Spartan King

Grecia Antica este din nou o tema de inspiratie pentru jocurile cu pacanele, iar Spartan King gratis de mai jos este un exemplu perfect in acest sens. Pe langa jocul Spartan King demo la care te poti distra gratuit, in continuare vei gasi cele mai bune casino online la care il poti juca pe bani, precum si toate informatiile despre functionarea acestui slot.

Producator: Pragmatic Play
Rata de plata: 96.60%
Simboluri speciale: Wild, Wild 2×2, Bonus
Functii: Free Spins

Cazinouri Online Noi 2023

1.500 RON + 250 ROTIRI GRATUITE
1.500 RON + 150 ROTIRI GRATUITE
2.500 RON + 450 ROTIRI GRATUITE

Alte pacanele gratis:

Joaca slotul Spartan King demo

Spartan King gratis

Accesand slotul Spartan King gratis te vei simti ca in Grecia Antica, mai exact ca in Sparta, acolo unde vei intalni la tot pasul luptatori, corabii de lupta si diverse alte elemente de razboi.

In fereastra de mai sus ai la dispozitie jocul Spartan King demo, astfel ca te poti distra la un joc cu pacanele gratis foarte interesant complet gratuit.

Slotul este disponibil si usor accesibil de pe orice tip de dispozitiv. Astfel, te vei putea distra in cele mai bune conditii atat de pe laptop sau desktop, cat si de pe telefon mobil sau tableta.

Informatii despre Spartan King

Pe langa jocul demo de mai sus, in continuare iti voi prezenta tot ce trebuie sa stii despre modul lui de functionare – linii de plata, simboluri si elemente speciale, functii bonus si altele.

Tematica, simboluri si castiguri la Spartan King

In primul rand, trebuie sa stii ca Spartan King gratis este produs de catre Pragmatic Play. In momentul de fata, Pragmatic este unul dintre producatorii de sloturi online de top, jocurile sale intalnindu-se in majoritatea cazinourilor online.

Inca de la prima accesare a acestui joc cu pacanele probabil ca vei observa tabela de joc ceva mai speciala. Ea este formata din 4 linii si 5 role (spre deosebire de 3×5 la majoritatea jocurilor), iar numarul de linii de plata oferit este si el unul foarte bun, mai exact de 40.

De asemenea, rata de plata oferita la Spartan King este si ea una excelenta, mai exact de 96.60%. Asta inseamna inca din start ca vei avea sanse de castig destul de bune la Spartan King demo, date atat de numarul ridicat de linii de plata, cat si de simbolurile si functiile speciale.

Asa cum era si de asteptat, aproape toate simbolurile din cadrul Spartan King demo te duc cu gandul la luptele spartanilor. Iata in lista de mai jos care sunt mai exact simbolurile pe care le vei intalni:

Simboluri de plata si castiguri la Spartan King demo
 • J, Q – acorda castiguri cuprinse intre 0.10x2x miza plasata
 • A, K – acorda castiguri cuprinse intre 0.15x2x miza plasata
 • Vas de metal – acorda castiguri cuprinse intre 0.25x2.50 miza plasata
 • Sabie – acorda castiguri cuprinse intre 0.50x4x miza plasata
 • Coif de lupta – acorda castiguri cuprinse intre 0.50x5x miza plasata
 • Corabie de lupta – acorda castiguri cuprinse intre 1x6.25x miza plasata
 • Luptator spartan – acorda castiguri cuprinse intre 1x7.50x miza plasata
 • Wild (Leonidas) – acorda castiguri cuprinse intre 1x10x miza plasata
 • Wild 2×2
 • Bonus – acorda castiguri cuprinse intre 1x20x miza plasata

In cadrul imaginii de mai sus poti observa si care sunt castigurile exacte la Spartan King demo pentru fiecare simbol in parte. Acestea sunt calculate pentru o miza de 1 Euro per invartire.

Simboluri bonus

Pe langa simbolurile standard de plata, la Spartan King vei avea la dispozitie si 3 tipuri de elemente speciale. Iata care sunt acestea:

 • Wild – este reprezentat de Leonidas, printr-o pictograma cu un spartan purtand un coif de lupta; apare pe rolele 2, 3, 4 si 5 si inlocuieste orice alt simbol, cu exceptia celui „Bonus
 • Wild 2×2 – este al doilea tip de Wild, reprezentat printr-o pictograma cu scut; acesta acopera 4 pozitii (2×2) pe rolele de joc si poate aparea oricand, in pozitii aleatoare, atat in jocul de baza, cat si in jocul bonus
 • Bonus – este simbolizat printr-o pictograma cu un steag rosu si textul „Bonus„; apare pe toate rolele de joc si atunci cand apare de minim 3 ori declanseaza speciala cu rotiri gratuite azi

Functii bonus la Spartan King demo

Speciala cu rotiri Gratuite

Cu siguranta ca cel mai asteptat moment la Spartan King gratis este declansarea specialei, adica a jocului bonus.

Acest lucru se intampla atunci cand, in timpul jocului de baza, apar pe role cel putin 3 simboluri Bonus. In functie de numarul simbolurilor Bonus care au declansat speciala, vei primi un anumit numar de free spins, dupa cum urmeaza:

 • 3 simboluri Bonus – 8 rotiri gratuite
 • 4 simboluri Bonus – 10 rotiri gratuite
 • 5 simboluri Bonus – 12 rotiri gratuite

De asemenea, daca in timpul specialei apar din nou pe ecran 3 sau mai multe simboluri Bonus, atunci vei castiga rotiri gratuite suplimentare.

In timpul jocurilor bonus, de fiecare data cand apare un simbol Wild 2×2 pe ecran, valoarea totala a castigului din runda respectiva va fi multiplicata cu 2x, 3x, 5x, 10x sau 25x.

Asadar, ai sansa unor castiguri fabuloase in timpul specialei la Spartan King, ceea ce reprezinta un motiv foarte bun pentru a te distra si tu chiar acum in cadrul acestui joc.

Concluzii

In concluzie, Spartan King demo este un slot pe care trebuie neaparat sa il incerci, atat datorita tematicii atractive, cat si a simbolurilor si functiilor bonus.

Pe langa distractie garantata de care vei beneficia in cadrul acestui joc, poti inregistra si castiguri consistente, ceea ce face ca toata experienta sa fie una si mai interesanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *