Extra 10% la depunerile prin Aircash la NetBet

Ca pasionat de sloturi si alte jocuri de cazino online, ce poti sa-ti doresti de la platforma ta preferata, dincolo de varietatea si calitatea resurselor de divertisment? Cu siguranta, servicii impecabile, inclusiv depuneri si retrageri ultrarapide!

NetBet valideaza toate acestea si vine chiar cu ceva in plus: pentru fiecare depunere prin Aircash primesti 10% extra in aplicatie, bani pe care poti sa-i folosesti dupa bunul tau plac.

NetBet Casino - Bonus de bun venit

7.000 RON + 700 Rotiri Gratuite

Castigul garantat de 10% la orice depuneri este posibil asadar prin aplicatia mobila gratuita Aircash, prin intermediul careia depunerile si retragerile se realizeaza instant!

Cu titlul de exemplu, daca depui la NetBet 1.000 RON, in contul Aircash iti vor fi virati 100 RON. Mai departe, doar tu decizi cum vei folosi acest castig primit pe loc.

1. Cum se fac depunerile la NetBet cu Aircash?

aircash logo

Aplicatie mobila gratuita de tip portofel electronic securizat, Aircash permite utilizatorilor sa trimita si sa primeasca bani, sa alimenteze conturi online si sa plateasca simplu si rapid diverse servicii.

Pentru a depune in contul NetBet cu ajutorul acestei aplicatii trebuie sa intri in contul tau NetBet, sa dai un click pe balanta sau sa accesezi „Contul Meu” – „Depunere”, sa selectezi „Aircash – 10% extra la toate depunerile”, sa inserezi suma dorita si sa introduci codul de verificare.

Instant, in contul NetBet aparea suma depusa, iar in contul Aircash vor fi alocati 10% din valoarea depunerii la NetBet. Usor si avantajos, mecanismul este conceput special pentru pasionatii de jocuri de noroc online.

Nu ai deja instalata aplicatia Aircash? O poti descarca de pe pagina de depunere la NetBet.

Pentru a-ti crea un profil trebuie sa incarci numele si prenumele, e-mailul si numarul de telefon. Confirmi numarul de telefon prin verificare SMS, setezi un PIN si esti gata sa depui si sa retragi instant din contul tau NetBet.

Suma minima care poate fi depusa la NetBet prin Aircash este de 20 RON.

Bonus 7.000 RON + 700 Rotiri

2. Cum se realizeaza alimentarea aplicatiei Aircash pentru depuneri la NetBet?

Extra 10% la depunerile prin Aircash la NetBet

Daca preferi numerarul, poti alimenta, prin cash, cu un voucher Abon pe care il poti achizitiona de la orice terminal Selfpay, Paypoint, Inmedio.

Exista peste 35.000 de astfel de locatii in Romania, deci ai de unde sa alegi! Pentru a transfera valoarea voucherului Abon in aplicatia Aircash trebuie sa te loghezi si sa completezi cele 16 cifre ale codului.

Exista si optiunea de alimentare cu cardul in aplicatia Aircash, operatiune similara oricarei plati online obisnuite. Poti depune in contul Aircash cel mult 700 euro.

3. Cum se fac retragerile cu aplicatia Aircash?

Daca ai efectuat cel putin o depunere cu aplicatia AirCash, atunci poti oricand sa initiezi retrageri cu ajutorul acestui instrument.

Retragerea se realizeaza din sectiunea „Contul Meu” – „Retragere” – „Aircash” (se activeaza dupa ce efectuezi depunerea).

Banii din contul Aircash se retrag cu un card Aircash Mastercard de la orice bancomat partener. Cardul poate fi achizitionat de la orice locatie Ina, Tisak si iNovine, pentru o taxa de 5 euro.

4. Multiple avantaje la depunerile Aircash

Pentru ca nu presupune existenta unui cont bancar, metoda Aircash este nu doar ultrarapida, ci si anonima – atat in ceea ce priveste depunerile, cat si in ceea ce priveste retragerile.

Partea si mai buna: platile online prin Aircash sunt gratuite. Nu se percep taxe nici pentru reincarcarea portofelului electronic si nu exista taxe lunare ascunse.

Taxa pentru trimitere bani din portofel este de 1%. Asta inseamna ca depui 100 RON, iar balanta portofelului se va reduce cu 101 RON. Pentru retragerile in contul bancar si prin ATM se retine o taxa de 2%.

Desigur, un mare avantaj al depunerilor la NetBet cu Aircash este bonusul de 10%, un castig extra realizat instant, un supliment la partea de distractie la eventualele castiguri generate prin mecanismele jocurilor de pe platforma de cazino online.

Nu uita, cei 10% pot fi folositi pentru o alta alimentare la NetBet sau in orice alt scop, fara a exista vreo conditionare in utilizare.

Bonus 7.000 RON + 700 Rotiri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *