Rise of Ra – Joaca Gratuit

Unul dintre cele mai populare sloturi din gama EGT (Amusnet Interactive) este Rise of Ra. In cadrul acestei pagini poti sa te distrezi la Rise of Ra gratis. In acelasi timp afli cele mai importante detalii despre acest joc cu pacanele gratis, precum si cazinourile online la care este recomandat sa il accesezi.

2.800 RON + 227 ROTIRI GRATUITE


3.000 RON + 1.050 ROTIRI GRATUITE


5.450 RON + 800 ROTIRI GRATUITE

Incearca si alte pacanele gratis:

Joaca Rise of Ra gratis

Daca esti in cautarea unui slot atractiv de la EGT Amusnet Interactive, cu simboluri si functii bonus, care te va tine mereu cu sufletul la gura si iti poate oferi castiguri impresionante, atunci Rise of Ra demo poate fi una dintre cele mai bune alegeri.

In fereastra de mai sus te poti juca la Rise of Ra gratis, slotul fiind disponibil pentru accesare atat de pe laptop sau desktop, cat si de pe telefonul mobil sau tableta. Poti asadar sa testezi acest joc cu pacanele gratuit, pentru a vedea daca el iti starneste interesul si daca merita sa il accesezi si in cadrul celor mai bune cazinouri online Romania.

De ce este Rise of Ra un slot atat de popular si de ce multi romani prefera sa se distreze in cadrul lui vei afla citind randurile de mai jos, in care iti voi face o scurta prezentare a Rise of Ra gratis online.

Rise of Ra demo - prezentarea jocului

La o prima vedere este posibil ca Rise of Ra gratis sa nu te atraga foarte mult. Spun asta deoarece tabela de joc este clasica, continand 5 role si 3 linii care insumeaza un total de 15 linii de plata. Totusi, simbolurile cu tematica egipteana alaturi de fundalul sonor captivant, precum si functiile bonus pe care ti le voi prezenta in continuare fac deliciul jucatorilor care acceseaza Rise of Ra online.

Pe langa simbolurile clasice de plata, la Rise of Ra gratis online vei intalni si 2 simboluri speciale, dupa cum urmeaza:

  • Wild - inlocuieste orice alt element de pe ecranul de joc, cu exceptia celui Scatter; in plus, atunci cand face parte dintr-o combinatie castigatoare acorda si un multiplicator de castig 2x (dubleaza castigul initial)
  • Scatter - este simbolul care va declansa speciala (jocul bonus) si iti va aduce rotiri gratuite

Evident ca, la fel ca in cadrul oricarui alt joc cu pacanele de pe internet si la Rise of Ra demo cel mai asteptat moment este declansarea specialei, despre care iti spun toate informatiile mai jos:

Speciala la Rise of Ra (jocul bonus)

Jocul Rise of Ra gratis se declanseaza in momentul in care pe ecranul de joc apar 3 sau mai multe simboluri Scatter. In acel moment se va deschide o fereastra cu role de joc alternative.

Speciala la Rise of Ra consta in 15 rotiri gratuite. Partea si mai interesanta este ca in timpul jocurilor bonus toate castigurile se acorda cu un multiplicator 3x. Asadar, in timpul specialei la acest slot ai sansa unor castiguri excelente.

De asemenea, daca in timpul acestor jocuri bonus apar din nou pe ecran minim 3 elemente Scatter, atunci vei primi 15 rotiri gratuite suplimentare.

Premiile Jackpot Cards

Fiind un joc produs de catre EGT Amusnet Interactive, Rise of Ra ofera jucatorilor si posibilitatea de a castiga premii jackpot. Tot ceea ce trebuie sa faci este doar sa te distrezi in cadrul Rise of Ra gratis si la finalul oricarei invartiri poti fi selectat pentru a participa la Jackpot Cards, un joc cu premii jackpot pe 4 nivele.

Va trebui sa dai click pe cate o carte de joc dintre cele aflate cu fata in jos pana in momentul in care vei descoperi 3 carti identice. Atunci vei obtine premiul jackpot pentru categoria respectiva.

Asadar, pe langa faptul ca speciala la Rise of Ra iti poate aduce castiguri uluitoare si prezenta premiilor jackpot reprezinta un alt motiv pentru care jucatori din intreaga lume aleg acest slot foarte interesant.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *