Wild Walker

Un joc cu pacanele foarte interesant, cu o tematica cu zombi este Wild Walker demo, pe care il poti accesa in fereastra de mai jos. Pe langa jocul gratis, iti recomand si cateva cazinouri online de top la care il poti juca pe bani si iti prezint toate informatiile despre functionarea acestuia.

Producator: Pragmatic Play
Rata de plata: 96.55%
Simboluri speciale: Wild, Bonus
Functii: Free Spins Progresive

Cazinouri Online Noi 2023

5.450 RON + 800 ROTIRI GRATUITE
3.000 RON + 1.050 ROTIRI GRATUITE
2.500 RON + 750 ROTIRI GRATUITE
2.500 RON + 500 ROTIRI GRATUITE
3.300 RON + 700 ROTIRI GRATUITE

Alte pacanele gratis:

Joaca slotul Wild Walker demo

Wild Walker gratis

Jocurile cu pacanele gratis online moderne sunt extrem de interesante si captivante si se gasesc astazi intr-o varietate enorma de forme. Un bun exemplu in acest sens este tocmai slotul Wild Walker demo din fereastra de mai sus.

Este vorba despre un joc foarte palpitant, in cadrul caruia te poti distra complet gratuit, fara sa scoti niciun ban din buzunar.

Wild Walker este disponibil pe orice tip de dispozitiv. Astfel, il poti accesa de pe laptop, desktop, tableta sau telefon si vei avea parte de o experienta de joc inedita.

Informatii despre Wild Walker

In continuare iti voi prezenta toate informatiile legate de functionarea slotului Wild Walker – linii de plata, simboluri speciale, functii bonus si multe altele

Tematica, simboluri si castiguri la Wild Walker

Inainte de toate, trebuie sa stii cine produce acest slot online. Wild Walker gratis este produs de catre Pragmatic Play, unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati furnizori de sloturi video in momentul de fata.

In aceste conditii, te poti astepta inca din start la un joc cu pacanele foarte captivant, asa cum sunt majoritatea sloturilor Pragmatic Play.

Ai toate motivele sa incerci Wild Walker demo, fiindca este un joc cu o tematica si o grafica de exceptie si cu multe simboluri si functii speciale, asa cum vei vedea.

Wild Walker demo abordeaza o tematica extrem de palpitanta cu zombi. Atat simbolurile de pe rolele de joc, cat si fundalul din spatele rolelor te duc cu gandul la Apocalipsa si la intoarcerea zombilor pe pamant.

Din punct de vedere al tabelei de joc, este un slot clasic, avand 3 linii si 5 role. Numarul de linii de plata este si el obisnuit, de 25.

Ceea ce atrage insa la acest joc este rata de plata excelenta, de 96.55%, dar si simbolurile speciale si functiile bonus.

Iata in urmatoarea lista ce tipuri de simboluri de plata vei intalni in cadrul Wild Walker demo online:

Simboluri de plata si castiguri la Wild Walker demo
 • J, Q, K, A – acorda castiguri cuprinse intre 0.16x20x miza plasata
 • Eprubete – acorda castiguri cuprinse intre 0.32x60x miza plasata
 • Arma – acorda castiguri cuprinse intre 0.40x80x miza plasata
 • Razboinica – acorda castiguri cuprinse intre 0.60x120x miza plasata
 • Savanta – acorda castiguri cuprinse intre 0.80x200x miza plasata
 • Razboinicul – acorda castiguri cuprinse intre 1x290x miza plasata
 • Savantul – acorda castiguri cuprinse intre 1.20x400x miza plasata
 • Wild – acorda castiguri cuprinse intre 1.20x6x miza plasata
 • Bonus – este simbolul care declanseaza speciala cu rotiri gratuite progresive

Dupa cum poti observa, in imaginea de mai sus se pot vedea destul de usor castigurile pe care le vei obtine pentru fiecare tip de simbol in parte. Trebuie sa stii ca ele sunt calculate pentru un pariu de 1 Euro.

Simboluri bonus

Evident ca nu aveau cum sa lipseasca din cadrul Wild Walker demo nici simbolurile speciale. Asadar, iata in lista de mai jos care sunt acestea si cum functioneaza:

 • Wild – este reprezentat printr-un zombi si inlocuieste orice alt element din joc, cu exceptia celui Bonus. Partea interesanta este Wild-ul ocupa intotdeauna o intreaga rola de joc. In timpul oricarei invartiri vei avea garantata o rola Wild, iar pozitia acesteia se schimba de la o runda de joc la alta
 • Bonus – este reprezentat printr-o pictograma cu o masca de gaze si este simbolul care declanseaza speciala la Wild Walker demo, atunci cand apare de 3 sau 4 ori pe ecran

Functii bonus la Wild Walker demo

Speciala cu Rotiri Gratuite progresive

Cel mai asteptat moment la Wild Walker este declansarea jocului bonus, adica a specialei, deoarece in timpul acesteia sunt disponibile cateva functii interesante, prin intermediul carora poti obtine castiguri substantiale.

Asa cum ti-am spus si mai sus, speciala la Wild Walker demo se declanseaza cand pe rolele de joc apar 3 sau 4 simboluri Bonus. In functie de numarul de simboluri Bonus afisate, vei incepe de la un anumit nivel speciala si anume:

 • 3 simboluri Bonus8 rotiri gratuite pornind de la Nivelul 1
 • 4 simboluri Bonus8 rotiri gratuite pornind de la Nivelul 2

In timpul specialei la Wild Walker demo, tabela de joc va contine 3 linii si 8 role in total. In functie de nivelul la care te afli in jocul bonus, pana la 3 role pot fi blocate, dupa cum urmeaza:

 • Nivelul 1 – 5 role deblocate cu simbol Wild plimbator expandat si 3 role blocate
 • Nivelul 2 – 6 role deblocate cu simbol Wild blocat pe rola 1, un Wild plimbator expandat si 2 role blocate
 • Nivelul 3 – 7 role deblocate cu simbol Wild blocat pe rolele 1 si 2, un Wild plimbator expandat si o rola blocata
 • Nivelul 4 – 8 role deblocate cu simbol Wild blocat pe rolele 1, 2 si 3 si un Wild plimbator expandat

Colecteaza 3 simboluri Bonus in timpul specialei si vei debloca una dintre rolele Wild blocate, trecand automat si la nivelul urmator. De asemenea, pentru fiecare 3 simboluri Bonus adunate vei primi si 2 jocuri bonus suplimentare.

Dupa ce toate rolele au fost deblocate, vei primi in continuare 2 invartiri gratuite suplimentare la fiecare 3 noi simboluri Bonus adunate.

Concluzii

Asadar, dupa cum ai putut vedea, Wild Walker demo este un joc extrem de interesant, pe care merita sa il incerci din multe motive.

In primul rand, el abordeaza o tematica si o grafica foarte interesanta, iar invazia zombilor virtuali cu siguranta te va captiva.

In al doilea rand, in cadrul Wild Walker vei intalni o multime de functii bonus utile, care pot conduce la castiguri foarte bune.

In concluzie sfatul meu este sa nu mai stai pe ganduri si sa incerci si tu chiar acum slotul Wild Walker de la Pragmatic Play, fiindca vei avea parte de o experienta de joc extrem de interesanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *