Excalibur Unleashed

Distreaza-te la slotul Excalibur Unleashed gratis si descopera povestea fascinanta a sabiei legendare a regelui Arthur. Pe langa jocul in format demo, gasesti in continuare si top cazinouri de pe internet din Romania la care il poti juca pe bani, precum si toate detaliile despre modul in care functioneaza acest slot.

Producator: Pragmatic Play
Rata de plata: 96.05%
Simboluri speciale: Wild, Scatter
Functii: Free Spins, Cumpara Speciala

Cazinouri Online Noi 2023

5.450 RON + 800 ROTIRI GRATUITE
3.000 RON + 1.050 ROTIRI GRATUITE
2.500 RON + 750 ROTIRI GRATUITE
2.500 RON + 500 ROTIRI GRATUITE
3.300 RON + 700 ROTIRI GRATUITE

Joaca slotul Excalibur Unleashed demo

Excalibur Unleashed gratis

Daca esti in cautarea unui slot interesant, cu o poveste captivanta in spate, dar si cu o grafica de exceptie, atunci Excalibur Unleashed demo poate fi exact ceea ce cauti.

In cadrul ferestrei de mai sus te poti distra la Excalibur Unleashed gratis, fara sa scoti niciun ban din buzunar. Jocul in format demo este disponibil de pe orice tip de dispozitiv.

Astfel, te poti distra in cele mai bune conditii atat de pe laptop sau desktop, cat si de pe telefonul mobil sau tableta.

Informatii despre Excalibur Unleashed

In randurile ce urmeaza iti voi prezenta totul despre acest joc cu pacanele online 100% gratis – cine il produce, tabela de joc, linii de plata, simboluri standard si simboluri speciale, jocul bonus si altele.

Tematica, simboluri si castiguri la Excalibur Unleashed

Inainte de toate, consider ca este util sa stii cine produce slotul Excalibur Unleashed. Pragmatic Play este furnizorul acestui joc, un nume foarte cunoscut in ceea ce priveste pacanelele online din Romania si nu numai.

Sunt convins ca inca de la prima deschidere a slotului vei observa ecranul de joc care este ceva mai special. Acesta contine 5 role, insa prima si ultima rola afiseaza 3 simboluri, in timp ce pe rolele din mijloc sunt dispuse cate 5 simboluri.

Numarul total de linii de plata este de 20, iar rata de plata teoretica (RTP) este una foarte buna, de 96%, ceea ce inseamna ca poti obtine castiguri excelente la Excalibur Unleashed demo.

Tematica acestui slot face trimitere la regele Arthur, mai exact la sabia legendara a acestuia, cunoscuta sub denumirea de Excalibur.

Daca iti va placea acest slot online, atunci nu ar strica sa arunci o privire si peste sloturile Power of Thor MegaWays si Viking Rising demo, fiindca si ele se pot dovedi a fi pe placul tau.

In ceea ce priveste simbolurile pe care le vei intalni in cadrul slotului Excalibur Unleashed, iata care sunt acestea in randurile de mai jos:

Simboluri si castiguri la Excalibur Unleashed demo
 • 10, J – acorda castiguri cuprinse intre 0.25x2x miza plasata
 • Q, K – acorda castiguri cuprinse intre 0.40x2.50x miza plasata
 • A – acorda castiguri cuprinse intre 0.50x3x miza plasata
 • Potiune magica – acorda castiguri cuprinse intre 0.60x5x miza plasata
 • Glob de cristal – acorda castiguri cuprinse intre 0.60x5x miza plasata
 • Coroana – acorda castiguri cuprinse intre 0.75x10x miza plasata
 • Soarece – acorda castiguri cuprinse intre 0.75x10x miza plasata
 • Pasare – acorda castiguri cuprinse intre 1x25x miza plasata
 • Wild

De asemenea, in imaginea anterioara poti observa si care sunt castigurile exacte pentru combinatia de simboluri identice in cadrul slotului Excalibur Unleashed. Castigurile sunt calculate pentru o miza de 1 RON per invartire.

Simboluri bonus

In afara de simbolurile clasice de plata, care ofera castiguri atunci cand sunt afisate pe liniile de plata, la Excalibur Unleashed demo exista si simboluri speciale.

Mai exact, este vorba despre acelasi simbol, afisat sub forma unei pictograme cu textul „WILD„, care apare numai pe rolele 1 si 5. El are dublu rol:

 • Wild – inlocuieste orice alt simbol din joc pentru a forma combinatii castigatoare; de fiecare data cand un Wild aterizeaza pe ecran, el se extinde pe intreaga rola de joc respectiva si aduce si un multiplicator de castig intre 2x si 20x
 • Scatter – acelasi simbol joaca rol si de Scatter; astfel, atunci cand el apare atat pe rola 1, cat si pe rola 5, va declansa speciala cu rotiri gratuite

Functii bonus la Excalibur Unleashed demo

Plati in ambele directii

Foarte important de stiut este ca platile la Excalibur Unleashed demo se realizeaza in ambele directii. Asadar, combinatiile de plata se pot obtine atat de la stanga la dreapta, cat si de la dreapta la stanga.

Acest lucru se intampla atat in timpul jocului de baza, cat si in timpul specialei cu rotiri gratuite.

Speciala cu rotiri Gratuite

Cel mai interesant moment in timpul jocului Excalibur Unleashed demo este declansarea specialei, adica a jocului bonus. Acest lucru se intampla cand pe rolele 1 si 5 sunt afisate simboluri Wild.

Vei primi 6 rotiri gratuite la declansarea jocului bonus. Simbolurile Wild care au declansat jocul bonus raman fixate pe ecran pana la finalul free spins, alaturi de multiplicatorii lor de castig.

Dupa fiecare invartire, daca un simbol Wild a facut parte dintr-o combinatie castigatoare, multiplicatorul lui de castig creste cu 1x.

Atunci cand Wild-urile de pe rolele 1 si 5 fac parte dintr-o combinatie castigatoare, primesti o rotire gratuita suplimentara.

Cumpara Speciala

Daca esti nerabdator sa te distrezi in timpul jocului bonus la Excalibur Unleashed, atunci trebuie sa stii ca poti declansa speciala in orice moment doresti.

Nu trebuie deci sa astepti aparitia simbolurilor Wild pe rolele 1 si 5, ci poti cumpara jocul bonus. Trebuie sa stii insa ca vei plati pentru asta o suma de 85 ori mai mare decat valoarea pariului per invartire.

Dupa ce cumperi speciala, va avea loc o invartire a rolelor, care iti va aduce garantat simboluri Wild pe rolele 1 si 5. Ulterior, desfasurarea jocului bonus cumparat este aceeasi ca cea prezentata in randurile de mai sus.

Concluzii

Asadar, slotul Excalibur Unleashed este unul excelent de incercat atunci cand vrei sa te distrezi la pacanele pe internet.

El atrage prin tematica si grafica de exceptie, dar si prin numeroasele simboluri si functii bonus, lucruri pe care le vei gasi din plin si la slotul Gates of Olympus, produs de acelasi nume, Pragmatic Play.

Plata castigurilor in ambele directii, Wild-urile expandabile, multiplicatorii de castig si speciala cu rotiri gratuite iti pot aduce castiguri excelente la Excalibur Unleashed.

Iti recomand deci cu toata increderea sa incerci si tu jocul Excalibur Unleashed demo, fiindca vei beneficia cu siguranta de o experienta de joc inedita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *