Versailles Gold – Joaca Gratuit

In cadrul acestei pagini gasesti slotul Versailles Gold demo, unul dintre cele mai cautate jocuri din gama EGT Amusnet Interactive. Asadar, te vei putea distra la Versailles Gold gratis si in plus iti voi prezenta si cele mai bune cazinouri de pe internet la care te poti distra cu bani reali in cadrul lui.

1.500 RON + 250 ROTIRI GRATUITE


1.500 RON + 150 ROTIRI GRATUITE


Yoji Casino

2.500 RON + 450 ROTIRI GRATUITE

Incearca si alte pacanele gratis:

Joaca Versailles Gold gratis

Producatorul de pacanele online EGT (Amusnet Interactive) este recunoscut in mod special pentru sloturile cu fructe si septari pe care le ofera. Asta nu inseamna insa ca sub emblema EGT nu exista si pacanele cu alte tematici. Un bun exemplu este tocmai Versailles Gold, un slot pe care il poti juca gratis in fereastra de mai sus.

Tematica la slotul Versailles Gold demo este inspirata din viata regelui Ludovic al XIV-lea al Frantei, care era supranumit si Regele Soare. Simbolurile jocului te vor conduce intr-o era indepartata, iar fundalul sonor va contribui si el la o experienta de joc interesanta.

Versailles Gold demo - descrierea jocului

Acest joc cu pacanele de la EGT iti ofera in total 10 linii de plata, iar tabela de joc este formata din 5 role si 3 linii pe care sunt desfasurate simbolurile slotului. Pe langa simbolurile clasice de plata exista si un element special si anume simbolul "Soare".

Simbolul "Soare" joaca rol dublu: este in primul rand simbol Wild, astfel ca el substituie orice alt element din joc pentru a forma combinatii castigatoare. De asemenea, el este si simbol Scatter, astfel ca poate declansa jocul bonus (speciala) cu rotiri gratuite.

Jocul bonus la Versailles Gold

Speciala la acest joc cu pacanele online gratis se declanseaza in momentul in care pe rolele de joc sunt afisate 3 sau mai multe simboluri Scatter. Jocul bonus iti va aduce 12 free spins initiale, insa daca in timpul acestora apar din nou pe ecran minim 3 elemente Scatter, atunci vei primi inca 12 rotiri suplimentare.

In timpul specialei la Versailles Gold gratis exista un simbol bonus expandabil. Mai exact, inainte de a incepe rundele gratuite este ales in mod aleator un simbol bonus expandabil. In timpul free spins, acesta se extinde pe intreaga rola de joc pe care aterizeaza, acoperind astfel 3 pozitii. Mai mult decat atat, simbolurile bonus ofera castiguri de pe orice pozitii pe liniile de plata, chiar daca se afla pe role neconsecutive.

Premii jackpot

Ca de altfel la orice alt slot din gama EGT Amusnet Interactive si la Versailles Gold demo exista premii jackpot pe 4 nivele. Acestea le poti observa foarte usor in partea de sus a ecranului de joc. Oricine poate castiga unul dintre premiile afisate. La finalul oricarei invartiri poti fi selectat in mod aleator pentru a participa la Jackpot Cards.

Ti se vor afisa 12 carti de joc intoarse cu fata in jos. Tu vei da click pe cate una dintre ele pana in momentul in care vei descoperi 4 carti similare. In acel moment vei castiga premiul jackpot pentru categoria respectiva.

Pe langa simbolurile si functiile extra prezentate, trebuie sa mai stii ca vei avea la dispozitie si functia Gamble la Versailles Gold gratis. Aceasta iti va permite sa dublezi in mod consecutiv castigurile obtinute intr-o invartire, participand la un mini-joc de noroc la care trebuie sa intuiesti culoarea cartii extrase - rosu sau negru. 

In concluzie, Versailles Gold gratis este un slot interesant care cu siguranta merita incercat, tinand cont atat de tematica interesanta a astuia, cat si de simboluri si functiile bonus pe care le ofera.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *