Bigger Bass Bonanza

Dupa succesul de care s-a bucurat slotul Big Bass Bonanza, producatorul Pragmatic Play introduce pe piata jocurilor de noroc din Romania un nou titlu asemanator: Bigger Bass Bonanza. Astfel, pasionatii de pacanele online pot "pescui" acum la si mai mare adancime, deoarece noul slot din gama Pragmatic Play le ofera sansa unor castiguri mai consistente.

Citeste randurile de mai jos pentru a afla tot ce trebuie sa stii despre Bigger Bass Bonanza. Iti voi prezenta exact cum functioneaza acest joc de pacanele online, dar si care sunt diferentele fata de slotul Big Bass Bonanza, care deja este consacrat printre pasionatii de gambling.

Bigger Bass Bonanza

Bigger Bass Bonanza vine cu o grafica imbunatatita si mult mai captivanta fata de prima versiune a jocului, Big Bass Bonanza. Astfel, actiunea din noul slot se desfasoara intr-un port modern, cu accente tropicale, care probabil te va duce imediat cu gandul la Miami.

Noul titlu lansat de Pragmatic Play vine si cu role de joc extinse, pentru ca tabela de joc este formata acum din 4 linii si 5 role, fata de formatul 3x5 pe care il avea versiunea Big Bass Bonanza.

Pariul minim acceptat la Bigger Bass Bonanza este de doar 0.48 RON, in timp ce rata de plata catre jucatori este de 96.71%. Numarul de linii de plata este de 12.

Te asteapta in Bigger Bass Bonanza simboluri Wild, Scatter, rotiri gratuite si simboluri cu bani, dar despre toate acestea iti ofer toate detaliile mai jos.

Simboluri si functii speciale la Bigger Bass Bonanza

Slotul in cauza nu atrage doar printr-o grafica de exceptie, ci si printr-o serie de functii si simboluri speciale. Astfel, iata care sunt elementele bonus prezente pe role:

  • Wild - reprezentat printr-o pictograma cu un pescar, simbolul Wild subtituie orice alt element, cu exceptia Scatter, pentru a forma combinatii castigatoare.
  • Scatter - este simbolul care iti va aduce rotiri gratuite, daca apare de cel putin 3 ori pe ecran.
  • Simboluri cu bani - simbolurile cu bani au o valoare aleatoare si apar atat in timpul jocului de baza, cat si in timpul jocului bonus. In jocul de baza, valorile simbolurilor cu bani se aduna pentru simbolurile care fac parte dintr-o combinatie castigatoare pe liinile de plata.

Speciala Bigger Bass Bonanza (jocul bonus)

Cu siguranta cel mai asteptat moment la slotul Bigger Bass Bonanza este declansarea specialei, adica a jocului bonus. Acest lucru se produce cand pe rolele de joc apar 3 sau mai multe simboluri Scatter. Numarul de rotiri gratuite difera in functie de numarul de Scattere care a declansat speciala, astfel:

  • 3 Scatters - speciala cu 10 rotiri gratuite
  • 4 Scatters - speciala cu 15 rotiri gratuite
  • 5 Scatters - speciala cu 20 rotiri gratuite

De asemenea, in timpul specialei exista si functii extra fata de jocul de baza, dupa cum urmeaza:

  • Simbolul Wild aduna toate simbolurile cu bani de pe ecran la sfarsitul unei invartiri.
  • Simbolurile Wild sunt colectate in bara de progres de deasupra rolelor de joc pana la finalul specialei.
  • La fiecare al 4-lea simbol Wild colectat primesti 10 rotiri gratis aditionale si in plus creste si multiplicatorul de colectare al simbolului Wild (2x, 3x sau 10x).
  • La finalul unei invartiri in timpul specialei, daca exista pe ecran un singur simbol Wild, functia Dynamite se poate activa aleatoriu si va inlocui unele simboluri cu simboluri cu bani.

Unde poti juca Bigger Bass Bonanza?

Acest slot iti ofera sansa de a castiga pana la 4.000x miza plasata in cadrul unei singure invartiri. Daca vrei sa iti incerci norocul la Bigger Bass Bonanza, iata in tabelul urmator cele mai bune platforme de cazinouri online care au jocul in oferta:

CASINO

BONUS

L1203785W001253

1.500 RON + 400 ROTIRI GRATUITE

L1170664W000663

1.000 RON + 1000 ROTIRI GRATUITE

L1160659W000328

1.200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *