Wild West Gold – Joaca Gratuit

Daca vrei sa te distrezi la Wild West Gold gratis, unul dintre cele mai captivante sloturi din gama Pragmatic Play, atunci ai ajuns exact in locul potrivit. In randurile de mai jos gasesti jocul cu pacanele Wild West Gold demo, alaturi de informatii despre functionarea lui si cazinouri online de top la care il poti accesa pe bani reali.

1.500 RON + 250 ROTIRI GRATUITE


1.500 RON + 150 ROTIRI GRATUITE


Yoji Casino

2.500 RON + 450 ROTIRI GRATUITE

Incearca si alte pacanele gratis:

Joaca Wild West Gold gratis

Daca vrei sa te transpui intru totul intr-o lume a Vestului Salbatic, atunci slotul Wild West Gold gratis este alegerea perfecta. Produs de catre celebrul furnizor de pacanele Pragmatic Play, Wild West Gold este un joc extrem de apreciat atat in Romania, cat si in intreaga lume.

In cadrul ferestei de mai sus ai la dispozitie jocul Wild West Gold demo, cu bani virtuali. Te poti distra asadar 100% gratis in cadrul lui. Mai mult decat atat, slotul este disponibil atat pe laptop si desktop, cat si pe mobil sau tableta, deci vei beneficia de o experienta de joc captivanta indiferent de tipul de dispozitiv pe care il folosesti.

Wild West Gold demo - prezentarea jocului

Asa cum iti spuneam si mai sus, tematica acestui slot video este inspirata din Vestul Salbatic. Inca de la primele invartiri de role vei fi cuprins de adrenalina jocului, vazand simboluri precum saci cu bani, pistoale sau diferite personaje din Vestul Salbatic. In plus, fundalul sonor contribuie si el din plin la o experienta de joc extrem de interesanta, iar faptul ca acum poti sa joci Wild West Gold gratis reprezinta un mare avantaj.

In ceea ce priveste tabela de joc, la Wild West Gold demo aceasta este formata din 4 linii si 5 role. Numarul total de linii de plata este unul excelent, de 40, dar trebuie sa stii ca exista si versiunea Wild West Gold Megaways, acolo unde numarul de combinatii castigatoare este mult mai mare.

Pe langa simbolurile standard de plata, la Wild West Gold gratis vei intalni si 2 simboluri speciale, dupa cum urmeaza:

  • Wild - inlocuieste orice alt element de pe ecran, cu exceptia celui Scatter, pentru a forma combinatii castigatoare; de asemenea, fiecare Wild vine cu un multiplicator de castig de 2x, 3x sau 5x
  • Scatter - apare doar pe rolele 1, 3 si 5, iar 3 astfel de simboluri Scatter care aterizeaza pe role la jocul normal declanseaza jocul bonus, adica speciala, despre care iti ofer toate detaliile mai jos

Jocul bonus (speciala) la Wild West Gold

Jocul bonus la Wild West Gold gratis poate fi declansat in doua moduri:

  • prin aparitia a 3 simboluri Scatter in timpul jocului normal
  • prin cumpararea lui oricand doresti, platind de 100 ori valoarea mizei standard per rotire

Indiferent de modul in care vei declansa speciala, aceasta functioneaza identic. Mai exact, vei primi initial 8 rotiri gratuite. Ce este foarte interesant este ca in timpul free spins, simbolurile Wild devin Sticky Wilds. Asta inseamna ca, odata ce un Wild aterizeaza pe rolele 2, 3 sau 4, acesta ramane fixat pe pozitie pana la finalul rundelor gratis. Bineinteles ca si in timpul specialei Sticky Wilds aduc dupa ei multiplicatori de castig de pana la 5x.

In timpul jocului bonus la Wild West Gold demo mai exista un simbol special si anume simbolul de acoperire Scatter. Acesta poate ateriza peste orice alt element de pe ecran. In functie de numarul de astfel de simboluri de acoperire afisate, vei primi un anumit numar de rotiri gratis suplimentare:

  • 2 simboluri de acoperire - 4 rotiri gratuite suplimentare
  • 3 simboluri de acoperire - 8 rotiri gratuite suplimentare
  • 4 simboluri de acoperire - 12 rotiri gratuite suplimentare
  • 5 simboluri de acoperire - 20 rotiri gratuite suplimentare

Daca la sfarsitul specialei la Wild West Gold gratis, castigul total obtinut este de sub 10 ori valoarea mizei, atunci ti se acorda automat un premiu in valoare de 10x miza plasata.

Asadar, tinand cont de toate aceste functii speciale si simboluri bonus, precum si de tematica si grafica foarte interesanta a jocului, este simplu de inteles de ce Wild West Gold gratis este unul dintre cele mai populare sloturi din portofoliul Pragmatic Play.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *