Verificare cont Las Vegas

150 Rotiri Gratuite FARA Depunere

3.000 RON + 300 Rotiri la primele 3 depuneri

Orice client care isi deschide cont pe aceasta platforma de jocuri online va trebui sa parcurga la un moment dat procedura de verificare cont Las Vegas. Daca nu stii cum sa faci asta, atunci citeste randurile de mai jos, fiindca vei afla totul despre validare cont Las Vegas - de ce trebuie parcursa, documente necesare, cum trimiti documentele si alte informatii utile.

Bonus 3.000 RON + 300 Rotiri

1. De ce sa iti verifici contul Las Vegas?

De ce sa iti verifici contul Las Vegas

Reglementarile ONJN in vigoare specifica faptul ca orice cont deschis la cazinouri online sau case de pariuri licentiate de pe internet trebuie verificat. Asadar, nimeni nu poate sari peste aceasta procedura de verificare cont Las Vegas. Totusi, de ce trebuie sa iti validezi contul? Iata principalele motive mai jos:

 • Esti obligat prin lege - daca nu iti verifici contul in timp util (maxim 30 zile de la prima depunere sau 6 luni de la inregistrare), atunci acesta va fi blocat, iar eventualele fonduri ramase in cadrul lui vor fi virate catre bugetul de stat
 • Vei putea efectua depuneri nelimitate - cu un cont neverificat nu vei putea depune in total mai mult de 200 Euro sau echivalentul in RON; odata ce iti verifici contul poti depune oricat doresti
 • Vei putea solicita retrageri - dupa ce parcurgi etapa de validare cont Las Vegas vei putea efectua cereri de retragere a banilor din cont, lucru care nu este posibil cu un cont neverificat
 • Poti obtine diferite bonusuri - uneori pentru simpla verificare a contului de jucator poti incasa bonus fara depunere Las Vegas si astfel sa joci pacanele gratis sau alte jocuri de noroc complet gratuit, fara sa scoti vreun ban din buzunar

Ai asadar suficiente motive pentru a parcurge procesul de verificare cont Las Vegas, iar in continuare iti voi prezenta pas cu pas si cum faci asta.

Bonus 3.000 RON + 300 Rotiri

2. Documente necesare pentru verificare cont Las Vegas

Documente necesare pentru verificare cont Las Vegas

Procedura de validare cont Las Vegas presupune practic 3 etape. Totusi, doar 2 dintre acestea se aplica in mod regulat, iar a 3-a este doar o verificare suplimentara, in cazul in care operatorul doreste acest lucru. Asadar, iata despre ce este vorba:

 • Verificarea identitatii - trebuie sa trimiti o poza cu un act personal de identitate; poate fi buletin, permis de conducere, pasaport sau permis de sedere
 • Verificarea metodei de plata - poza fata/verso cu cardul bancar (sa fie vizibile doar primele 6 si ultimele 4 cifre si sa fie acoperit codul de securitate) sau print screen din contul portofelului electronic (Skrill, Neteller, Paysafecard)
 • Verificarea adresei - factura de utilitati pe numele tau din ultimele 3 luni, extras bancar in care sa apara numele si adresa ta, cazier judiciar sau orice scrisoare cu una dintre institutiile statului - ANAF, Politie, Primarie etc.

Dovada identitatii trebuie facuta in cel mult 30 de zile de la prima depunere sau 6 luni de la inregistrare. Verificarea metodei de plata se solicita de obicei in momentul efectuarii primei retrageri. Dovada adresei poate fi ceruta de catre agentie in orice moment.

Bonus 3.000 RON + 300 Rotiri

3. Cum trimiti documentele pentru validare cont Las Vegas?

Cum trimiti documentele pentru validare cont Las Vegas

Trimiterea documentelor pentru verificare cont Las Vegas se face direct pe site-ul www.lasvegas.ro, iar totul este extrem de simplu. Iata mai jos pas cu pas tot ceea ce trebuie sa faci:

 • logheaza-te in contul deschis pe platforma Las Vegas (daca nu ai deja cont, vezi tutorialul Las Vegas inregistrare)
 • da click pe iconita cu contul tau, iar apoi pe butonul "Profilul meu"
 • in pagina nou deschisa acceseaza sectiunea "Verificare cont"
 • se va deschide o pagina la fel ca in imaginea anterioara, acolo unde trebuie sa alegi tipul documentului, sa apesi pe butonul "Cauta" si sa selectezi documentul din dispozitivul tau, iar in final sa dai click pe "Verifica"

Ulterior documentul tau va fi trimis spre verificare. Cand acesta va fi aprobat vei putea vedea asta tot pe pagina "Verificare cont" sau este posibil si sa primesti un e-mail in acest sens.

Bonus 3.000 RON + 300 Rotiri

4. Ce mai trebuie sa stii?

 • Procedura de verificare cont Las Vegas dureaza de regula cateva ore din momentul trimiterii documentelor. Totusi, in unele cazuri, aceasta etapa poate dura mai mult din cauza numarului mare de solicitari.
 • Este posibil ca unele documente sa iti fie respinse, de regula din cauza calitatii slabe a imaginii. Daca se intampla asta, atunci retrimite documentul respectand indicatiile primite.
 • In cazul in care contul tau de pe platforma LasVegas.Ro Casino a fost blocat fiindca nu l-ai verificat la timp, contacteaza echipa de suport prin metodele de contact de pe site.

Bonus 3.000 RON + 300 Rotiri

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *