Gold Rush – Joaca Gratuit

Daca vrei sa te distrezi gratuit la un slot online modern si foarte interesant, atunci in fereastra de mai jos gasesti Gold Rush gratis. Este un joc cu pacanele produs de catre Pragmatic Play pe care multi romanii il acceseaza in ziua de astazi. Pe langa jocul propriu-zis in format demo, iti prezint in continuare toate informatiile despre functionarea lui, precum si cazinouri online de top la care il poti juca pe bani reali.

yoji icon

2.500 RON + 750 ROTIRI GRATUITE


3.000 RON + 1.050 ROTIRI GRATUITE


5.450 RON + 800 ROTIRI GRATUITE

Incearca si alte pacanele gratis:

Joaca Gold Rush gratis

Gold Rush gratis este un slot foarte modern, cu o tematica interesanta si functii si simboluri bonus atractive. Stand sub emblema celor de la Pragmatic Play, acest joc cu pacanele gratis este unul dintre cele mai accesate de catre romanii pasionati de gambling. Acum el poate fi accesat 100% gratuit, chiar in fereastra de mai sus, acolo unde te poti distra la Gold Rush demo cu bani virtuali.

Mai mult decat atat, jocul este disponibil si accesibil de pe orice dispozitiv. Asadar, indiferent ca il accesezi de pe desktop, laptop, tableta sau telefon, vei avea parte de cea mai buna experienta de joc posibila. In cele ce urmeaza iti voi prezenta toate informatiile despre Gold Rush gratis, detalii pe care e bine sa le cunosti indiferent daca te joci cu bani reali sau virtuali.

Gold Rush demo - prezentarea jocului

La prima accesare a acestui joc cu pacanele nu vei fi prea impresionat, deoarece tabela de joc la Gold Rush gratis este una clasica, in format 3x5 (3 linii si 5 role), iar numarul de linii de plata este si el des destul de intalnit la sloturile online, mai exact de 25. Ceea ce te va atrage insa este tematica acestui joc, care te va introduce intr-o mina de aur, iar simbolurile precum felinar, carucior cu aur sau miner vor contribui la o transpunere cat mai buna a ta in atmosfera jocului.

In ceea ce priveste simbolurile speciale, pe langa elementele clasice de plata, la Gold Rush demo vei intalni urmatoarele:

  • Wild - este reprezentat printr-o pictograma cu dinamita si inlocuieste orice alt simbol, cu exceptia Scatter si Pepita de Aur
  • Scatter - apare doar pe rolele 2, 3 si 4 si este simbolul care declanseaza jocul bonus (speciala) la Gold Rush gratis
  • Pepita de Aur - este un simbol disponibil doar in timpul jocului bonus, care te va ajuta sa ajungi la un nivel superior in timpul specialei (iti ofer mai multe informatii mai jos)

Speciala la Gold Rush gratis - jocul bonus

Asadar, asa cum ti-am prezentat si mai sus, speciala la acest slot se declanseaza in momentul in care apar pe ecran 3 simboluri Scatter. In acel moment vei primi 10 jocuri gratuite. De asemenea, in timpul acestora, fiecare simbol Scatter afisat pe role iti va aduce 2 jocuri gratis suplimentare.

De altfel, Gold Rush gratis este recunoscut printre jucatori pentru numarul impresionant de rotiri gratuite pe care il ofera in timpul specialei si automat ai si sansa unor castiguri foarte bune.

In timpul jocului bonus la Gold Rush demo exista 4 niveluri prin care poti trece. Pentru a ajunge la un nivel superior trebuie sa aduni Pepite de Aur. Mai exact, iata care sunt nivelurile prin care poti trece:

  • Nivel 1 (3 simboluri "miner" suplimentare) - este nivelul de baza de la care incepe jocul bonus
  • Nivel 2 (5 simboluri "miner" suplimentare) - ajungi la acest nivel cand aduni 5 Pepite de Aur
  • Nivel 3 (9 simboluri "miner" suplimentare) - ajungi la acest nivel cand aduni 10 Pepite de Aur
  • Nivel 4 (11 simboluri "miner" suplimentare) - ajungi la acest nivel cand aduni 15 Pepite de Aur

Asadar, de fiecare data cand atingi un nou nivel, numarul de simboluri "miner" disponibile pe rolele de joc creste semnificativ. Cum acest simbol este cel mai valoros si plateste cel mai bine, speciala la Gold Rush gratis este momentul in care poti obtine castiguri de-a dreptul impresionante.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *