Fruits Kingdom

Esti in cautarea unui joc cu pacanele cu fructe, dar care in acelasi timp sa iti ofere si alte simboluri si functii speciale? Atunci Fruits Kingdom poate fi alegerea potrivita. Gasesti in fereastra de mai jos jocul in format demo si de asemenea iti voi prezenta toate informatiile despre el, precum si top cazinouri online la care il poti juca.

Producator: EGT
Rata de plata: 96.25%
Simboluri speciale: Wild, Scatter
Functii: Free Spins, Jackpot Cards

Cazinouri Online Noi 2023

5.450 RON + 800 ROTIRI GRATUITE
3.000 RON + 1.050 ROTIRI GRATUITE
2.500 RON + 750 ROTIRI GRATUITE
2.500 RON + 500 ROTIRI GRATUITE
3.300 RON + 700 ROTIRI GRATUITE

Joaca slotul Fruits Kingdom demo

Fruits Kingdom gratis

Jocurile slot cu fructe au fost intotdeauna apreciate de catre romani. Fruits Kingdom este un joc tot cu aceasta tematica, astfel ca multi romani cu siguranta il vor gasi foarte interesant.

In cadrul ferestrei de mai sus ai ocazia sa te distrezi la Fruits Kingdom gratis. Nu trebuie sa scoti niciun ban din buzunar, fiindca jocul este in format demo, cu bani virtuali.

Fruits Kingdom demo este perfect optimizat pentru orice tip de dispozitiv. Asadar, il poti accesa fara probleme atat de pe laptop si desktop, cat si de pe telefonul mobil sau tableta si te vei bucura de o experienta de joc excelenta.

Informatii despre Fruits Kingdom

Un continuarea articolului iti voi prezenta toate informatiile pe care trebuie sa le stii despre Fruits Kingdom – linii de plata, simboluri speciale, functii bonus si altele.

Astfel vei sti exact cum functioneaza acest joc cu pacanele gratis, iar daca iti vei dori sa il accesezi pe bani vei porni din start cu un avantaj.

Tematica, simboluri si castiguri la Fruits Kingdom

Asa cum ti-am spus si la inceputul articolului, Fruits Kingdom demo este un slot cu fructe. Este produs de catre renumita companie EGT Amusnet Interactive, recunoscuta in intreaga lume pentru pacanelele cu aceasta tematica.

Din punct de vedere al tabelei de joc, Fruits Kingdom putem spune ca este un slot clasic. Ofera 3 linii si 5 role de joc, iar numarul total de linii de plata este de 10.

Simbolurile dominante in cadrul jocului sunt, evident, cele cu fructe. Mai exact, vei intalni cirese, caise, lamai, prune, portocale, banane, pepeni, struguri si mere

Pe langa acestea insa, exista alte 2 simboluri de plata suplimentare, care reprezinta un print si o printesa.

Daca te intrebi care sunt castigurile ce le poti obtine la Fruits Kingdom online, atunci iata-le in lista de mai jos pentru fiecare simbol de plata in parte:

  • Cirese – ofera castiguri cuprinse intre 0.2x10x miza plasata
  • Caise, lamai, prune – ofera castiguri cuprinse intre 0.5x10x miza plasata
  • Portocale, banane – ofera castiguri cuprinse intre 1x12.50x miza plasata
  • Pepeni, struguri – ofera castiguri cuprinse intre 1.5x25x miza plasata
  • Mere – ofera castiguri cuprinse intre 2x40x miza plasata
  • Printesa, print – ofera castiguri cuprinse intre 0.2x75x miza plasata
  • Scatter – ofera castiguri cuprinse intre 2x500x miza plasata
  • Wild – ofera castiguri cuprinse intre 1x1000x miza plasata

Simboluri bonus

In plus fata de simbolurile de plata amintite, in cadrul Fruits Kingdom demo vei intalni si 2 simboluri speciale, dupa cum urmeaza:

  • Wild – este reprezentat sub forma unei coroane si inlocuieste orice alt element de pe ecran, cu exceptia Scatter, pentru a forma combinatii castigatoare. In plus, de fiecare data cand un simbol Wild intra intr-o combinatie de plata, acesta acorda si un multiplicator de castig de 2x
  • Scatter – este reprezentat sub forma unei stele si este simbolul care declanseaza jocul bonus la Fruits Kingdom. Mai exact, cel putin 3 simboluri Scatter afisate pe ecran vor declansa speciala, despre care iti ofer toate detaliile mai jos

Functii bonus la Fruits Kingdom demo

Speciala cu rotiri Gratuite

Chiar daca este un slot cu tematica cu fructe, iata ca Fruits Kingdom ofera chiar si un joc bonus (speciala).

Acesta se declanseaza in momentul in care pe rolele de joc apar cel putin 3 simboluri Scatter.

In acel moment va porni jocul bonus, care iti va aduce initial 15 rotiri gratuite. In timpul acestora insa, daca pe ecran apar din nou minim 3 simboluri Scatter, atunci vei primi alte 15 invartiri gratis suplimentare.

Partea si mai interesanta este ca, in timpul specialei la Fruits Kingdom, toate castigurile se vor acorda cu un multiplicator 3x.

Ai asadar sansa sa obtii niste castiguri excelente in timpul jocului bonus.

Jackpot Cards

Fiind un slot din gama celor de la EGT, evident ca si la Fruits Kingdom demo vei avea la dispozitie premii jackpot pe 4 nivele.

Mai exact, la finalul oricarei invartiri, poti fi selectat in mod aleator pentru a participa la jocul Jackpot Cards.

Iti va fi afisat un tabel cu 3 coloane si 4 randuri, care contine astfel 12 carti de joc intoarse cu fata in jos.

Tu trebuie sa dai click pe cate una din ele, pana in momentul in care vei descoperi 3 carti identice.

In acel moment vei obtine premiul jackpot pentru categoria respectiva, in functie de tipul celor 3 carti descoperite – trefla, caro, cupa sau pica.

Concluzii

Multitudinea de simboluri cu fructe, grafica de exceptie si fundalul sonor iti vor oferi o sesiune de joc excelenta in cadrul slotului Fruits Kingdom demo.

Chiar daca este un slot cu fructe, Fruits Kingdom iti ofera si elemente moderne (simboluri speciale si joc bonus) si premii jackpot.

In concluzie, este un joc perfect pentru distractie, pe care te incurajez din plin sa-l incerci si tu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *