Ancient Egypt – Joaca Gratuit

Sloturile cu tematica egipteana au fost intotdeauna pe placul romanilor, iar Ancient Egypt gratis poate fi jocul perfect pentru distractie. Gasesti in continuare slotul Ancient Egypt demo, cu bani virtuali si de asemenea iti prezint toate informatiile despre functionarea lui si top cazinouri online unde il poti juca pe bani.

yoji icon

2.500 RON + 750 ROTIRI GRATUITE


3.000 RON + 1.050 ROTIRI GRATUITE


5.450 RON + 800 ROTIRI GRATUITE

Incearca si alte pacanele gratis:

Joaca Ancient Egypt gratis

Egiptul Antic reprezinta una dintre cele mai interesante tematici abordate la jocurile cu pacanele gratis. Ancient Egypt demo este un astfel de slot produs de catre Pragmatic Play care te va conduce in lumea Egiptului, unde faraoni si diverse simboluri norocoase iti pot aduce castiguri fantastice.

In fereastra de mai sus poti juca Ancient Egypt gratis, cu bani virtuali, jocul fiind disponibil pe toate dispozitivele. Asadar, indiferent daca il accesezi de pe laptop, PC, telefon mobil sau tableta te vei putea distra in cele mai bune conditii fara sa scoti vreun ban din buzunar.

Ancient Egypt demo - prezentarea jocului

E clar ca acest joc cu pacanele te va atrage inca de la primele invartiri, dar asta nu se intampla doar datorita tematicii si graficii interesante. Fundalul sonor antrenant, dar si simbolurile si functiile bonus contribuie la o sesiune de joc excelenta. Ancient Egypt gratis este un slot clasic din punct de vedere al tabelei de joc, care este compusa din 3 linii si 5 coloane, oferind un numar total de 10 linii de plata.

Pe langa simbolurile clasice de plata exista si un simbol special care joaca dublu rol si anume:

  • Wild - inlocuieste toate celelalte simboluri pentru a forma combinatii castigatoare
  • Scatter - 3 sau mai multe astfel de simboluri declanseaza speciala cu rotiri gratuite

Jocul bonus (speciala) la Ancient Egypt

Evident ca si la Ancient Egypt gratis, ca de altfel la orice slot cu speciala, jocul bonus este cel mai asteptat moment. La Ancient Egypt, odata ce speciala a fost declansata va trebui sa alegi unul dintre cele 3 obiecte afisate. Cele 3 premii pe care le poti descoperi sunt urmatoarele:

  • Jocuri gratuite - obtii 10 rotiri gratuite cu simboluri expandabile aleatoare
  • Premiul mare - castigi un premiu in bani cu o valoare cuprinsa intre 10x si 500x miza pariului tau
  • Premiul mic - primesti un premiu in bani in valoare de 1x miza pariului tau

Daca declansezi jocurile speciale vei obtine initial 10 invartiri gratuite. In timpul acestora insa, 3 simboluri Scatter afisate pe role iti vor aduce 10 rotiri suplimentare.

Inainte de startul free spins va fi ales in mod aleator un simbol bonus expandabil. In timpul jocurilor gratis, acest simbol se va extinde pe intreaga rola pe care aterizeaza, acoperind astfel 3 pozitii. Simbolul bonus plateste indiferent de pozitie, chiar si pe role neadiacente, astfel ca vei obtine castiguri cu 2 sau 3 astfel de elemente (in functie de tipul de simbol).

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *