Buffalo King Megaways – Joaca Gratuit

Daca vrei sa te distrezi la unul dintre cele mai tari jocuri cu pacanele online, atunci gasesti in cadrul acestei pagini slotul Buffalo King Megaways gratis. Este un slot modern, cu o multime de functii si elemente speciale, pe care niciun pasionat de pacanele nu ar trebui sa il rateze.

In cele ce urmeaza vei gasi jocul in format demo, iar pe langa asta iti voi prezenta toate informatiile despre el, dar si cazinouri online de top la care il poti accesa pe bani.

yoji icon

2.500 RON + 750 ROTIRI GRATUITE


3.000 RON + 1.050 ROTIRI GRATUITE


5.450 RON + 800 ROTIRI GRATUITE

Incearca si alte pacanele gratis:

Joaca Buffalo King Megaways gratis

Buffalo King Megaways este un slot care face parte din portofoliul celor de la Pragmatic Play, un producator de pacanele gratis foarte apreciat si cunoscut in Romania in momentul de fata.

Mai mult decat atat, Buffalo King Megaways gratis este unul dintre cele mai cautate jocuri din gama Pragmatic Play, datorita graficii de exceptie, simbolurilor si functiilor bonus, dar si a castigurilor fabuloase ce le poate aduce.

In cadrul ferestrei de mai sus ai ocazia sa te distrezi la Buffalo King Megaways demo, cu bani virtuali. Jocul este disponibil pentru toate dispozitivele, asadar indiferent ca il accesezi de pe desktop, laptop, tableta sau telefon te vei bucura de o experienta de joc excelenta.

In randurile ce urmeaza iti voi prezenta toate detaliile pe care trebuie sa le stii despre Buffalo King Megaways gratis - cum functioneaza, linii de plata, simboluri si functii speciale, cum declansezi jocul bonus si multe alte informatii utile.

Buffalo King Megaways demo - prezentarea jocului

Sunt sigur ca vei ramane surprins de jocul Buffalo King Megaways gratis inca de la prima accesare a acestuia. Spun asta deoarece tabela de joc este ceva mai diferita fata de sloturile clasice, fiindca vorbim de un joc de tipul "Megaways".

Mai exact, tabela de joc este formata din 6 role, iar suplimentar, pe langa acestea, mai exista si un rand orizontal deasupra lor pentru a spori combinatiile castigatoare.

La fiecare invartire rolele pot afisa pana la 8 simboluri. Rolele 1 si 6 pot contine intre 1 si 6 simboluri, in timp ce rolele centrale, adica cele cu numarul 2, 3, 4 si 5 pot include intre 1 si 8 elemente.

Astfel, la fiecare invartire la Buffalo King Megaways demo, numarul de linii de plata este diferit, iar valoarea maxima a combinatiilor castigatoare ajunge la o cifra impresionanta de 200704.

De asemenea, foarte interesant este si modul de acordare a castigurilor la Buffalo King Megaways gratis. Este vorba despre un mod colapsabil, astfel ca, dupa acordarea castigurilor initiale, simbolurile care au generat castiguri dispar de pe ecran si lasa locul altora noi, totul in cadrul aceleiasi runde de joc.

Buffalo King Megaways gratis atrage jucatorii si prin tematica abordata si grafica de exceptie. Pe langa simbolurile devenite clasice la pacanele online, adica 10, J, Q, K si A, la Buffalo King Megaways vei intalni si simboluri cu animale salbatice, precum cerbi, lupi, vulturi si multe altele.

Pe langa elementele clasice de plata, la Buffalo King Megaways gratis vei intalni si doua tipuri de simboluri speciale:

  • Wild - apare numai pe rolele 2, 3, 4 si 5 si inlocuieste orice alt element din joc pentru a forma combinatii castigatoare, cu exceptia celui Bonus
  • Bonus - apare pe toate rolele de joc si este simbolul care declanseaza speciala la Buffalo King Megaways demo, atunci cand apare de minimum 4 ori pe ecran

Speciale la Buffalo King Megaways gratis - jocul bonus

Cu siguranta ca cel mai asteptat moment de catre cei care acceseaza Buffalo King Megaways demo este declansarea specialei, adica a jocului bonus. Acest lucru se poate face prin doua moduri, astfel:

  • prin aparitia in timpul jocului de baza a cel putin 4 simboluri Bonus pe ecran
  • prin cumpararea ei oricand doresti, platind de 100 ori valoarea mizei stabilite pe runda de joc

De asemenea, trebuie sa mai stii ca exista si un mod de joc cu miza speciala, iar daca acesta este activat, atunci vei avea de 2 ori mai multe sanse de declansare a specialei prin aparitia simbolurilor Bonus.

In functie de numarul de simboluri Bonus care a declansat speciala, vei primi un anumit numar de rotiri gratuite, dupa cum urmeaza:

  • 4 simboluri Bonus - 12 rotiri gratuite
  • 5 simboluri Bonus - 17 rotiri gratuite
  • 6 simboluri Bonus - 22 rotiri gratuite

In timpul specialei la Buffalo King Megaways gratis, simbolurile Wild pot aduce dupa ele si multiplicatori de castig de 2x, 3x sau 5x.

Atunci cand un astfel de Wild face parte dintr-o combinatie castigatoare, valoarea multiplicatorului se aduna la multiplicatorul total al rundei respective. Astfel, la finalul tuturor colapsarilor, castigul total obtinut este inmultit cu multiplicatorul total.

De fiecare data cand in timpul jocului bonus sunt afisate pe ecran 3 sau mai multe simboluri Bonus, vei primi 5 rotiri gratuite suplimentare. Nu exista limitari in privinta numarului maxim de free spins ce poate fi incasat.

Astfel, in timpul specialei la Buffalo King Megaways demo ai sansa sa obtii castiguri de-a dreptul impresionante.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *