator de castig 2x
 • 8 rotiri gratuite cu simboluri Wild cu multiplicator de castig 3x
 • optiune misterioasa, care iti va aduce un numar de rotiri gratuite si un multiplicator Wild de castig aleatoriu

Ceea ce este si mai interesant este ca in timpul specialei la Queen of Gods, pe rolele de joc sunt disponibile numai cele 4 simboluri care platesc cel mai bine si anume Anubis, Sebek, Horus si Cleopatra.

Wild-uri suprapuse

O functie interesanta care se poate declansa in mod aleator in timpul oricarei invartiri la jocul de baza este cea cu wild-uri suprapuse.

Mai exact, la orice rotire exista sansa ca rolele 2, 3 sau 4 sa fie complet acoperite de simboluri Wild, ceea ce iti poate aduce castiguri substantiale.

Concluzii

In concluzie, Queen of Gods demo este un slot cu tematica egipteana foarte interesant, care te poate atrage inca din start prin grafica de exceptie si prin fundalul sonor oferit.

De asemenea, prin intermediul simbolurilor si functiilor speciale poti obtine castiguri excelente la Queen of Gods, asta bineinteles pe langa distractia garantata pe care ti-o ofera jocul.

Asadar, trebuie sa incerci si tu neaparat acest slot video daca esti pasionat de jocurile cu pacanele, deoarece poate ajunge unul dintre favoritele tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *