Dragon Kingdom

Distreaza-te la slotul Dragon Kingdom demo de mai jos si descopera un taram fascinant al dragonilor, care iti poate aduce castiguri substantiale. Pe langa jocul gratis, gasesti in continuare si top cazinouri online la care il poti juca pe bani, alaturi de toate informatiile despre functionarea acestui slot.

Producator: Pragmatic Play
Rata de plata: 96.47%
Simboluri speciale: Wild, Scatter
Functii: Free Spins

Cazinouri Online Noi 2023

5.450 RON + 800 ROTIRI GRATUITE
3.000 RON + 1.050 ROTIRI GRATUITE
2.500 RON + 750 ROTIRI GRATUITE
2.500 RON + 500 ROTIRI GRATUITE
3.300 RON + 700 ROTIRI GRATUITE

Joaca slotul Dragon Kingdom demo

Dragon Kingdom gratis

Daca esti in cautarea unui slot online cu o tematica interesanta si deosebita, atunci jocul Dragon Kingdom demo poate fi o alegere foarte inspirata, deoarece te va conduce intr-un taram al dragonilor.

In cadrul ferestrei de mai sus ai la dispozitie jocul Dragon Kingdom gratis, care poate fi accesat in cele mai bune conditii de pe orice tip de dispozitiv.

Asta inseamna ca te vei putea distra la acest joc cu pacanele gratis atat de pe laptop si desktop, cat si de pe tableta sau chiar de pe telefonul tau mobil.

Informatii despre Dragon Kingdom

Pe langa slotul in format demo, in continuare vei putea gasi toate informatiile despre modul lui de functionare – tabela de joc, linii de plata, simboluri, functii speciale, jocul bonus si altele.

Tematica, simboluri si castiguri la Dragon Kingdom

Inainte de a trece efectiv la prezentarea acestui joc, trebuie sa stii ca Dragon Kingdom demo este un slot ce sta sub emblema celor de la Pragmatic Play.

Este vorba despre un producator de pacanele online foarte cunoscut si apreciat, deci din start te poti astepta la un joc foarte captivant.

Asa cum probabil ti-ai dat seama si din denumire, Dragon Kingdom demo abordeaza o tematica destul de interesanta cu dragoni.

Astfel, atat majoritatea simbolurilor din joc, cat si fundalul slotului te vor duce cu gandul la un taram indepartat al dragonilor.

In ceea ce priveste tabela de joc, la Dragon Kingdom gratis vei avea parte de un ecran clasic, format din 3 linii si 5 role.

De asemenea, numarul de linii de plata este si el unul obisnuit, existand 25 de combinatii castigatoare. Rata de plata este una foarte buna, de 96.47%, ceea ce se poate traduce prin castiguri excelente.

In ceea ce priveste simbolurile pe care le vei intalni la Dragon Kingdom, iata care sunt acestea in lista urmatoare:

Simboluri de plata si castiguri la Dragon Kingdom demo
 • J, Q – acorda castiguri cuprinse intre 0.08x0.52x miza plasata
 • A, K – acorda castiguri cuprinse intre 0.12x0.60x miza plasata
 • Dragon albastru – acorda castiguri cuprinse intre 0.04x1x miza plasata
 • Dragon verde – acorda castiguri cuprinse intre 0.08x1.20x miza plasata
 • Dragon rosu – acorda castiguri cuprinse intre 0.08x2x miza plasata
 • Regina dragonilor – acorda castiguri cuprinse intre 0.12x4x miza plasata
 • Wild – acorda castiguri cuprinse intre 0.40x16x miza plasata
 • Scatter

De asemenea, in imaginea de mai sus poti observa si care sunt castigurile exacte pentru fiecare simbol de plata in parte. Castigurile sunt calculate pentru o miza de 1 Euro per invartire.

Simboluri bonus

Bineinteles ca la Dragon Kingdom demo exista si simboluri speciale. Astfel, pe langa elementele clasice de plata, iata care sunt simbolurile bonus de care vei avea part:

 • Wild – este reprezentat printr-o pictograma cu dragoni si textul „Dragon Kingdom„. Este simbolul care inlocuieste orice alt element din joc, cu exceptia Scatter, pentru a forma combinatii castigatoare. El poate sa apara pe toate rolele de joc
 • Scatter – este reprezentat printr-o pictograma cu inscriptia „Free Spins” si este simbolul care declanseaza jocul bonus (speciala) cu rotiri gratuite, despre care iti voi oferi toate informatiile mai jos

Functii bonus la Dragon Kingdom demo

Speciala cu rotiri Gratuite

La fel ca la aproape orice slot video de pe internet, si la Dragon Kingdom declansarea specialei este cel mai asteptat moment. Acest lucru se intampla atunci cand pe ecranul de joc apar minimum 3 simboluri Scatter.

In acel moment se va declansa jocul bonus, care iti va aduce initial 5 invartiri gratuite. Inainte de a incepe rotirile gratis, va trebui sa alegi unul dintre modurile de joc disponibile:

 • Simboluri „Wild” stivuite cu multiplicator total de castig 1x
 • Simboluri „Regina Dragonilor” stivuite cu multiplicator total de castig 2x
 • Simboluri „Dragon Rosu” stivuite cu multiplicator total de castig 3x
 • Simboluri „Dragon Verde” stivuite cu multiplicator total de castig 4x
 • Simboluri „Dragon Albastru” stivuite cu multiplicator total de castig 5x

In timpul specialei, de fiecare data cand pe ecran vor aparea 3 sau mai multe simboluri Scatter, vei primi 3 invartiri gratuite suplimentare. Nu exista limita in ceea ce priveste numarul de rotiri gratuite pe care le poti castiga.

In aceste conditii, ai sansa unor castiguri excelente in timpul specialei la slotul Dragon Kingdom demo.

Concluzii

In concluzie, slotul Dragon Kindgom demo merita incercat de orice pasionat de pacanele online, fiindca te poate atrage atat prin tematica si grafica sa, cat si prin functiile bonus oferite.

In plus, castigurile generoase ce pot fi obtinute in mod deosebit in timpul jocului bonus reprezinta si ele un alt motiv pentru care nu ar trebui sa ratezi acest joc cu pacanele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *