Book of the Fallen – Joaca Gratuit

Unul dintre cele mai populare sloturi de la Pragmatic Play, Book of the Fallen poate fi jucat acum online in mod complet gratuit. Gasesti mai jos jocul Book of the Fallen gratis, alaturi de informatii despre functionarea acestuia, cazinouri online recomandate pentru a-l juca pe bani reali si alte detalii interesante.

yoji icon

2.500 RON + 750 ROTIRI GRATUITE


3.000 RON + 1.050 ROTIRI GRATUITE


5.450 RON + 800 ROTIRI GRATUITE

Incearca si alte pacanele gratis:

Joaca Book of the Fallen gratis

Pragmatic Play este in ziua de astazi unul dintre cei mai populari si apreciati producatori de pacanele online din intreaga lume. Cele mai mari cazinouri de pe internet au adaugat in oferta jocurile Pragmatic, intocmai pentru ca ele starnesc interesul clientilor. Unul dintre sloturile emblematice ale acestui furnizor este Book of the Fallen.

In fereastra de mai sus poti sa joci Book of the Fallen gratis, pe bani virtuali. Mai mult decat atat, jocul demo este disponibil si accesibil de pe orice tip de dispozitiv. Te poti distra asadar atat de pe laptop/desktop, cat si de pe telefonul mobil sau tableta. Fara sa risti niciun ban din propriul buzunar beneficiezi de o experienta de joc excelenta la Book of the Fallen demo, descoperi un joc foarte captivant si te obisnuiesti cu functionarea acestuia.

Book of the Fallen demo - prezentarea jocului

Cu siguranta ca la citirea denumirii acestui joc, multi pasionati de pacanele online gratis se duc cu gandul la celebrul Book of Ra si nu este nimic gresit in asta. Slotul de la Pragmatic Play seamana destul de mult cu Book of Ra, tematica fiind aproape identica, insa in plus Book of the Fallen gratis vine "la pachet" cu multe functii si caracteristici speciale.

Tabela de joc este una clasica, fiind compusa din 5 role si 3 linii, iar numarul de linii de plata este de 10, cu un RTP teoretic de 94.47%. Asadar, la o prima vedere vei crede ca este un joc cu pacanele banal, insa odata ce vei incepe sa invarti rolele vei fi captivat nu doar de grafica excelenta si de fundalul sonor ce te transpune efectiv in joc, dar si de simbolurile si functiile speciale pe care le ofera Book of the Fallen gratis.

Cel mai interesant simbol este de departe "Book of Fallen" (cartea), care joaca atat rol de simbol Wild (inlocuieste orice alt element de pe ecran), cat si de simbol Scatter (declanseaza speciala cu rotiri gratuite). Despre acesta si celelalte functii bonus de la Book of the Fallen iti prezint totul mai jos.

Jocul bonus (speciala) la Book of the Fallen

Fiind un joc cu pacanele modern, la Book of the Fallen speciala (jocul bonus) poate fi declansat in doua moduri si anume:

  • prin aparitia pe ecran a 3 sau mai multe simboluri Scatter
  • prin cumpararea lui, in orice moment doresti, platind de 100 ori valoarea pariului standard per rotire

Asadar, daca vrei sa te distrezi la Book of the Fallen gratis nu mai trebuie sa astepti neaparat potrivirea simbolurilor pentru declansarea specialei, ci poti cumpara acest joc bonus in orice moment doresti, o functie extrem de interesanta.

Indiferent de modul in care se declanseaza jocul bonus, acesta consta in 10 rotiri gratuite cu simbol bonus expandabil. Astfel, inainte de a incepe rundele gratis vei putea alege de unul singur simbolul bonus dorit. In timpul free spins, acesta se va extinde pe intreaga rola pe care aterizeaza, acoperind astfel toate cele 3 pozitii. Mai mult decat atat, vei obtine castiguri cu simbolul bonus chiar daca el este afisat pe role neconsecutive (obtii deci castiguri cu 2 sau 3 simboluri bonus - in functie de tipul acestora - afisate pe role diferite).

Daca in timpul specialei la Book of the Fallen demo apar pe ecran cel putin 3 simboluri Scatter (carte), atunci vei primi inca 10 runde gratis suplimentare.

Functia bonus Super Spin

Pe langa jocul bonus prezentat mai sus, mai exista la Book of the Fallen gratis o alta functie extrem de interesanta. Este vorba despre Super Spin, pe care o poti activa oricand doresti, iar miza pe fiecare invartire va fi de 10 ori valoarea mizei standard.

La Super Spin vei beneficia de simbol bonus expandabil la fiecare invartire. La fel ca si la speciala, vei alege si la Super Spin simbolul bonus dorit.

Ai asadar multe variante de a te distra in cadrul slotului Book of the Fallen gratis si tocmai din acest motiv jucatorii il apreciaza extrem de mult, jocul oferind uneori castiguri de-a dreptul impresionante.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *