Retragere Las Vegas

200 Rotiri Gratuite FARA Depunere

3.000 RON + 231 Rotiri la primele 3 depuneri

Daca te distrezi pe platforma online Las Vegas, atunci este foarte util sa stii cum poti sa faci o retragere Las Vegas. Exista mai multe metode prin care iti poti retrage castigurile obtinute pe acest site licentiat de jocuri de noroc.

In randurile de mai jos afli totul despre retragerile Las Vegas - metodele acceptate, sumele minime, comision retragere Las Vegas, dar si un tutorial pas cu pas despre cum soliciti o retragere.

Bonus 3.000 RON + 231 Rotiri

1. Metode de retragere Las Vegas

Metode de retragere Las Vegas

Metodele de plata s-au diversificat destul de mult in ultimii ani pe platformele de cazinouri online. Astfel ai acum la dispozitie mai multe variante de a-ti retrage castigurile obtinute pe internet. In ceea ce priveste metodele de retragere Las Vegas, iata in lista de mai jos care sunt optiunile disponibile momentan pe site:

 • Card bancar - retragere minima Las Vegas: 20 RON
 • Skrill - retragere minima Las Vegas: 20 RON
 • Neteller - retragere minima Las Vegas: 20 RON
 • Paysafecard - retragere minima Las Vegas: 20 RON

Asadar, dupa cum poti vedea, retragerea minima acceptata este de doar 20 RON, indiferent de metoda de plata selectata. Asta reprezinta un avantaj important, fiindca nu esti nevoit sa strangi o suma prea mare de bani ca sa poti solicita o retragere.

Retragerile Las Vegas sunt de obicei procesate foarte repede. Pe site-ul LasVegas.Ro este specificat faptul ca retragerile pe card bancar dureaza intre 3-6 zile lucratoare, insa in realitate, in functie de banca la care ai card, poti avea banii chiar si in aceeasi zi. Retragerile prin Skrill, Neteller, Paysafecard sunt procesate instant si de regula dureaza cateva ore (pana la maxim 24 ore) pana ca banii sa intre in contul tau.

Iata ce informatii mai trebuie sa stii despre retragereile de pe site-ul www.lasvegas.ro:

 • Doar jucatorii care au contul verificat au dreptul de a solicita o retragere Las Vegas. Daca nu ti-ai activat deja contul, iti recomand sa vezi tutorialul de verificare cont Las Vegas. Uneori, pentru verificarea contului poti incasa la Las Vegas bonus fara depunere.
 • Poti sa efectuezi o retragere numai printr-o metoda de plata utilizata anterior si la depunere. De exemplu, daca ai depus numai utilizand cardul bancar, atunci nu vei putea face o retragere Las Vegas prin Skrill, Neteller sau Paysafecard.

Bonus 3.000 RON + 231 Rotiri

2. Cum faci o retragere Las Vegas?

Pentru a solicita o retragere Las Vegas trebuie doar sa urmezi cativa pasi simpli:

 • 1. Logheaza-te in contul de joc (daca nu ai deja cont, vezi tutorialul Las Vegas inregistrare)
 • 2. Da click pe balanta contului tau, iar apoi pe butonul "Retragere", la fel ca in imaginea de mai jos:
Cum faci o retragere Las Vegas
 • 3. Se va deschide o pagina in care vei observa detaliile contului tau (bani cash, bani bonus, fonduri nerulate etc.), precum si sumele minime si maxime pentru retragere. Introdu suma pe care vrei sa o retragi, iar apoi apasa pe butonul "Retragere".
 • 4. Completeaza informatiile necesare in functie de metoda de retragere preferata sau selecteaza cardul bancar pe care vrei sa primesti banii.

Asta este tot, apoi nu iti ramane decat sa astepti ca banii sa ajunga in contul tau. Poti verifica in cadrul sectiunii "Status retragere" situatia solicitarii tale.

Bonus 3.000 RON + 231 Rotiri

3. Comision retragere Las Vegas

Dupa cum probabil stii deja exista un comision retragere Las Vegas pentru fiecare astfel de tranzactie in parte. Asa se intampla, de altfel, pe toate site-urile de jocuri de noroc licentiate in Romania. Este o regula impusa de catre ONJN ca toti operatorii cu licenta sa opreasca o taxa la retragere clientilor. 

Iata in lista de mai jos care este aces comision retragere Las Vegas, in functie de suma solicitata:

 • Retragere de pana la 10.000 RON - comision retragere Las Vegas: 3% din suma
 • Retragere intre 10.001 RON - 66.750 RON - comision retragere Las Vegas: 300 RON + 20% din suma ce depaseste valoarea de 10.001 RON
 • Retragere de peste 66.750 RON - comision retragere Las Vegas: 11.650 RON + 40% din suma ce depaseste valoarea de 66.750 RON

Cum insa retragerea maxima la Las Vegas este de 10.000 RON, comision retragere Las Vegas va fi mereu de 3%. Chiar daca aceasta limita maxima se va schimba, in cazul in care vrei sa retragi mai multi bani, eu iti recomand sa imparti totul in retrageri de maxim 10.000 RON. Astfel te vei incadra la cel mai mic impozit si vei scuti plata unor taxe inutile.

Concluzionand, consider ca ti-am prezentat tot ce trebuie sa stii despre o retragere Las Vegas. In cazul in care ai vreo intrebare sau intampini vreo dificultate la retragere, poti contacta echipa Las Vegas prin intermediul chat-ului live de pe site.

Bonus 3.000 RON + 231 Rotiri

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *