Gems Bonanza – Joaca Gratuit

Gems Bonanza gratis reprezinta unul dintre cele mai cautate sloturi online in momentul de fata. In cadrul acestei pagini ai ocazia sa te distrezi complet gratuit la Gems Bonanza, un joc cu pacanele cu pietre pretioase extrem de captivant. Pe langa jocul in format demo, vei gasi in continuare si informatii legate de functionarea lui, precum si cele mai bune cazinouri online unde il poti juca pe bani.

yoji icon

2.500 RON + 750 ROTIRI GRATUITE


3.000 RON + 1.050 ROTIRI GRATUITE


5.450 RON + 800 ROTIRI GRATUITE

Incearca si alte pacanele gratis:

Joaca Gems Bonanza gratis

Producatorul de jocuri Pragmatic Play este in ziua de astazi unul dintre cei mai apreciati din mediul online. Din portofoliul de sloturi a acestuia, slotul Gems Bonanza este foarte cautat, deoarece este un joc modern, cu multe simboluri si functii speciale si care in plus iti poate aduce castiguri fabuloase.

In fereastra de mai sus te poti distra la Gems Bonanza gratis, avand la dispozitie jocul in format demo, cu bani virtuali. Slotul este accesibil de pe orice dispozitiv, asadar indiferent ca il accesezi de pe desktop, laptop, tableta sau telefon vei avea parte de cea mai buna experienta de joc. In continuare iti prezint toate informatiile despre acest joc cu pacanele gratis.

Gems Bonanza demo - prezentarea jocului

Inca de la prima deschidere a Gems Bonanza gratis, vei observa ca este un slot destul de diferit fata de cele clasice cu care probabil esti obisnuit. Spun asta deoarece, in primul rand tabela de joc contine 8 linii si 8 coloane, lucru pe care nu il intalnesti la prea multe sloturi.

De asemenea, la Gems Bonanza demo nu exista invartiri clasice, ci rundele se desfasoara in mod colapsabil ("cascada") - simbolurile cad din partea de sus a ecranului de joc, iar dupa acordarea castigurilor initiale, cele care au format o combinatie de plata dispar de pe ecran, lasand locul altora noi. O runda de joc se va incheia doar atunci cand nu mai exista combinatii castigatoare.

Toate simbolurile la Gems Bonanza gratis sunt reprezentate, asa cum era de asteptat, de pietre pretioase de diferite culori. Castigurile la acest slot se obtin in momentul in care pe ecranul de joc exista cel putin 5 simboluri identice conectate intre ele. In ceea ce priveste simbolurile speciale, acestea sunt 2 la numar, dupa cum urmeaza:

 • Wild - inlocuieste orice alt element de pe ecran pentru a forma multiple combinatii castigatoare cu simboluri diferite
 • Semne colorate - in timpul jocului de baza, la fiecare rotire pot sa apara in spatele simbolurilor standard si semne colorate (5 la numar); daca un castig se intampla deasupra semnelor colorate, acestea declanseaza anumite functii bonus, pe care ti le voi prezenta mai jos

Functii bonus declansate de semne colorate

Daca un castig are loc deasupra unui semn colorat, atunci, dupa terminarea tuturor colapsarilor din runda respectiva se va declansa functia bonus a semnului respectiv, dupa cum urmeaza:

 • Albastru (functia Nuclear) - tot ecranul este curatat de simbolurile ramase si sunt adaugate simboluri noi pe toate pozitiile
 • Roz (functia Cristalul Wild) - este ales in mod aleator un simbol cu piatra pretioasa de pe ecran, care se transforma in simboluri Wild pe toate pozitiile pe care apare
 • Maro (functia Squares) - apar pe ecranul de joc blocuri aleatorii de dimensiune 2x2 reprezentate de acelasi simbol
 • Rosu (functia Colosal) - un bloc aleatoriu de 3x3, 4x4 sau 5x5 de acelasi simbol este adaugat aleatoriu pe tabela de joc
 • Verde (functia Wild-uri norocoase) - sunt adaugate pe ecranul de joc intre 5 si 15 simboluri Wild

Daca in timpul unei runde de joc la Gems Bonanza gratis se declanseaza mai multe dintre functiile bonus prezentate mai sus, acestea se vor juca in urmatoarea ordine: Nuclear, Cristalul Wild, Squares, simbol Colosal, Wild-uri norocoase.

Speciala la Gems Bonanza - jocul bonus

Cu siguranta jocul bonus este cel mai asteptat moment la Gems Bonanza gratis. Acesta se intituleaza "Febra de Aur" si trebuie sa stii din start ca se poate declansa in doua moduri:

 • prin castiguri succesive obtinute in cadrul unei runde de joc - fiecare simbol care face parte dintr-o combinatie castigatoare valoreaza 1 punct, iar daca strangi cel putin 114 puncte in urma colapsarilor atunci se va declansa jocul bonus
 • prin cumpararea lui in orice moment doresti, platind de 100 ori valoarea mizei per runda de joc

Partea cea mai interesanta este ca la fiecare runda de joc din cadrul specialei la Gems Bonanza demo se vor declansa, pe rand, toate cele 5 functii speciale amintite mai sus.

Jocul bonus incepe de la nivelul 1, acolo unde castigurile se acorda cu un multiplicator 2x. Colecteaza destule simboluri platitoare in timpul unei runde de joc pentru a trece la nivelul urmator, dupa cum urmeaza:

 • Nivel 2 (116 simboluri platitoare) - toate castigurile se acorda cu un multiplicator 4x
 • Nivel 3 (120 simboluri platitoare) - toate castigurile se acorda cu un multiplicator 6x
 • Nivel 4 (125 simboluri platitoare) - toate castigurile se acorda cu un multiplicator 8x
 • Nivel 5 (132 simboluri platitoare) - toate castigurile se acorda cu un multiplicator 10x

Speciala la Gems Bonanza gratis se termina in momentul in care nu au fost colectate suficiente simboluri de plata pentru a trece la nivelul urmator sau dupa ce au fost jucate toate functiile bonus in cadrul nivelului 5.

Dupa cum ai putut vedea asadar, Gems Bonanza demo este un slot foarte modern, cu o multime de functii bonus si simboluri speciale, care cu siguranta te vor captiva si vei avea parte de o experienta de joc excelenta si distractie la cele mai inalte cote.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *