Flaming Hot – Joaca Gratuit

Slotul Flaming Hot este unul dintre cele mai cautate pacanele cu fructe si septari. In cadrul acestei pagini poti sa il joci 100% gratuit, in format demo.

Gasesti toate informatiile despre acest joc, precum si cele mai bune cazinouri online la care il poti juca pe bani adevarati.

yoji icon

2.500 RON + 750 ROTIRI GRATUITE


3.000 RON + 1.050 ROTIRI GRATUITE


5.450 RON + 800 ROTIRI GRATUITE

Joaca slotul Flaming Hot pe bani reali

Daca vrei sa te distrezi la acest joc de pacanele gratis, dar pe bani reali atunci iti recomand sa alegi unul dintre cazinourile urmatoare:

CASINO

BONUS

L1203785W001253

1.500 RON + 400 ROTIRI GRATUITE

L1170664W000663

1.000 RON + 1000 ROTIRI GRATUITE

L1160659W000328

1.200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

Incearca si alte pacanele gratis:

Pagina [tcb_pagination_current_page] din   [tcb_pagination_total_pages]

Joaca slotul Flaming Hot gratuit

Indiferent daca te afli pe telefon, tableta, laptop sau PC, in fereastra de mai sus gasesti jocul gratuit. El este optimizat pentru toate dispozitivele, asa ca te vei bucura de o experienta de joc placuta indiferent de dispozitivul de pe care il accesezi.

Ce trebuie sa stii despre Flaming Hot online?

Produs de catre EGT, slotul Flaming Hot este un joc clasic cu fructe si septari. Totusi exista cateva elemente speciale in cadrul acestuia, despre care gasesti detalii in cele ce urmeaza.

Caracteristici Flaming Hot

  • Producator: EGT.
  • Rata de plata: 95.53%.
  • Linii de plata: 40.
  • Simboluri speciale: Wild, Scatter.
  • Miza minima: 0.40 RON.

Prezentarea jocului

Avand o tabela de joc formata din 4 linii si 5 role, acest joc nu iese prea mult in evidenta. Totusi numarul de linii de plata este unul foarte bun, de 40, astfel ca posibilitatile in care poti inregistra castiguri sunt in numar ridicat.

Tematica jocului este clasica, simbolurile fiind compuse din fructe, septari si 2 elemente speciale (wild si Scatter - dolar).

Poti juca Flaming Hot online cu numai 0.40 RON per rotire, ceea ce reprezinta un avantaj pentru jucatorii care nu au un buget foarte ridicat.

De asemenea, ca la toate sloturile EGT si aici sunt disponibile premii jackpot. La finalul oricarei rotiri poti fi selectat sa participi la Jackpot Cards, in urma caruia vei obtine unul dintre cele 4 premii jackpot afisate in partea de sus a ecranului.

Simboluri speciale Flaming Hot

Pe langa simbolurile cu fructe, BAR si septari exista alte doua elemente speciale, dupa cum urmeaza:

  • Wild - apare pe rolele 2, 3 si 4 si are rolul de a inlocui orice alt element, cu exceptia Scatter, pentru a forma combinatii castigatoare.
  • Scatter - simbol afisat sub forma unui dolar. Poate sa apara de 3 pana la 5 ori pe rolele de joc si iti aduce castiguri instant in bani, indiferent de pozitia elementelor.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *