The Great Egypt – Joaca Gratuit

Sloturile cu tematica egipteana sunt foarte populare in ziua de astazi, iar daca esti si tu in cautarea unui asemenea joc, atunci The Great Egypt gratis poate fi o alegere excelenta. In cadrul ferestrei de mai jos gasesti jocul in format demo, iar pe langa asta iti voi prezenta si cazinouri online la care il poti juca pe bani, precum si toate detaliile privind modul lui de functionare.

50 ROTIRI FARA DEPUNERE


100 ROTIRI FARA DEPUNERE


200 ROTIRI FARA DEPUNERE

Incearca si alte pacanele gratis:

Joaca slotul The Great Egypt gratis

The Great Egypt gratis

Romanii pasionati de pacanele gratis, precum si jucatorii din intreaga lume sunt atrasi astazi in mod deosebit de sloturile care abordeaza tematica egipteana. Aceste jocuri atrag din punct de vedere al graficii si a fundalului sonor, astfel ca tot mai multi producatori au lansat astfel de sloturi.

Unul dintre cele mai interesante sloturi egiptene, daca le putem numi astfel, este The Great Egypt de la EGT. In cadrul ferestrei de mai sus ai ocazia sa te distrezi la The Great Egypt gratis, cu bani virtuali.

Jocul The Great Egypt demo este disponibil pe toate dispozitivele. Astfel, indiferent daca il vei accesa de pe laptop, desktop, tableta sau mobil, te vei putea bucura de o experienta de joc foarte interesanta si totul 100% gratuit.

Pe langa jocul in format demo, in continuare iti voi prezenta si toate informatiile despre functionarea lui - linii de plata, simboluri si functii speciale, jocul bonus, premii jackpot si multe altele. Vei vedea astfel de ce The Great Egypt gratis este un joc la mare cautare in ziua de astazi si cu siguranta te vei distra si tu garantat in cadrul lui.

The Great Egypt demo - prezentarea jocului

EGT, cunoscut acum si sub numele de Amusnet Interactive este unul dintre cei mai cunoscuti producatori de sloturi video de pe piata din Romania.

Chiar daca este recunoscut in mod special pentru jocurile cu fructe si septari, totusi acest producator a lansat si o multime de sloturi cu alta tematica. The Great Egypt gratis este un foarte bun exemplu, iar acest slot abordeaza tematica Egiptului Antic. 

Din punct de vedere al tabelei de joc, The Great Egypt demo nu putem spune ca impresioneaza in vreun fel. Acest slot ofera 3 linii si 5 role, ca de altfel majoritatea jocurilor cu pacanele online, iar numarul de linii de plata este unul fix, de 10.

In ceea ce priveste simbolurile pe care le vei intalni in cadrul The Great Egypt gratis, acestea sunt reprezentate de 9, 10, J, Q, K si A, precum si de elemente specifice tematicii egiptene, precum faraoni, hieroglife sau totemuri.

Pe langa simbolurile standard de plata, trebuie sa stii ca la The Great Egypt gratis exista si 2 tipuri de simboluri speciale, dupa cum urmeaza:

  • Wild - este reprezentat de o pictograma cu un faraon si textul "WILD". Este simbolul care inlocuieste orice alt element din joc, cu exceptia celui Scatter, pentru a forma combinatii castigatoare. In plus, atunci cand face parte dintr-o combinatie de plata, simbolul Wild acorda si un multiplicator de castig 2x
  • Scatter - reprezentat sub forma unei pictograme cu piramidele din Egipt, simbolul Scatter este cel care declanseaza jocul bonus (speciala) la The Great Egypt demo, atunci cand apare de minimum 3 ori pe ecran. Despre jocul bonus insa iti voi oferi toate informatiile mai jos

Jocul bonus (speciala) la The Great Egypt gratis

De departe cel mai asteptat moment in cadrul jocului The Great Egypt gratis este declansarea specialei, adica a jocului bonus. Asa cum ti-am spus si mai sus, acest lucru se intampla atunci cand pe rolele de joc aterizeaza cel putin 3 simboluri Scatter.

Odata ce 3 sau mai multe elemente Scatter au fost afisate pe role, jocul bonus va incepe. Acesta consta in acordarea initiala a 15 rotiri gratuite, insa in timpul lor, de fiecare data cand 3 noi simboluri Scatter apar pe ecran vei primi 15 invartiri gratis suplimentare.

Ce este si mai interesant este faptul ca in timpul specialei la The Great Egypt gratis, toate castigurile se acorda cu un multiplicator 3x. In aceste conditii, vei avea sansa de a obtine niste castiguri de-a dreptul impresionante, iar acesta este un alt motiv pentru care slotul The Great Egypt demo este la mare cautare.

Premii jackpot

Pe langa simbolurile speciale si jocul bonus prezentate mai sus, in cadrul The Great Egypt gratis vei avea parte chiar si de premii jackpot. Fiind un slot ce sta sub emblema EGT, si la The Great Egypt exista jocul Jackpot Cards care iti poate aduce jackpot-uri consistente.

Dupa cum vei observa, deasupra rolelor de joc exista 4 valori ale jackpot-urilor, iar oricare dintre aceste premii poate fi castigat la finalul oricarei invartiri. Mai exact, la finalul unei runde de joc, poti fi selectat in mod aleator pentru a participa la Jackpot Cards.

Iti vor fi afisate 12 carti de joc intoarse cu fata in jos, iar tu va trebui sa descoperi pe rand cate una dintre acestea, pana in momentul care gasesti 3 carti identice - trefla, caro, cupa sau pica. In acel moment vei incasa in cont premiul jackpot pentru categoria respectiva.

Asadar, The Great Egypt demo este un slot ideal pentru distractie, care, pe langa abordarea unei tematici foarte atractive, iti va oferi si simboluri si functii interesante, precum si premii jackpot, asadar ai toate motivele sa il incerci.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *