Sugar Rush – Joaca Gratuit

Daca vrei sa te distrezi la un joc cu pacanele cu o tematica interesanta, unde intalnesti la tot pasul bomboane colorate si diverse functii speciale, atunci Sugar Rush este o alegere excelenta.

Pe aceasta pagina gasesti jocul Sugar Rush demo, cu bani virtuali, astfel ca te poti distra complet gratuit. In plus, iti voi prezenta toate detaliile legate de joc, precum si cazinouri online recomandate la care il poti accesa pe bani.

50 ROTIRI FARA DEPUNERE


200 ROTIRI FARA DEPUNERE


250 ROTIRI + 25 RON FARA DEPUNERE

Incearca si alte pacanele gratis:

Joaca Sugar Rush gratis

Un joc cu pacanele din gama celor de la Pragmatic Play care capata tot mai multa popularitate este Sugar Rush. Tematica abordata, grafica interesanta si fundalul sonor fac ca acest slot sa fie cautat de foarte multi jucatori in prezent.

In cadrul ferestrei de mai sus ai posibilitatea de a te juca la Sugar Rush gratis, fara sa scoti vreun ban din buzunar. Jocul este in format demo, cu bani virtuali, astfel ca beneficiezi de distractie fara riscuri financiare.

Mai mult decat atat, Sugar Rush gratis este perfect optimizat si pentru dispozitivele mobile. Asadar, jocul de mai sus poate fi accesat atat de pe laptop sau desktop, cat si de pe telefon sau tableta. 

In continuare iti voi prezenta totul despre acest joc cu pacanele captivant, care cu siguranta te va tine in priza la fiecare runda de joc prin multitudinea de elemente interesante pe care le are de oferit.

Sugar Rush demo - prezentarea jocului

Cu siguranta ca la prima accesare a jocului vei ramane surprins, in primul rand, de tabela de joc a acestuia. Spun asta deoarece tabela la Sugar Rush demo contine 7 linii si 7 coloane, ceva destul de rar intalnit la jocurile cu pacanele online gratis.

Grafica si tematica abordata la acest joc sunt si ele foarte interesante. Vei intalni simboluri cu diferite bomboane si jeleuri delicioase, iar pe langa ele exista si un element Scatter, reprezentat sub forma unui aparat ce livreaza bomboane.

Inca din start trebuie sa stii ca nu exista linii clasice de plata la Sugar Rush gratis. Combinatiile castigatoare se obtin in momentul in care pe ecran sunt afisate cel putin 5 simboluri identice conectate pe orizontala sau verticala.

De asemenea, rundele de joc nu sunt invartiri clasice, ci ele se desfasoara in mod colapsabil. Asta inseamna ca simbolurile cad din partea de sus a ecranului de joc. In plus, dupa acordarea castigurilor, simbolurile care au facut parte dintr-o combinatie castigatoare dispar de pe ecran, lasand locul altora noi.

Pete multiplicatoare

Una dintre functiile bonus la Sugar Rush demo este cea de pete multiplicatoare. Mai exact, incepand cu a doua explozie a unui simbol castigator pe aceeasi pozitie, pe respectiva pozitie se va activa un multiplicator de castig 2x, care se dubleaza apoi dupa fiecare nou castig obtinut in locul respectiv.

Se poate ajunge pana la un multiplicator de 128x, iar petele multiplicatoare sunt active pana la finalul colapsarilor din runda respectiva.

Ce trebuie sa mai stii este ca, daca in cadrul unei combinatii castigatoare se afla mai multi multiplicatori, atunci acestia se vor aduna intre ei si vor inmulti castigul de baza.

Speciala la Sugar Rush gratis (jocul bonus)

Cu siguranta cel mai asteptat moment la Sugar Rush demo este declansarea jocului bonus. Acest lucru se poate face in doua moduri, dupa cum urmeaza:

  • prin aparitia pe ecran a cel putin 3 simboluri Scatter
  • prin cumpararea lui, platind de 100 ori valoarea mizei per pariu

In functie de numarul de simboluri Scatter care au declansat jocul bonus, vei primi un anumit numar de rotiri gratuite, dupa cum urmeaza:

  • 3 simboluri Scatter - 10 rotiri gratuite bonus
  • 4 simboluri Scatter - 12 rotiri gratuite bonus
  • 5 simboluri Scatter - 15 rotiri gratuite bonus
  • 6 simboluri Scatter - 20 rotiri gratuite bonus
  • 7 simboluri Scatter - 30 rotiri gratuite bonus

Ce este interesant in timpul specialei este ca petele multiplicatoare raman active pe ecran pana la incheierea tuturor jocurilor gratuite. In acest fel iti poti da seama ca ai sansa unor castiguri absolut fabuloase.

In timpul jocului bonus, poti obtine si mai multe rotiri gratuite suplimentare, in cazul in care pe ecran sunt afisate cel putin 3 simboluri Scatter.

Numarul de rotiri suplimentare obtinut se acorda in functie de numarul de simboluri Scatter, la fel ca la declansarea jocului bonus, cum ti-am prezentat mai sus.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *